Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Ben doğurdum ben büyüteceğim o benim canım ayrıca eşimde oğlum büyüyünce oğluyla gezme derdinde eşimden ilgi görüyorumda
Sende kaynana derdi var gibi hazmedememişsin soda iç

Aman ha sakin dillendirme bu yaptiklari sacmaligi
Kv de kotu niyetli ise sen kiskanc ara bozucu olarak damgayi yersin..

Boyle sapik anneler ogullarini evlendirmesin bir zahmet. Ogullari icin kapisacak kurban aramasinlar kendilerine. Kendi sapikliklariyla ogullarinin tursusunu kursunlar kendi kendilerine mumkunse..
Nesilleri kurusun da daha akli selim mantikli dertlerle ugrasalim

Kocanız çok hayırlı bir evlat. Keşke abimler de hayırlı olsaydı. Rahmetli çok çekti.

Herneyse kıskanacak bişey yok. Umarım oğullarımda ben yaşlanınca düşünürler beni.

Ben doğurdum ben büyüteceğim o benim canım ayrıca eşimde oğlum büyüyünce oğluyla gezme derdinde eşimden ilgi görüyorumda
Aman aman sen dogurmussun haklisin sakin ayrilma evlenince oglunun g..tunden..

milletin kizinim basina bela bir kv adayisin simdiden.

Bu arada keske herkes benle kayinvalidem gibi olsa..18 yillik evliligimde 1 kere bile kirginligimiz olmadi.
Ama neden biliyor musun kayinvalidem senin gibi olmadigi icin.

Sen simdiden gelinimi nasil delirtirim derdine dusmussun bence psikolojin bozulmus senin
.Allah sana acil sifalar versin. Psikologa gitmeye ne dersin?
Simdiden gelinimi nasil delirtirim gibi seyler dusunuyorum normal mi falan de .

oglumu simdiden paylasamiyorum evlenince hep oglumla gezeyim inla olayim hatta oglum benle uyusun karisiyla uyumasin gibi dsusuncelerim bile var vs de
.mutlaka yardimci olacaktir psikolog.

Bu arada kocandan yeterli ilgi gordugunu de kulahima anlatabilirsin.

Son düzenleme:

Aynen canim.

Sapik kaynana cok valla.

Simdiden bile plan yapanlar var.

Ben gezcem ben tozcam ben bilmem ne yapcam.

Zavallilar ne diyim

Sende benim külahıma anlat kaynanayla çok iyiymiş görde inanma senin gibi sapık gelin Rabbim evlerden uzak etsin sen bir görün psikoloğa kuyruk acım var hakaret ediyorum ona buna klavye kahramanıyım diye hadi anacağımmmbyyy

Ben size hakaret etmedim ki..sapik gelin diye hakaret eden sizsiniz ama.sorun.degil..

Kimin sapik oldugu belli

Gercekleri gorum istedim sadece

Normal degilsiniz .ben dogurdum o halde simdiden oglumla gelinimin arasina girmek hakkim ben gezerim ben yaparim oglumla..diyen birisinin psikolojisi bozuktur bence.

Gercekten psikiyatrise gorurun acilen.

Bende sana aynını tavsiye ediyorum
Gelinde özgürdür ben oğluna düşkün kaynana olacağım baştanda söylerim kabul eden eder etmeyen gider

Bence de.

Boyle kadinlar oglunu evlendirmesin.

Kocasindan gormmedigi ilgiyi oglundan bekleyen ve geline rahat vermeyecek kv ler dusman basina

Aslında oğullarına en büyük zararı kendileri veriyor farkında değiller.Çoğu boşanmayla biten mutsuz evlilikler,mutsuz çocuklar , paramparça aileler...
Ben öleceğim,oğlum yaşayacak,karısını sevsin, mutlu ailesi,huzurlu yuvası olsun benden sonra denilecegine, ben ben ben ben...Sanki 150 yaşına kadar yaşayacak.
Bu yüzden böyle düşünenler oğullarını evlendirmesin diyorum, ölene kadar dip dibe yasasinlar.Sonra oğlu yalnız ne yapacak zaten umurlarinda değil.

Belki de sizi kıskanıyor oğlunu paylaşamıyorum ve oğlunu onunla ilgilenmesi için yalnızlık canım sıkılıyor diye kendine çekiyor ama sakın şikayet Etme daha çok üstüne düşer annesinin. kendi yöntemleriyle kocanı kendine çek seninle vakit geçirmeyi iple çeksin ve yalnız olmayı herşeye tercih etsin

Ben kıskanmıyorum çünkü arada gerçekten samimi bir ilişki yok kayınvalidem benim gözümün önünde eşime normal sarılır oğlum der gözümle görmediğim yerde benim duyduğumu bildiği için boynuna atlayıp oğluşum der:)eşimse hep aynı hep mesafe.Eşinin sevgisi abartılı ve sende anneni kaybettiğinden böyle hissediyorsun normal.

Hanımlar biraz üsluplara dikkat edelim, tamam hepinizin oğluşları kızçeleri kıymetli ama konu sahibesinin annesi yıllar önce vefat etmiş, kayınvalide el kızı gibi davranmak yerine gelinine de anne olsa, oğluşcuğuna gösterdiği sevginin birazını da konu sahibesine gösterse belki böyle hissetmeyecek.

Yanlış anlamayın ama kayınvalideniz varsa onun eşinize ve size muamelesi nasıl ve sizin ona nasıl merak ettim, sizin için örnek mi teşkil ediyor?

Vallahi herkesten çok bana düşkün. Annesi de bunu kabullendi. Garibim ne yapsın? Şaka bir yana Kvnizin yaptığı bana abartı geldi ama akıllı bir kadın herkesi ekarte eder unutmayın.

Bence sizinki kıskanmak degil de rahatsız olmak. Eşiniz daha idrak edememiş sanırım bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…