Kayınvalidenize benziyor musunuz? :)

benzemek bırak yanından dahi geçmez

hertürlü çirkinlik onda mevcut annemle kıyaslıyorum yok yok annem bir melek
:hulya:

fiziki bir benzerligimiz yok ama bazi huylarimiz benziyor galiba
cünkü bazen abmalamar bana ayni kaynanasi ne kadar benziyosun sen kaynana derler
onlar öyle deyincede aman esimin bir hosuna gidiyor

bende hiç benzemiyorum
dış görüşnüş olarak hiç benzemiyoruz.
huy olarakta benzemiyoruz.
hemde çok zıtt

kaynanamın adı gülser banada zaman zaman küçük gülser diolar alsanaalsanasmile
hiç içime sinmesede malesef bazı huylarımız benziyo

evet çok beziyoruz, ikimizde ruh hastasıyız bu nedenle anlaşamıyoruz,aramızda tık yok. deli deliden korkar hesabı bizim ki.

huylarımız benziyomuş sevgilim hep der annem gibisin aynı diye olsun seviyorum kadını

kayınvaliidem çok cimri ve çocuklarından başka tüm insanlara karşı çok merhametsiz. en ufak bir benzerliğimiz yok. olsun da istemem.

huy olarak eşim benzetiyor beni.. tek ka.valideme değil,k.pederimede benzetiyor..

kocama sormam lazım eyvahedigeldismile

bence benzemıyoruz boshayallersmile

bu konuda benım yorum yapmam için erken çünkü henüz nişanlıyım.ama su an tek benzer özelliğimiz isimlerimiz.kayınvalıdem ile adasız :ecrin_bebek:

valla kızlar her gelin azda olsa kv.sine benzermiş şimdi olmasada ilerde.acı ama gerçek neden derseniz çünkü insan kınadığını yapmadan ölmezmiş.bizde malum kv.lerimizin her hareketine genel olarak sinir oluyoruz ya.kusura bakmayın genel konuştum ama istisnalarda vardır tabi.benzemek istemiyorsak kınmayalım derim.maalesef benimde benzediğim yönlerim var hiç istemesem de:1no2:

canım bırak ben kendimi degil kızımı benzetiyorlar onun bile benzemesıni istemiyorum ama istemekle olmuyor biraz ahlagimiz benziyor o kendi dedigi olsun ister ben kendi dedigim olsun oda isine karısılsın istemez bende ben dogrularımı yanlıs yapa yapa görmek isterim oda bunu istemez biraz benzedigimiz için anlasamıyoruz herhalde ama zevklerimiz hiç benzemez allah benzetmesin zaten amiiiiin

gelini olduğumu bilmeyenler hep kızınmı der.
çok benziyoruz
annem de sanki ben değil kaynanası doğurmuş bunu der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…