Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Dort saatlik uzun bir ameliyatti. Eve geldik. Esim yanimda benimle ilgileniyor. Geldi ne kadar tuttu dedi. Ameliyat parasini sordu.
Bilemiyorum, şu yazdığınıza kadar normal görebilirdim ancak şu noktada edilecek laf mı şimdi bu? Kızı gibi görse bunun mu denmesi lazım? Kaç senelik evlisiniz, belki henüz yeni evlisiniz diye çok yüz göz olamıyordur aranızda ki yabancılıktan kaynaklı. Azıcık yüz göz olunsa sanki laf sokmaya başlayacak gibi.
Yerinizde olsam eşime konuyu açar, onunla daha çok vakit geçirmek istediğimi, özelimiz olmasına ihtiyaç duyduğumu ve artık ''anne-baba''dan ziyade evli olduğunu,ortak bir hayatınız olduğunu farketmesini istediğimi belirtirdim

Bence abartıyorsunuz koca kadına kıyafet mı alacagız ne demek cıplak mı gezsın yanı hedıye olarak alınabılır arada bunda bısey yok. Kv size karışır mı huyu nasıldır bunlar onemlı olan. Rahatsızlıgınızı anlıyorum ama cokta abartı bır sey goremedım ben takıntı yapmayın ıcınızde oyle his varsa bekleyin bakalım gercekten oyle mı degıl mı...

Uc yillik evliyiz. Ben mesafeliyim hep. Hatta benim adim sosyetik gelinmis kv gorumce arasinda biz evlenmeden once. Esim soylemisti. Daha komigini de soyleyeyim size. Ben ameliyat oldum ve dedim ki hatta ablama ve bi arkadasima dedim. Gorumcem bundan da kiskanacak birsey bulup karsi hamlede bulunur kesin. Bir hafta sonra kocasini ameliyat ettirdi. Yillaca bekleyen adam benden bir hafta sonra ayni ameliyati oldu.

Hediye alinir. Ama goturup magazaya hadi giyin bakalim da alalim yakismis mi filan. Cocuk gibi. Bu kadar ilgi sacma degil mi.

Size çözüm önerileri yazmıştım okudunuz mu? Bir de örnek vermiştim belki benzerlerini yaşamışsınızdır..

Ameliyat mevzusuna gelince sizin ameliyatınız kv ye oğluna fuzuli masraf olarak gelmiş bence kıskanmış çünkü oğlu size para harcadığı için

Hediye alinir. Ama goturup magazaya hadi giyin bakalim da alalim yakismis mi filan. Cocuk gibi. Bu kadar ilgi sacma degil mi.

Sacma gıbı gormuyorum sonucta magazaya kımle gıdersen gıt bi fikirde bulunulur yakıştı bunu almalısın falan diye.. bence fevrı davranmayın bekleyın eger gercekten dusundugunuz gıbıyse bi yerde patlak verır..

Evet evet okudum hepsini. Esim yardim eder bana. Ona laf etmez. Hatta gidip heryerde oglunu anlatir. Soyle yardimci boyle yardimci gibi. Ama esim bana annesinin yaninda mesafeli. Sarilmaz opmez. Elimi tutmaz. Elini tutsam birakir. Ama ara ara annesi tutar elini farkediyorum. Cok karisik gercekten.

Kocam böyle davransa kıskanmazdım ama problem çıkarırdım.bence haklısın

Aslında sen bu ilişkilerinden ne kadar rahatsız olursan ne kadar soylersen o kadar birbirlerine bağlanacaklar hatta eşin inada da bindirir ve daha da gözüne sokmaya başlar inatlaşır..

Ben senin durumunu anladım. Bence tek çözüm görmezden gel çok rahat davran..Annesiyle bişiler mi yapacak git hayatım de beraber gezin alın de..Seninle avm ye gidelim demiş ya tatlım annenle beraber gidin rahat rahat alışveriş yapsın benim belim ağrıyor de.. Mümkün olduğu ladar ikisini yalnız bırak ve eşinle geçirdiğin zamanı azalt yani olmasını istediğin şeyin tersini yap...

