Ben de hala anlamamışımdır bebeklere, çocuklara neden anneciğim, babacığım vs. diye hitap ederler onları isimleri yok mu? Ya da çocuk sizin anneniz mi, babanız mı, halanız mı? Hep ilginç gelmiştir. Benim kv Öyle seslenseydi kızıma eğer "anne, kızım senin annen mi de öyle diyorsun" derdim ..
Yuh. O nasil lafmis oyle ya?Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
Merhaba bayanlar.Kayinvalidenizin bebeginize annecim veya annem diye hitap etmesi sizi rahatsiz eder mi? Benim kayinvalidem bebegime gel annecim,aglama annecim,annecim annecim annecim...surekli annecim,annem diye hitap ediyor.bebegimin anne ve babayi ogrenecegi zamanda boyle bir kavram karmasasi yaratmasi beni rahatsiz ediyor.siz olsaniz ne dusunursunuz?
Merhaba bayanlar.Kayinvalidenizin bebeginize annecim veya annem diye hitap etmesi sizi rahatsiz eder mi? Benim kayinvalidem bebegime gel annecim,aglama annecim,annecim annecim annecim...surekli annecim,annem diye hitap ediyor.bebegimin anne ve babayi ogrenecegi zamanda boyle bir kavram karmasasi yaratmasi beni rahatsiz ediyor.siz olsaniz ne dusunursunuz?
Hemde hastanede söyledi düşünün yani dengesiz işteYuh. O nasil lafmis oyle ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?