Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

sizin eşinizle annesinin durumunu bates motel dizisini izleyenler varsa bilir ben ona benzettim valla çok uçuk bir ana-oğul ilişkisi adam annesini kıskanmaktan babasını bile öldürmüştü şaka bi yana ben olsam bende çok aşırı rahatsız olurdum heralde, @hayalci1234 dediği çok mantıklı bence bir deneyin mutlaka bişey kaybetmezsiniz

Üzgünüm fazla sessiz kalmışsınız tepenize çıkılmış olan bu. Uyumlu olmak güzel bir huy ancak her zaman mutluluk vermiyor işte. Tercih sizin, biraz keyfinizin kaçmasını göze alıp artık hayatınızın kontrolünü ele alabilir ya da bu şekilde yaşamaya devam edebilirsiniz

Kayınvalidemi kıskanmam ama, eşi başındayken beyaz eşyasından kıyafetine kadar bizim düşünüyo olmamıza biraz kızabilirim herkesin kesesi belli sonuçta. Ama sarılıp öpüşmelerine takılmam hoşuma bile gider ben de giriveririm aralarına:)

Ama tabi inadına yapar gibiyse o ayrı

Tişört kaldırıp boynundan öpmek ne ya?
Tarkanın bi klibi vardı sevgilisinin kazağının içine kafasını sokuyordu, gözümün önüne öyle sahneler geldi.
5 yaşındaki çocuğu seviyor sanki, ben de rahatsız olurdum.

Canı oğlu gezer tozarda alışverişte eder
Şimdi bende erkek anasıyım oğulcağızımla gezmek konuşmak yürüyüşler yapmak hakkımmm o benim oğlum senin gibi düşünen kızlarda baksın baksın çatlasın yüreği yarılsın kuzummm o benim

Açıkçası bu yazıyı okuyunca keşke böyle bir oğlum olsa diye dua etmedim değil ama bir bayan olarak eşim böyle olsa başka şehire taşınmayı bile önerirdim bu sebebi söylemeden yepyeni bir hayat kuralım vs modunda

O halde evlendirmeyin :) elbet gezilir sorulur ama bu kadari fazla degilmi sizce

O halde evlendirmeyin :) elbet gezilir sorulur ama bu kadari fazla degilmi sizce
Değil o benim oğlum
Her erkek annesinin çoğu benim gibi düşünür tabikide klavye kahramanlığı yapmayacaksa ora ayrı ben öyle düşünmem falan der ama düşünür her anne gezmek aranmak yürüş yapmak pazara gitmek oğluyla eğlenmek ister
Evlilikte kendi bileceği iş daha3 yaşında:)))
El kızı çatlasın her yerinden elbettte oğlum bana düşkünse söylerim kıza ama kızlarda dinlemiyor evleniyor her gencin içinde kendi ailesine düşkünlük vardır konu açanlara bak hepsinin sebebi oğlanın ailesine düşkünlüğü

Çatlasın, yüreği yarılsın diyen biri bana çok iyi bi insanmış gibi gelmiyor kusura bakmayın. :) Gerçekten oğlunu seven bir anne oğlunun sevdiği kadına bu cümleleri kuramaz. :) Sizinki ana oğul ilişkisi değil, buldumcukluk ya da oğul koca sendromu oluyor. :)

Aslinda sorun o drgil.benim gozlemlerim tabiki kimse annesini atamamz Allah carpar valla arayi dozu aayarlayacak olan her sartta erkektir annesine duskunse karisini ihmal etmeyecek yada kv ler ogluna duskunse geline biraz daha duskun olacak yani samimiyeti karsiya hissettirince sorun ortadan kalkar bizim kanayan yaramiz erkeklerin ve kadinlarin bencilligi :)

Bence eşiniz hayırlı evlat.
Kıskanılacak bir durum yok.
Anneden kıskanmak sorunlu bir duygu bence.
Sorun sürekli olarak planlarınıza dahil olması olabilir.