Göreceksin annesinden sıkılacaktır bi süre sonra sana ikimiz gidelim demeye başlayacak...Dene bak göreceksin ama sabret...Yani resmen sen 2.kadın ol aralarından çekilmiş bi moda gir...Hatta ikinizin gideceği yerlere annen de gelsin de..Son anda hasta ol işin çıksın ikisi gitsin

Ben psikoloji okudum ve bu bir yöntemdir...Bir insanı bir tutkudan uzaklaştırmak için bıktırma yöntemi uygulanır...Annesiyle çok fazla birlikte olmasını sağla tamamen heryerde ikisi olsun..Hatta öyle bi noktaya getir ki seninle bişey yapamaz olsun bi süre sonra artık yeter noktasına gelecek.

Ondan çok anneci ol yani..

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değil, eğer anne babasından ayrı bir hayatınız olduğunu farkedemeyecek bir adamsa ileride daha beter sıkıntılar yaşarsınız. Bu ne böyle sanki anne baba çocuk siz yanlarına misafir olmuş gibisiniz ''evli'' olduğunuzu idrak edememiş.Bence bu konuyu ertelemeden konuşun yarın bir gün evinizin anahtarını ister,çocuk doğurursunuz akşamları biz de yemek yensin siz çalışıyorsunuz der, yakınımıza yerleşin der, der de der yani

Evet evet o var bir de. Ayni sehirde yasiyoruz. Evlerimizin arasi arabayla on dakika toplu tasimayla 20 dakika. Gecenlerde diyor ki ben hep yakin oturmak istedim ama olmadi. Ne yapacaktik daha. Sacmaliyor bazen. Bu arada gorumcem sirf kayinvalidesinden kacmak icin baska sehirde yasiyor. Burda yasasalar kayinvalidesi her hafta gorusmek istermis. Annesi bizden cikmiyor ama onu goren yok. Bu arada ben yalnizken gelmez esim yalnizken gorusmez maksat bizi bi arada yakalamak.

Insallah ise yarar ama bilmiyorum bu sefer de nefes alacak alanim kalmazsa diye korkuyorum. Bu arada annesi hakkinda esime en ufak olumsuz birsey soyleyemem. Soyletmez. Keske ona akil verebilecek birileri olsa.

Insallah ise yarar ama bilmiyorum bu sefer de nefes alacak alanim kalmazsa diye korkuyorum. Bu arada annesi hakkinda esime en ufak olumsuz birsey soyleyemem. Soyletmez. Keske ona akil verebilecek birileri olsa.

Korkmayın bıktırma tekniği sigara bıraktırmada bile kullanılan bir yöntem..Yalnız abartmanız lazım dediğim gibi, eşinizden ilginizi çekmeniz lazım, sizinle vakit geçiremez hale gelmesi lazım...Heryeri anne olsun anne anne anne...Öyle davranın ki sanki annesinin aracılığı ile eşinizden kurtuluyor da kendinize vakit ayırıyormus gibi olsun..Onlar gidince kendiniz çıkın ararsa neşeli şekilde geziyorum kahve içiyorum tarzında mutlu konusun

Risk alamam diyorsanız bu durum değişmez böyle sürer söyleyeyim. Ben yaşadım, rahatsız oldukca ve içinize attıkca biriktirirsiniz ve gün gelir patlarsınız bu da kötü sonuçlanır...Karar sizin

Cok cok tesekkur ederim. Uygulamaya calisacagim.

Cok cok tesekkur ederim. Uygulamaya calisacagim.

Öyle davranın ki sanki annesinin aracılığı ile eşinizden kurtuluyor da kendinize vakit ayırıyormus gibi olsun..Onları başbaşa gönderin ve kendiniz çıkın ararsa neşeli şekilde geziyorum kahve içiyorum tarzında mutlu konusun..Bazen teli açmayın sonra dönün..Siz onun cebindesiniz cepte olmayın

Cok guzel diyorsunuz da beni de birakmiyor ki. Hicbir zaman annemle yalniz vakit geciriyim diye bir talebi olmadi. Hep bir arada olalim istiyor. Ama mantikli uygulamaya calisacagim gercekten cok tesekkur ederim.

Ben kiskanmadim hiç ama sizin gibi anne çocuk ilişkisi de hiç görmedim taze aşıklar gibi

Cok guzel diyorsunuz da beni de birakmiyor ki. Hicbir zaman annemle yalniz vakit geciriyim diye bir talebi olmadi. Hep bir arada olalim istiyor. Ama mantikli uygulamaya calisacagim gercekten cok tesekkur ederim.

Evet okudum yalnız bırakmadığını ama zorunda değilsiniz heryere gitmeye ne yapabilir direttikten sonra zorla mı? Evde işiniz olabilir, yorgunum hastayım regl oldum bisürü sey denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…