Ben doğurdum ben büyüteceğim o benim canım ayrıca eşimde oğlum büyüyünce oğluyla gezme derdinde eşimden ilgi görüyorumdaGezmek istiyorsan kocanla gez.
Kocan yok mu
Alisveris yapacaksaan kocanla yap.
Arada olur tabii ama herzaman oluyorsa psikoloji bozul demektir
.
sanirim siz de kocanizdan ilgi gormeyen kadinlardansiniz.:)
Yoksa oglunuzun evliliginin ortasinda bu kadar olmak istemezdiniz
Aman aman sen dogurmussun haklisin sakin ayrilma evlenince oglunun g..tunden.Ben doğurdum ben büyüteceğim o benim canım ayrıca eşimde oğlum büyüyünce oğluyla gezme derdinde eşimden ilgi görüyorumda
Sende kaynana derdi var gibi hazmedememişsin soda iç
Boyle sapik anneler ogullarini evlendirmesin bir zahmet. Ogullari icin kapisacak kurban aramasinlar kendilerine. Kendi sapikliklariyla ogullarinin tursusunu kursunlar kendi kendilerine mumkunse..
Nesilleri kurusun da daha akli selim mantikli dertlerle ugrasalim
Sende benim külahıma anlat kaynanayla çok iyiymiş görde inanma senin gibi sapık gelin Rabbim evlerden uzak etsin sen bir görün psikoloğa kuyruk acım var hakaret ediyorum ona buna klavye kahramanıyım diye hadi anacağımmmbyyyAman aman sen dogurmussun haklisin sakin ayrilma evlenince oglunun g..tunden..
milletin kizinim basina bela bir kv adayisin simdiden.
Bu arada keske herkes benle kayinvalidem gibi olsa..18 yillik evliligimde 1 kere bile kirginligimiz olmadi.
Ama neden biliyor musun kayinvalidem senin gibi olmadigi icin.
Sen simdiden gelinimi nasil delirtirim derdine dusmussun bence psikolojin bozulmus senin
.Allah sana acil sifalar versin. Psikologa gitmeye ne dersin?
Simdiden gelinimi nasil delirtirim gibi seyler dusunuyorum normal mi falan de .
oglumu simdiden paylasamiyorum evlenince hep oglumla gezeyim inla olayim hatta oglum benle uyusun karisiyla uyumasin gibi dsusuncelerim bile var vs de
.mutlaka yardimci olacaktir psikolog.
Bu arada kocandan yeterli ilgi gordugunu de kulahima anlatabilirsin.
Ben size hakaret etmedim ki..sapik gelin diye hakaret eden sizsiniz ama.sorun.degil..Sende benim külahıma anlat kaynanayla çok iyiymiş görde inanma senin gibi sapık gelin Rabbim evlerden uzak etsin sen bir görün psikoloğa kuyruk acım var hakaret ediyorum ona buna klavye kahramanıyım diye hadi anacağımmmbyyy
Bende sana aynını tavsiye ediyorumBen size hakaret etmedim ki..sapik gelin diye hakaret eden sizsiniz ama.sorun.degil..
Kimin sapik oldugu belli
Gercekleri gorum istedim sadece
Normal degilsiniz .ben dogurdum o halde simdiden oglumla gelinimin arasina girmek hakkim ben gezerim ben yaparim oglumla..diyen birisinin psikolojisi bozuktur bence.
Gercekten psikiyatrise gorurun acilen.
Bence de.
Boyle kadinlar oglunu evlendirmesin.
Kocasindan gormmedigi ilgiyi oglundan bekleyen ve geline rahat vermeyecek kv ler dusman basina
Ben kıskanmıyorum çünkü arada gerçekten samimi bir ilişki yok kayınvalidem benim gözümün önünde eşime normal sarılır oğlum der gözümle görmediğim yerde benim duyduğumu bildiği için boynuna atlayıp oğluşum der:)eşimse hep aynı hep mesafe.Eşinin sevgisi abartılı ve sende anneni kaybettiğinden böyle hissediyorsun normal.Merhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
Guncelleme: annesi aramis bugun esimin. Esim de bize gel yuruyus yapariz demis. Esim diyor ki bana yarin avm ye gidelim anneme alisveris yapacagim. Hep ayni kiyafetleri giyiyor. Yeni birseyler alacagim ona. Siz soyleyin ben ne yapiyim. Inadima mi yapiyorlar. Koca kadina gidip kiyafet mi alacagiz. Niye bu gozume sokmaca.
Yanlış anlamayın ama kayınvalideniz varsa onun eşinize ve size muamelesi nasıl ve sizin ona nasıl merak ettim, sizin için örnek mi teşkil ediyor?Ben doğurdum ben büyüteceğim o benim canım ayrıca eşimde oğlum büyüyünce oğluyla gezme derdinde eşimden ilgi görüyorumda
Sende kaynana derdi var gibi hazmedememişsin soda iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?