Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
36
Merhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.

Guncelleme: annesi aramis bugun esimin. Esim de bize gel yuruyus yapariz demis. Esim diyor ki bana yarin avm ye gidelim anneme alisveris yapacagim. Hep ayni kiyafetleri giyiyor. Yeni birseyler alacagim ona. Siz soyleyin ben ne yapiyim. Inadima mi yapiyorlar. Koca kadina gidip kiyafet mi alacagiz. Niye bu gozume sokmaca.

Son düzenleme:
Kayinvalidemi kiskanmiyorum tabiki. Cunku esim boyle degil. Onlarda cok duskunler, hergun konusurlar ama annesinin kocasi gibi davranmaz esim. Sizin kayinpederiniz yok, onun yerini kocaniz doldurmus.

Esiniz henuz yeni bir evi, yeni butcesi, yeni planlari oldugunu idrak edememis.

Kıskanmam, ana oğul ya onlar, insanı annesinden kıskanmak filan, şarkısı da yapılmış hatta :)) ama yani normal değil yav.

Bi çocuğunuz olursa, anlarsınız muhtemelen.

Aslında kıskanmamak lazımda benimkiler böyle olsa kıskanırmıydım acaba diyorum sanırım kıskanırdım

Ben sevgilime bile rahatsız olduğum durumları açık açık söylüyorum ve bu şekilde annesiyle ilişkisi değişti ve benim gözümde normal bir hale geldi. Bence siz de şikayetçi olmaktan çekinmeyin. Böyle rahatsız olarak hayat mı geçer? Ki bence gerçekten gereğinden fazla bir düşkünlük söz konusu. Koskoca adamı boynundan kafasından öpüp durmak ne alaka... Beyaz eşya tatil 1 ay beraber kalma konusuna hiç girmeyim bile...

Asla kıskanmadım, kıskanmamda ama her özel plana dahil edilmesi, dipdipe olup her anın bilgisi verilmesi rahatsız ederdi benide biraz..sizinkiler biraz abartmış gibi..evliliğiniz yeniyse anca adapte oluyor olabilir zamanla daha normale döner herşey..

Kıskanmam. Sarılır, öper falan bizimki de tabi ki oğlu o onun, ama sizinki garip geldi. Kocası ilgilenmeyince oğlu onun yerini doldurmuş ilgi bakımından sanırım. Böyle olunca da kıskanılabilir. Ama söyleseniz suçlu olursunuz.

Annesini , planlariniza ortak etmeden once gelip size "hayatim, boyle bir durum var. Ne dersin annemde bizimle gelsin mi " diyebilirdi..
Dedi mi ?

Hergun arayip konusabilir.
Annesinin veya ailesinin varsa bir ihtiyaci alabilir.
Annesini oper , annesi evladini oper buda normal. ( abartilmadigi surece)
Bence takilmayin bu duruma.
Uzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:
Vıcık vıcık bir anne oğul ilişkisi nesini kıskanıcam
Bence sizinki de kıskanmak değil,rahatsız olmak. Annenizin eksikliğinden öyle hissediyorsunuz,özeniyor da olabilirsiniz ama inanın çok laçka,hiç gerek yok.

Her gün senin yanında yatmıyo mu bırak öpüşsünler koklaşsınlar :) günün sonunda yine sana kalıyo nasıl olsa

Valla keşke benimki de çok ilgilensede ben eylemek zorunda kalmasam herşeyi tek başına götürseler ana oğul öyle mes-uuud olurum ki

Amaaa iş kullanmaya girerse de valla beynını patlatırım kocamın zor görür yüzümü

Benim eşim ve annesi arasında bu kadar aşırı birşey yok ama yakın, ben yakın olmasına rağmen kıskanıyorum dediğin gibi içimdeki bu his beni mutlu etmiyo ama istemeden oluyo çünkü birşeyler sanki gözüne sokula sokula yapılıyo gibi geliyo, ben biraz sevgisiz şekilde büyüdüm yani annemin babamın kardeşimin sevgisi tabi ki vardı ama ailem çok zor günler geçirdi o yüzden birbirimize karşı mesafeli duruyoduk o yüzden benimde içimde burukluk var şimdi 4 senedir eşimin bu durumu bana batıyo. Atlatamadım ama bişeyler değişti eşim beni çok seviyo ben bu durumları dile getirdim geçen seneye kadar çok kavgalar tartışmalar yaşadık ama hep sinir krizi geçirdim eşim o durumlarımı gördü kendindede haksızlık vardı bişeylerin aşırı olduğununda farkındaydı ve belli bir dönemden sonra eşimin aileside bu durumun farkına vardı biraz sürtüşmeler yaşandı çok zor günler geçirdim ama şuan o eskisi gibi eşimle yakınlaşmaları yok kayınvalidem de anladı öyle yaklaşmıyo eşimde çok iyi anladı belli şeylere sınır koymayı çünkü biliyo ki o sınır aşılırsa kavgalarımız sadece ikimizi yıpratıyo. Ama zor bi durum hem senin için hem eşin için ama sana tavsiyem bunu tatlı dille eşine söylemeye çalış ve kayınvalidene eşini kıskandığını belli etme çünkü belli bi süreden sonra sana inat yapılıyo bu da seni daha kötü hale getirebilir beni yaptığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…