Cümleye büyük harfle başlanır.Noktadan sonra yine büyük harf hatırlatayım dedim. Seversiniz. Bir de oyle "o" ile degil "ö" ile esin de "ş" ile sevgiler.esin biraz psikolojik destek mi alsa. o ne oyle ya...
pusuda miydin ya? cok koymus ddemek ki. toplanip bana klavyesi duzgun calisan bir telefon alirsaniz daha iyi tespitler ve duzeltmeler yapabilirim tatlim.Cümleye büyük harfle başlanır.Noktadan sonra yine büyük harf hatırlatayım dedim. Seversiniz. Bir de oyle "o" ile degil "ö" ile esin de "ş" ile sevgiler.
Hıı pusudaydım.pusuda miydin ya? cok koymus ddemek ki. toplanip bana klavyesi duzgun calisan bir telefon alirsaniz daha iyi tespitler ve duzeltmeler yapabilirim tatlim.
Kendini kanıtlamana gerek yok,Eki Görüntüle 2050270
bu da benim klavyem. Turkce karakter yok klavyemde telefonuma Turkce yama uymuyor. surekli buradan vurmaya calisiyorsunuz ya. anlatayim dedim. daha guzel Turkce kullanilan bir forum dilegiyle. ay gece gece ne guldum... Allah da seni guldursun... bukadar hirs yapacagini bilseydim valla duzeltmezdim seni...
yeni telefon musriflik hayat gorusume uymuyor.Hıı pusudaydım.
Görünce bi selam vereyim dedim.
Bundan sonra edebiyatı yeni telefon alınca yaparsın artık.
Hadi by...
ah canim. iyi geceler...Kendini kanıtlamana gerek yok,
bozuksa bozuktur klavyen..
Başkaları sürekli yaptıysa bilemem benim ilk ve son vuruşum..
Amin amin.
Hırs degil iadeyi ziyaret diyelim,
Ne zamandır karşılaşamadık,
Nasip burasıymış.
İyi niyetli bi düzeltme olsaydı yazdıgını hatırlarsın öyle ezer gibi degil düzgünce yazardın.
Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?