Kayınvalidenize benziyor musunuz? :)

benzemiyorum ama yanında dura dura özellikle kızm konusunda beni de panik atak yaptı 2 yaşındaki çocuğu yanlız bırakıp bulaşık yıkayamıyorum düşer diye pöff
temizlik konusunda da ben hiçbirşey ortada dursun istem ya em o ise tam tersi bırakır sonra kaldırırm der malesef ne temizlik ne ev düzenimiz hiç birşeyimiz uymuyor
ama bence ne o bana nede ben ona benzeyim

Benim yengem anneme inanılmaz Benzer karakter olarak. ikisi de aslan Burcudur, huyları Bu kadar mı Benzer yaa.. zevkleri, mimikleri, kiBarlıkları, sessizlikleri, asaletleri çooo benzer.. zaten ABim Bu yüzden aşık olmuş yengeme.. anneme çok düşkündür, anne senin giBi Bi kız Buldum demişti, Biz de dalga geçmiştik sülaleye Bi tane suna yeter diye =)) ama harBiden çok Benzerler, yengem de söyler, kol kola girip akşama kadar takılara tokalara vitrinlere BakaBilirler ve hiççç yorulmazlar, Bense nefret ederim Böyle şeylerden, annem kızlarıyla yapamadıklarını geliniyle yapıyor, gelinimz de annesiyle yapmadıklarını annemle.. ana kız giBiler allah Bozmasın.. oturur BirBirlerine oje sürer, maske yapar, alışverişe çıkarlar.. Ben hiç sevmem oturup orama burama Bişeler sürmeyi, sıkılırım.. Ama Ben sevgilimin annesine hiççç benzemiyorum, keşke Benzeseydi huylarım accık, onun kadar pozitif olamam.. onun kadar yaşama sevinciyle dolu da değilim.. çook sosyal Bi kadındır, saBah 5 te uyanır sporunu yapar işine gider işten çıkar musiki cemiyetine gider ordan çıkar saz kursuna ordan çıkar arkadaslarıyla tenis oynamaya... dolu dolu yaşar Ben kıçımı kaldırmam ama =( sevgilim hep annem giBi ol üşengeç olma spor yap diye kızar Bana..

Eşimde bana Anneme çok benziyorsun gelin kaynana toprağındandır der ve ona benzediğim için geçinemediğimizi birbirimizden hoşlanmadığımızı dile getirir. :)

Merhamet
Adalet duygusu
Duygusallik
Titiz ve inanilmaz derecede duzenlilik
sabir

Kaynanamla benziyen yonlerimiz ...

açıkçası hiç benzemiyorum çokta yakından tanımadığımadığımıda söyleyebilirim farklı ilde oturuyorlar öyle sık gidip gelme imkanımız olmuyor 17 aylık evliliğimizde sadece bir kere oda bir haftalık gittik o kadar arada telefonda konuşuruz ama tanıdığım kadarıyla sessiz sakin kendi halinde yaşayan bi kadın etliye sütlüye karışmaz yani ben tam tersi cadıyımdır :)

kızlar yorumlar çok hoş valla

benim de kayınvalidemle en ortak benzerliğim ikimizin de kadın olması
onun dışın da bir benzerlerliğimiz kesinlikle olamaz

benzemez olsaydım altlı üstlü oturuyoz çekiyorum esim tek çocuk çok düşkünler birbirlerine kıskanıyor beni

benzeriz oda benim gibi sever gezmesini tozmasını kokoşlugu hatta benden bile fazla sever aynı şeyleri begeniriz genellikle ama tek annem çok paniktir o huyumuz benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…