kayınvalidenıze ne sıklıkla uğrarsınız?

eticin16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
49
0
36
Bursa
ben haftada 2 kez gidiyorum. hafta sonu yani pazar kesin onlardayız ama kayınvalidem sürekli hiç gelmiyosunuz diyor.Eşime bizimle oturmuyorsunuz gelip gitmiyorsunuz diye afra tafra yapıyor eşimde benim üzerime geliyor niye annemi ihmal ediyorsun diyor.bebeğim küçük yetişemiyorum sizler çok mu gidiyosunuz

annemle kayınvalidem aynı binada oturuyor anneme gittikce onada gidiyorum yani 2-3 haftada bir gidiyorum diyebilirim

valla ben 7 aydır gitmiyorum telefondada sık sık aramam

senede 1 :) uzak çünkü:) ama emin ol en tatlısı böyle:)...sizinki abartmış başka şehirde yaşasanız nolucaktı ki?

ayrı şehirlerdeyiz senede 3-4 kez gidiyoruz 1-2 gece kalıp geliyoruz inan çok ta tatlı oluyoruz...

2 dklık yolda oturuyor ama haftada 1 falan kafama eserse giderim. (çalışmıyorum, evdeyim, çocuğumda yok) fazla yüz vermeyin!!!!

kayınvalidem üstümde oturuyor ama ben hergün gitmiyorum o hergün bana geliyor misafir geldikçe yukarı çıkıyorum çok gittiğiniz zaman bi gün gitmeyin hemen küserler bu yüzden çok sık da değil az da değil gidin

Kendileri her gün düzenli olarak uğradığından bana fırsat kalmıyor:86:

Hemen Hemen Hergün..
Özellikle İzinli Olduğum Günler Hep Giderim..
Gitmezsem Onu Çağırırım..

Ramazan bayramından beri gitmedik.Eşim yogun çalışıyor.Sürekli gidemiyoruz.Aramızda 1 saat filan var.

yılda 1 kez gideriz oda mecbur kalırsak ozamanda ordu evinde kalırız onlarda kalmayız en fazla 3 gün kalır döneriz...ayrı şehirlerdeyiz zaten..kayınvalidelerde 4 yılda bir kez geldiler evime 2 gün kalıp gittiler...telefonlada görüşmem eşim görüşür arada sormam zaten görüşüyomusunuz diye ....onlarda bu durumdan şikayetçi değil zaten eşime şikayet edemezler bir kere denediler ağızlarının payını aldılarbir kere araya soğukluk girdimi düzelmiyor sanırım eşim benden daha soğuk ailesine böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte az çektirmediler zamanında ben memnunum kafam rahat

Aramizda 3 ev olmasina ragmen hic ugramam gorusmuyorum cunku.Cokta rahatim.

Bizimkide öyleydi, nişanlılıktan başlayan davranışları beni soğutmuştu zaten.
Evlendim bu defada evliliğimin ilk gününden itibaren devamlı aramaları, annemlere kadar arayıp gelmiyorlar gelmiyorlar demeleri, bunaltmaları bezdirdi.
Neyse sonuçta kendine yatırım yaptı yani,
şimdi hiç gitmiyorum, aynı şehirdeyiz ama semt olarak uzaktayız allahtan, en son agustos ortasında iftara cagırmıştık, o zamandan beri görmüyorum çok şükür, artık bayramdan bayrama ,çok da rahatım böyle.
Yüz vermeyin alıştırmayın derim.

aman kayınvalidemi görsem ne görmesem ne ya arada bi gitmek isterim ben çok sık görüşmek istemezdim heralde hem zaten çok sık görüşülünce illa ki araya soğukluklar kavgalar falan girmez mmi ki girer bence bilmiyorum evli değilim ama çok muhabbet tez ayrılık demiş atalarımız

Hiç gitmiyorum :)

İstesem de gidemem çünkü kendisi teee Almanya'da :)

Kendi ailemle aynı şehirlerde ama farklı yakalardayız uzağız bu yüzden 2 ayda bir giderim.
Kayınvalidem araçla 5 dk.lık mesafede haftada 2 kez gideriz hiç gitmesek her pazar ordayız ama buna rağmen hiç gelmiyorsunuz.
Oğlumdan ayırdılar beni. (ben ve kızım ayırdık sanırım) der durur.
Zaten 2 ayda bir kendi aileme giderim ona bile söylenip durur yok efendim daha yeni gitmediniz mi vay efendim çocuğu götürme bana bırak çocuğuma da başka zaman asla bakmaz her ay ayda 1 gün hastaneye gidiyorum 4-5 saat falan kalıyorum tahliller falan derken o mikroplu ortama bile mecbur sokuyorum kızımı bakmıyor çünkü kızım kollarımda uyuyor zar zor yemek yiyor 1 günde olsa bir çocuğun kaldıramayacağı şeyler sonuçta o zaman demiyorda ben bakıym ben anneme gidince kıymete biniyor nedense oooff oooooofffff

Kayinvalidem olsada gitsem,uveyi var ama onuda esim bile sevmezzaten onlar Turkiye'de biz Americaaa

3yıllık evliyim.evlilimin ilk günleri bile gelirlerdi bizee.sabah 9 akşam 1de tlf çalardı napıosunuzzz dieee.artık o kadar bunlamıştımki telefondan kapatınca eşime bağırırdımm gerdeğe giriozzz deee dieee:)))

ilk yıllar çok görüşürdük hemen hemen hergün.2yıl biraz daha azalttım.tlf açmadım açmayınca annemi eşimi aradıı.çok sinir oldummm.eşime dedimm tlf açmayınca kimseyi aramasınn ben napıyrmkii bişeymi yapıyrmda bu kadın böyle die çok tartıştık.şimdi hafta 2 3 gidiozz.ama onlar hiç gelmiosunuz dioo:)bende bunu anlamıyrm.bazen haftada 1 gittiğimizde oluo:))ama hergün arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…