Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

herşeyi
sevmiyorum kendisini fazlaca kapitalist ve samimiyetten uzak geliyor bana....
kendisinin samimiyetten uzak olduğu kadar,kendiside bana uzak olsun yeter...

bakıcım olsa hızmetcım olsa ah ah deyıp durun, hıc durmadan bunları ısteyın bakıcı ısterım hızmetcı ısterım deyıp durun sız baskın cıkın kı cocuk ıstemeye dili varmasın

gerkli gereksiz herşeye bi yorum yapması.beni eltimle kıyaslaması.yalanlar söyleyerek insanları bana karşı doldurması.arkamdan dedikodumu yapması.eşimin yanında beni çok seviyormuş gibi görünüp o yokken tam tersi davranması vb gibi bi çok şeyine sinir oluyorum.kaynanamın marifetlerini saymakla bitiremem

ısrarları,konuşması,gülmesi,
zırt pırt bi bahaneyle yatıya kalması,
oğluna bebek muamelesi yapması,
oğlumu kendi oğlu sanması,
sürekli laf sokmaya çalışıp karşılığı aldığında küsmesi,
ailem hakkında benimle oturup dedikodu yapmaya çalışmasıkötükedihüso
her aradığında sen beni aramıyosun ama...
diye söze başlaması.
ee aramıyosam konuşmak istemiyorum demekki,
diyemiyorum işteeklava:klava:klava:klava:klava:

eltime sinirlenip konuşur konuşur...bir sürü laf söyler..kavga ederler tutar evden kovar eltimi...sonra eltim arsız işte bişi olmamış gibi gelir sonra bakarım oturmuşlar lak lak ediyorlar yada gezmeye falan gitmişler...çok gıcık bir durum madem okadar kıymetli ne bana söyleniyorsun şöyle böyle diye...nasıl olsa 3 gün sonra kanki olcaksınız ...manyak ya töbe töbe...

kayınbabamı doldurup bana ve aileme karşı kışkırtması,hasta diye sürekli rol yapması,benden sürekli işelrini yapmamı istemesi..bana hizmetçi gözüyle bakması...mıy mıy konuşması,hastayım diyim 2 dk sonra koşa koşa gezmeye gitmesi.........
ayyyyyyy saydıkça sayasım geliyor.................

bi tek mi söyliycez ya tamam bi tane seçiorum, kendini herşeyi bilen,dünyadaki tek anne, en iyi yemek yapan, en temiz, en güzel:)en en en en en sanması ve maalesef hiçbiri olamaması..

herşeyi çok bilmesi,çok ısrarcı olması,pis olması,sürekli hizmet beklemesi,zırt pırt arayıp gel hadi diye emir vermesi kısaca nerdeyse herşeyi...

birlikte yaşıyoruz malesef.Allah'ım nolur en kısa zamanda huzurlu ,sağlıklı yaşayabileceğim bir yuva ver .nankör,bencil,ben bilirim,yalaka, şu 2 güne kadar hiçç gözüme batmıyodu ama 2 gündür kendinden nefret ettirdi

en başta kontrol delisi, hersey onun istedigi gibi olmalı, herkes onun istedigini yapmalı, an kollar surat asmak icin, trip tafra yapar noldugunu anlamam, cevap veremezsin kuser, aramazsın laf soler, ararsın yine laf soler niye aramıon beni diye. her gun konusmak zorunda mıyım kardesim seninle? cimridir, bişi anlatrısın su kadar para dersin hııımm cok pahalıymış der hemen. esime bebek gbi davranır. bana da gelip ikide bir sarılmıyo mu sinir oluorum yapmacık yapmacık. ufacık bişide parlayıp bi dunya laf sayıyo butun birikintilerini dokuo. kendi soledgini kabul ettiremedigi zaman bagıra bagıra konusuo. bencil, sanki sadece kendisi yasıo ben yogunum , yorgunum, canım sıkkın umrunda deil.ay bide pazarlık yaparken yanında olmaktan utanıyorum. afedersiniz mahalle karısı diye bi tabir vardır ya zaten kaba saba ama pazarlık yaparken daha da komik durumlara dusuyor. bide bole duruo duruo ic gecirio bi yandna da suzuo seni. bisi sorcagı zaman da direk sormuo agzını arıo o yuzden de ne sordugunu anlamıom bazen tam tersi cevap veriom hadi küsüo. walla nişanı atıcaktım bu kadın yuzunden.

allah sabır versin canım sana.duaların kabul olur insallah en kısa zamanda huzur bulursun.

Aşırı temizlik hastası olması, herkesi kendisi gibi aylak sanıp onun gibi temizlik delisi olmasını istemesi.
Çalışmamasına rağmen ay çok işim var çok işim var veya bugün işimi bitiremedim yine demesi. ( yani bütün gün evde olup ev işlerini nasıl bitiremezsin ki)
Ben çalışıyorum hafta içi haftasonu evdeyim. Ay işte sen de çalışıyorsun ama haftasonu evdesin şunu yaparsın bunu yaparsın yani yemeklerden bahsediyor sanki bütün gün onun gibi ev işleriyle uğraşıcam benim de sosyal haklarım yok mu ya.. bir hafta sonum var zaten.
Her şeyi kontrol altında tutmak istemesi sanki her şeyin en iyisini o bilir, o düşünür. böyle davranıyor.
Onlara gittiğimizde biraz daha oturun çay da için ay çay içmeden mi gideceksiniz falan çok sıkboğaz yapıyor fazla ısrarcı ben hiç bir şey demiyorum eşim de sıkılıyor böyle yapınca duygu sömürüsü yapıyor işte ama yine de ikimiz de bir şey demiyoruz bu sefer de ben kimseye bir şey demiyorum ben artık ağzımı açmıyorum falan diyor kendi kendine herkes nasıl isterse öyle davransın diyor.
Kendi yaptığı her şey doğruymuş gibi bana da diretmesi sen de böyle yap demesi. ( Ben sen değilim ki)
Mesela kendisi bütün evin yerlerini kendi siliyormuş yani diz çökerek eliyle ben viladayı sevmiyorum diyor. Ben vilada kullanıyorum ya. Bütün evin yerlerini niye diz çökerek sileyim ki ya onun gibi aylakçı değilim ki tek işim de o değil.
Yaa daha neler neler aklıma gelince anlatırım.

para kimdeyse gönlünün onda olmasi

ogullarindan alip maddi durumu bizden daha iyi oldugu halde kizina peskeh cekmesi

allah onu bildigi gibi yapsin

aşırı alınganlığı beni deli ediyor başkasına sinirleniyorum o üzerine alınıyor ayrıca çook nazlı küçük kız gibi...artık ona göre hareket ediyorum.oysaki evliliğim başlarında bu huyunu fark etmemeiştim.bişeyler yaşamak gerekiyormuş.yaşamadan insan anlayamıyor hiiiç kimseyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…