Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Keşke kocam ve kayınvalidem arasında kıskanabileceğim bi ilişki olsaydı.. Kocam kadının umrunda bile değil malesef beni sevmediği için oğlunu da dışladı.. Aralarında ki tek muhabbet para.. Keşke sevgi saygı olsaydı asla rahatsız olmazdım..

Eşiniz onun içinden çıktı.ben yavrularimi heryeri den öperim .onların altını değiştirdim .sabahlara kadar uyum adim .size kötü davransa eşiniz anlayacağım ama k8skanmayin.evlat sevgisi çok farklı.boynundan öptü diye yadirgayanlar çok tuhaf ben en çok boynundan öperim yavrularimi isterse 40 yaşına girsinler.

Annesi boynundan opse ne yahu? Bugün bosaninca el olur gelincikler de anne hayat boyu tek ve vazgecilmez.
Şu kocalarının sahibi gibi her hareketine anasi yla danasiyla ilişkisine karışan gelincikler keşke hadlerini bilse. Hayatını çocuğuna adayan anneye beyaz eşya tlf almak çok mu Kızım var ilerde damat benle ilişkisini böyle kiskansa ağzını yüzünü paralarim o damadın!

Bu anne oğul ilişkisi normal değil. Sen kıskanmıyorsun aslında normal olmadığını fark ettiğin için rahatsız oluyorsun

Boyundan öpmek mevzu değil tabiki annesidir de bunun altında beni rahatsız eden başka bir durum var. Benim etrafımda da var, kocasından ilgi görmeyen kadınlar oğullarını kocası sanıyor. Tabiki saçma sapan bir manada değil elbette ama davranış olarak kocalarıymış gibi davranıyorlar. Konu sahibinin eşi de öyle. Anne telefon açmadı diye trip atılmaz,ya da cilveleşilmez.

Benim eşim annesini 40 yılda bi öper anneside onu öyle kırk yılda bir.onun için kıskanmamı gerektircek bi durumla karşılaşmadım hiç.ama öyle olsa bende rahatsız olabilirdim.yani abartmışlar olayı biraz.

ilk doğumundan sonra ki dönemde bende de böyle hialer olmuştu, eşim kv'nin dizine yattıgında ben inanılmaz bozulurdum, kv'de buna o kadarr memnun olurdu ki kahkahalar falan bi havalar olurdu hep, o dönem bu hissi gizlemek için elimden gelen herseyı yapmıstım, eşime tek kelime dememiştim, gel zaman git zaman hersey rayına oturdu, abartılı sevgı gosterılerınden hoslanmıyorum ben, benım de oğlum var ve ben de tabıkı cok ama cokkkk sevıyorum oğlumu, fakat anne yaklasımı anne gıbı olmalı sevgılı gıbı degıl, orda ince bir çizgi var ki, onu gecen kv'lere sözüm, seviye cok iyi ayarlanmalı aksi halde biz eşler kendını fazlalık gibi bile hissedebiliyoruz malesef.....

yani kadın özel hayatınıza müdehale etmiyorsa, eşin seni ihmal etmiyorsa, sırf ilişkilerini kıskanmak gerçekten normal değil, çünkü ana-oğul dediğin doğduğundan beri böyle olur zaten, bence onların mutluluklarına bakarak mutlu olmayı deneyebilirsin, düşünsene araları bozuk olsa ne kadar üzülürlerdi, sanırım bu seni de üzerdi
ama başka sorunlarınız varsa bilemeyeceğim

Eşinle şu şekilde konuşabilirsin:"Benim annem olmadığı için sizin böyle gözümün önünde yaptığınız sevgi hareketlerine üzülüyorum,lütfen ben yokken birbinizi öpüp koklayın çok üzülüyorum sanki benim annem olmadığı için beni kıskandırıyor sevginizi gözüme sokuyormuş gibi hissediyorum,annesiz bir insana bu yapılmaz de" belki eşin olacak kalpsiz adam da bu abartılı hareketlerinden vazgeçer.İçindekileri uygun dille tartışmadan söyle ki kendini yiyip bitirmeyesin.Çünkü burada bir nispet yapma söz konusu belki farkındalar belki de değiller.Eşin de sanki oğlu değil kocası gibi davrnıyo çok çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…