Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

evet say say bitmez ama ilk aklima gelenlerini yazimmm
bii kadin olmasina ragmen cok pasakli ve yemek yapamamsini ve bunun farkinda olmayip kendini temiz sanmasini
cocuklarina kendini acindirip duygu somurusu yapmasini
cimriligini, kucuk olsun buyuk olsun cok kolay yalan soylemesini,
evine biraktigim esyalarimi karistirip ihtiyaci olan bazilarini almasini (yani hirsizlik yapmasini)
yaptigim herseye onyargili yaklasmasini ve altindan bisey aramasini ve bunu ballandira ballandira kayinpedere soyleyip kufrettirmesini
kendisi kaynanasina saygi duymadigi halde benden saygi beklemesini
kaynanasindan yani esimin babannesinden bizi kiskanmasini
cocugum konusunda herseye karismasini,hicbir kere bizi aramamasini(yurtdisindayiz ve hep biz ariyoz)
beni yetim diye kucumsemesini,ve akrabalarim cagirdiklarinda misafirlige gitmeyisini,
butun yaptiklarini bilmemezden gelmesini ve kendini iyi insanmis gibi gostermeye calismasi.
esimle beni ayirmaya calismasini,kendi kizi 2 yasindakicocuguyla evde otururken benim 7 aylik cocukla calismami istemesini.......

ve o asik maymun suratini(Allahim affet) ve daha neler nelerini sevmiyorum
aslinda her yaptigini desem daha kisa ve net cevap olurdu oyle bir insan yok sanrim

herkes herseyi önce ona sorsun ondan fikir alinsin istiyor o zaman koltuklari kabaricak herhalde:umursamaz:
ama kimsenin tinladigi yokkaydirigubbakcemile3

Benim ismimi söyleyeceğinde eltimin adının ağzından çıkması deli ediyor beni. uyar uyar aynı.

miymiy ..aciz..pasif olmasi..iki lafi bir araya getirememesi.bi yemek tarifi sorarim..gicik oldugum eltime verir telefonu o daha iyi anlatir diye....savunmasiz ve zayif olmasi...ihanet eden bir herifin hala yolunu 25 seneyi askin gözlemesi..adam evlenmis cocuklari olmus hala bana geri dönecek diye umut etmesi..diyer kadindan olan cocuklarin resmini albümde saklamasi...düsündükce cildiriyorum..:bbo:
utanmazsa o kadinin evindede yasayacak ayni cati altinda...

Son düzenleme:
Benimde eşime bebek gibi muamele ediyor,
eşime diyorki bak oğlum ben nasıl yiyorum hadi sende ye diyor :)eşim 32 yaşında :)

Sanki oğlunun başına bişey gelse ben haber veremem.Sevgili oğlunu ondan başka da düşünen yok sanki iktidar savaşı bu kesinlikle...

ağzımdan laf almak için olmadık oyunlara girişmesinden nefret ediyorum birgün dayanamadım söyledim suratına..ohh

hiç yaranamıyorum.ona yaptığım hizmeti kendi anneme yapmadım.benim evimde bana esip gürlüyor.çık git kendi evine.yardım edin bana..lmaz:

hiç yasının olgunluğunu gösterememesii...

süreklı kardeşler arasınlla laf tasıyıp kavga çıkarması...

hangi birini soyleyim bilemedim. bilmiyorumkismile kardesleri birbirine dusurmesi. kendine bakmadan baskalarinin dedikodusunu yapmasi. beni gormemezlikten gelmesi sanki ben bi ruh musum gibi. esmimi doldurup bana gondermesi. birseyi dedigi halde demedim demesi..... kk nin butun sayfalarina yazsam sigmaz ben en iyisi burda keseyim

Evlenmeden önce kayınvalidesini kötüleyenlere kızardım oda neticede anne adı kaynana die demeyn derdm o kdar yaoamaz bi anne derdim ki evlendim 3 yıldır beraberiz suan ev ttuttum tasınmak kurtulmak için can atıyorum.
1:kayınpederime bağırıp ezmesi
2is bir kadın olması
3:Kesinlikle vurdum duymaz bnm dedğim kesinlikle doğru die güveni
4:düzensizliği
5:her konusmasında laf sokması,daha bi sürü sey böle yazınca olmuo yaptıklarını anlatmalı :))) Yine de bnden uzak olsunlar da gerisi umrum deil ne halleri varsa grsünler Kaynana die hitap ettimiz kişi yptıklarından dolayı o kutsal kelimeyi anne'yi dahi hak etmeyen kişidir...

bende çok iyi olmasından şikayetçiyim altında bişi arıyorum neden neden neden :))) cadı olan benmiyim dersiniz kafamçokkarıştı altını çiziyim bende ona iyiyim bisaygısızlığım yada bir imalı lafım bile olmaz eşimi doğuran kadın taptığım adamı bana veren kadın varmı ötesi ... heyt beee kaynanam duysa bu laflarım nasıl kabarırı kadıncağız dimi ama... neyse yüzüne söylemeye gerek yok fazla yüz almasın dimi ama alkisalkisalkis

herşeye karışıyor bi cinsel hayatımıza müdahale etmedi bu zamana kadar şükür sevmiyorum artık onu sadece kocamın annesi

ben kayınvalidemi çok seviyorum ve çileden çıkartacak bi davranışı yok desem beni topa tutarmısınızz bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…