- 16 Temmuz 2013
- 444
- 264
- 303
Üzgünüm fazla sessiz kalmışsınız tepenize çıkılmış olan bu. Uyumlu olmak güzel bir huy ancak her zaman mutluluk vermiyor işte. Tercih sizin, biraz keyfinizin kaçmasını göze alıp artık hayatınızın kontrolünü ele alabilir ya da bu şekilde yaşamaya devam edebilirsinizEvet evet o var bir de. Ayni sehirde yasiyoruz. Evlerimizin arasi arabayla on dakika toplu tasimayla 20 dakika. Gecenlerde diyor ki ben hep yakin oturmak istedim ama olmadi. Ne yapacaktik daha. Sacmaliyor bazen. Bu arada gorumcem sirf kayinvalidesinden kacmak icin baska sehirde yasiyor. Burda yasasalar kayinvalidesi her hafta gorusmek istermis. Annesi bizden cikmiyor ama onu goren yok. Bu arada ben yalnizken gelmez esim yalnizken gorusmez maksat bizi bi arada yakalamak.
Açıkçası bu yazıyı okuyunca keşke böyle bir oğlum olsa diye dua etmedim değil ama bir bayan olarak eşim böyle olsa başka şehire taşınmayı bile önerirdim bu sebebi söylemeden yepyeni bir hayat kuralım vs modundaMerhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
Guncelleme: annesi aramis bugun esimin. Esim de bize gel yuruyus yapariz demis. Esim diyor ki bana yarin avm ye gidelim anneme alisveris yapacagim. Hep ayni kiyafetleri giyiyor. Yeni birseyler alacagim ona. Siz soyleyin ben ne yapiyim. Inadima mi yapiyorlar. Koca kadina gidip kiyafet mi alacagiz. Niye bu gozume sokmaca.
O halde evlendirmeyin :) elbet gezilir sorulur ama bu kadari fazla degilmi sizceCanı oğlu gezer tozarda alışverişte eder
Şimdi bende erkek anasıyım oğulcağızımla gezmek konuşmak yürüyüşler yapmak hakkımmm o benim oğlum senin gibi düşünen kızlarda baksın baksın çatlasın yüreği yarılsın kuzummm o benim
Değil o benim oğlumO halde evlendirmeyin :) elbet gezilir sorulur ama bu kadari fazla degilmi sizce
Canı oğlu gezer tozarda alışverişte eder
Şimdi bende erkek anasıyım oğulcağızımla gezmek konuşmak yürüyüşler yapmak hakkımmm o benim oğlum senin gibi düşünen kızlarda baksın baksın çatlasın yüreği yarılsın kuzummm o benim
Aslinda sorun o drgil.benim gozlemlerim tabiki kimse annesini atamamz Allah carpar valla arayi dozu aayarlayacak olan her sartta erkektir annesine duskunse karisini ihmal etmeyecek yada kv ler ogluna duskunse geline biraz daha duskun olacak yani samimiyeti karsiya hissettirince sorun ortadan kalkar bizim kanayan yaramiz erkeklerin ve kadinlarin bencilligi :)Değil o benim oğlum
Her erkek annesinin çoğu benim gibi düşünür tabikide klavye kahramanlığı yapmayacaksa ora ayrı ben öyle düşünmem falan der ama düşünür her anne gezmek aranmak yürüş yapmak pazara gitmek oğluyla eğlenmek ister
Evlilikte kendi bileceği iş daha3 yaşında:)))
El kızı çatlasın her yerinden elbettte oğlum bana düşkünse söylerim kıza ama kızlarda dinlemiyor evleniyor her gencin içinde kendi ailesine düşkünlük vardır konu açanlara bak hepsinin sebebi oğlanın ailesine düşkünlüğü
Canı oğlu gezer tozarda alışverişte eder
Gezmek istiyorsan kocanla gez.Canı oğlu gezer tozarda alışverişte eder
Bence de.Lütfen oğluşunuzu evlendirmeyin,yakmayin bi kızın başını...Zira kizlar evlenirken farkedemiyor yaklaşan tehlikeyi.
Sonsuza kadar böyle kucuş kucuşmutlu mesut yaşayın oğluşunuzla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?