Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Ama şu bir gerçek değil mi o annesi siz eşisiniz ... Eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı öyle değil mi ?

Ama şu bir gerçek değil mi o annesi siz eşisiniz ... Eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı öyle değil mi ?

Bende de var ondan. Esim de mıç mıç gider gelir operdi kiskanmiyodum ama rahatsız oluyodum yapi olarak soğuk bi insan sayilabilirim. Öyle şeyleri sevmiyorum çocuk gibi geliyo. Uyardim istediğin kadar op lütfen benim yanimda yapma diye. Ayip değil ya hoslanmiyorum yahu

Benim de annem rahmetli
Cok zor tabi. Ancak yasayan bilir.
Bir tek annem olsun bana bir sey olmaz diye bir soz var ya...
Herkes olsa 1 annen olmasa dunyanin en yalniz insani olursun

Lakin kayinvaliden ogluyla pek saglikli bir iliski kurmamis gibi gorunuyor. Baba hayatta olmasina ragmen hem de! Kadin esinden goremediklerini oglu ile tatmin ediyor. Yanlis... Baba var ama yok gibi yani...

Yok kıskanmam da benimki annesini ayda bir ancak arar. Ben hiç aramam zaten. Kendi ailemi bile aramıyorum ya zaten artık... neyse seninki abartmış.

Kıskanmaktan ziyade uzaylı gibi gelirdi bana bu hareketler.

Bir tek o yaşta hem çalışıp hem benden bakımlı ve dinç olabilmesini kıskanıyorum bence sizinki kıskançlık değil ama şöyle düşünün o yaşa kadar böyle sevgi yumağı büyümüşler. Bence sadece her Plana dahil olması rahatsızlık verici, başbaşa kalamıyoruz vs şeklinde hafif bir konuşma yaparak belki bir yere ulaşabilirsiniz çünkü eşiniz iyi niyetli olup sizinle özel anlarını ihmal ettiğini anlamıyor olabilir

Sizinki tam olarak kıskançlık değil muhtemelen ama eşiniz abartmış biraz. O şekilde davranınca rahatsız olmanız normal. Aradaki dengeyi erkeğin kurması lazım ama nerde o düşüncelilik tabi

Kilit noktalar

-Eşinin babasının annesiyle ilgilenmemesi. Mesela babası ölmüş Ya da anne baba boşanmış erkek çocukları kendini babanın yerine koyuyor kadınlar da oğullarını koca yerine koyuyor sizde de buna benzer bir durum var bir abartı var

-Annenin rahmetli olması. Benim de kız kardeşim (tek kardeşim) rahmetli ve kendi çocuğumu eşimin kardeşiyle (görümcem) görmeye dayanamıyorum kucağına aldığında çok kötü hissediyorum çok üzülüyorum

Bence hissettikleriniz normal ama eşinize yansıtırsanız çok problemler çıkar içinizde tutmaya çalışın derim

Cümleye büyük harfle başlanır.Noktadan sonra yine büyük harf hatırlatayım dedim. Seversiniz. Bir de oyle "o" ile degil "ö" ile esin de "ş" ile sevgiler.
pusuda miydin ya? cok koymus ddemek ki. toplanip bana klavyesi duzgun calisan bir telefon alirsaniz daha iyi tespitler ve duzeltmeler yapabilirim tatlim.

pusuda miydin ya? cok koymus ddemek ki. toplanip bana klavyesi duzgun calisan bir telefon alirsaniz daha iyi tespitler ve duzeltmeler yapabilirim tatlim.
Hıı pusudaydım.
Görünce bi selam vereyim dedim.
Bundan sonra edebiyatı yeni telefon alınca yaparsın artık.
Hadi by...

bu da benim klavyem. Turkce karakter yok klavyemde telefonuma Turkce yama uymuyor. surekli buradan vurmaya calisiyorsunuz ya. anlatayim dedim. daha guzel Turkce kullanilan bir forum dilegiyle. ay gece gece ne guldum... Allah da seni guldursun... bukadar hirs yapacagini bilseydim valla duzeltmezdim seni...

Kendini kanıtlamana gerek yok,
bozuksa bozuktur klavyen..
Başkaları sürekli yaptıysa bilemem benim ilk ve son vuruşum..
Amin amin.
Hırs degil iadeyi ziyaret diyelim,
Ne zamandır karşılaşamadık,
Nasip burasıymış.
İyi niyetli bi düzeltme olsaydı yazdıgını hatırlarsın öyle ezer gibi degil düzgünce yazardın.
Neyse...

Hıı pusudaydım.
Görünce bi selam vereyim dedim.
Bundan sonra edebiyatı yeni telefon alınca yaparsın artık.
Hadi by...
yeni telefon musriflik hayat gorusume uymuyor.
musrif israftan gelir. hayatta kullanabilecegin bir bilgi vereyim sana lazim olur belki. ayrica ben edebiyat yapmiyorum keske yapabilsem.
biraz edebi eserlerle ilgilensen anlardin. ben sadece guzel Turkcemin yanlislarini duzeltiyorum hepsi bu.
bak bir bilgi daha insanlar yanlis yerine yalnis yazarlar ama yanlis yanilmaktan gelir o nedenle yanlis seklinde kullanilir haa bir de yalniz var onu da yanliz yazarlar o da yalindan gelir yalnizdir. al bak bir yazim yanlisini daha duzelttik birlikte. daha nice yazim yanlislarina...

ah canim. iyi geceler...

Kiskanmazdim ama kötü hissederdim kendimi bende. Bı kenara çeker konuşurdum düzgünce anlatırdım eşime değişmesini sağlardım. Öyle boynundan öpmek filan bana tuhaf geliyor yakistiramiyorum koca insanlara..

Şimdi düşündüm benzer bir konuyu. Benim de babam yok. Eşimin babasıyla olan iliskisine, muhabbetine hayranimdir. Hiç de geri kalmam zaten; yeter artık, en çok benim babamsin diye girerim aralarına bazen gülerek. Senin bu konuda hassasiyetin farklı olabilir, bunu esine açıkça söyle. Hayat, esinin kendi kendine anlamasını bekleyecek kadar uzun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…