tüm mesele sizin el kızı görülüp
her fırsatta aralarındaki samimiyeti sizin gözünüze sokmalari.yani emin olun kv bunun farkındadır.bu kadar ana oğul sevgisi diye olayı dramatiklestirmeye gerek yok.
iki oğlum var.ikiside gün içinde en 10 defa seni seviyorum anne der.çünkü öyle buyuttum.
sürekli onlari sevdiğimi söylerim.
öperim koklarim cocuklarim onlar benim.
ancak..
büyüğüm sekiz yaşında.artık boynundan öpmuyorum.oynarken sarilirken elime koluma dikkat ediyorum.çünkü artık büyüyor.ve o bir birey.kendini keşfetme yolunda yavaş yavaş.
dışarıya karşı kendini korumasını ogrenmesinin yolu ailede başlıyor.
ailede içinde bile sınir olamali ki dış dünyaya çocuk sınır koymayı öğrensin.
herkes evladını sever ama evli barkli kocaman kızımı eşim boynunu açsın opsun isemem.bunun adı kıskançlık değildir.sınırdir.
evladimiz diye bedeninin istedigimiz yerini öpme hakkına sahip değiliz.
bu arada sizi de aralarına alip planlarına ortak edip fikrinizi alsalar bu kadar rahasiz olmazsınız.
sorun kendinizi dışlanmış hissetmeniz.
anneciginiz hayatta değil madem size de annelik yapip bağrına bassa
saçını oksasa kafanizdan opse
emin olun esinizden daha düşkün olursunuz kv denize.adım atin ve dışarda kalmayın.
size karşı tutumuna bakın.belki herşey çok farklı olur..

Lütfen oğluşunuzu evlendirmeyin,yakmayin bi kızın başını...Zira kizlar evlenirken farkedemiyor yaklaşan tehlikeyi.
Sonsuza kadar böyle kucuş kucuş mutlu mesut yaşayın oğluşunuzla.

Kayinvalideniz ve esiniz ana ogul iliskisini abartmis.
Resmen kv ile de evlenmissiniz siz malesef.

Kv ilgi bekliyorsa kocasi var ..ama bazi kadinlar boyle iste esinden gormedigi ilgiyi oglundan bekler.

Ama bence yapacak birseyiniz yok gibi ..

Ters teper.

Kiskanmak degil de abarti bir durum oldugu icin haklisiniz.

Gezmek istiyorsan kocanla gez.
Kocan yok mu
Alisveris yapacaksaan kocanla yap.

Arada olur tabii ama herzaman oluyorsa psikoloji bozul demektir
.
sanirim siz de kocanizdan ilgi gormeyen kadinlardansiniz.:)

Yoksa oglunuzun evliliginin ortasinda bu kadar olmak istemezdiniz

Lütfen oğluşunuzu evlendirmeyin,yakmayin bi kızın başını...Zira kizlar evlenirken farkedemiyor yaklaşan tehlikeyi.
Sonsuza kadar böyle kucuş kucuş mutlu mesut yaşayın oğluşunuzla.
Bence de.

Boyle kadinlar oglunu evlendirmesin.

Kocasindan gormmedigi ilgiyi oglundan bekleyen ve geline rahat vermeyecek kv ler dusman basina

esiniz baya abartmis.benim esim hic oyle degil yapi olarak cok gostermez sevgisini ailesine.ama boylesini kiskanmak degil sinir olmak lazim.bu ne boyle annem de annem

Benim esimde annesini inanilmaz düskündür ama kayinvalidemden hic beni rahatsiz edecek hareket görmedim
Baktim olmayacak ben kayinvalideme daha iyi davrandim
Ilgilendim her ihtiyacina kostum gercekten sevdim kadini
Simdi kayinvalidemle kanka olduk resmen esim beni kiskaniyor
Gecen gun sakayla karisik ben senin evladinim dedi
Gercekten seviyorum valide sultani

Valla ben kıskanmıyorum ama sen rahatsız olmakta haklısın.Burda sorun sende değil.Ne bu böyle vıcık vıcık bir ilişki.Niye evlendi ki eşin onu anladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…