bende bir sözü ortaya atıp cevap beklemeden kabul edilmesini beklemesi
cevabımı beklese güzel bişey söyleyeceğim ama
başka söze geçiyor
bende saygı sınırlarını biraz aşıyorum böyle yapınca o
mesela kız bebeğiniz olursa benim adım konulacak diyor
bende niye demeye kalmadan oğlum koyar sen koyma diyor
e bu ne şimdi
bende dayanamayıp
NAH koyarım diyorum
kayınvalıdemle aynı apartmandayız. Onu sevıyorum tabıkı bırbırımıze sınır oldugum zamanlar oluyor.Bugunlerde ben esımle ayrı yemek yemek ıstıyorum ama o her aksam bırseyler yapıyor ve asagı ınıyoruz ondan sonra ben yemek yapmayı ogrenemıyorum Kendımı boyle olunca acız hıssedıyorum aaaa lmaz:
benim kaynanaam telleri yakmıştır, delüdür, asabidir, sıyırmıştır, irtibatı koparmıştır. kendısını 1-2 kere gördüm o da yetti. yıllardır kendısı ve sesi olmadan kocamla huzurlu bır hayat içindeyiz.
çooook titiiiizzz inanılmaz derecede herşey mum gibi mükemmel ötesi olucak..75yaşında ve gözünü çizdirdii için en ufak toz zerreciklerine kadar herşeyi görür......
nasıl mezara gircek bilmiorum...
Benim kaynanamda görünüşte çok iyidir üzerime titrer. Gittiğimde çok iiy konuşur oğlunun yanında. Takmadığı takılarını verir, kıyafet alır felan. Sen benim kızımsın der kızı yok çünkü. Amaa asılnda başka bir yüzü var. ınanılmaz titizdir bir kere ve kendi yaptığı şeyleri benden de bekler yönlendirmeyi sever kendi beğenilerine göre. Mesela benim saçım kıvırcık ve uğraşamıyorum sabahları işe giderken felan topluyorum sürekli bana neden sıkıyorsun topluyorsun der hatta kaç kere buzağı yalamış gibi oluyor bile dedi. Ben o anlarda tepki vermesemde sonra eve geldiğimde ağlamaya başlıyorum bu tip sözlerden ötürü neyseki eşim uyarıyor. dışarı yemeğe gitmemiz gezmemiz sorun oluyor. Bu yüzden bana hep evde yemeğin var mı diye soruyor. Evde de hep yemeğim oluyor zaten ama çalışan biriyim her daim olamayabiliyor. Eşimin giyimine saçına hala karışıyor. Kendini övmeye bayılır, herşeyin en iyisini ben bilirim havalarındadır. Kızdığı birşey varsa on kere söyler beni değil eşimi ve kayınpederimi de deli eder ki kayınpederim çok şeker bir insan. Evime aldığı eşyaları kullanıp kullanmadığımı bile sorar. Yoğurt makinesini mesela kullanmıyoruz diye geri aldı ama kendide kullanmıyor. Ben oysa çocuk olunca kullanacaktım ama isteyince verdim. Kendi aldığı kıyafetleri de giydiğimde övgüler yağdırır. Yada başka eşyalara. Haa birde ailemi hep taşlar. Sigara içtiği için annem hala içiyor mu felan der. Sigara içenleri kınar bana taş atar ben içmiyorum neyseki. Anneme nişan bohçasında getirdiği kumaşı bile sonra bana sordu yaptırdı mı diye. O kadar bilmiştir ki kimse birşey bilmiyordur ona göre. Ama doğumgünlerini, evlilik yıldönümlerini hatırlayıp kutlayan pastalar alıp börekler yapan benim. Oğlu hatırlamaz bile. Yine de pek yaranamam neyseki evime çok gidip gelmiyor.
ben kayinvalidemin dünyadaki en iyi insan benim diyerleri hep kötü gibi düsünmesinden nefret ediyorum.heralde kendi iyi olsa cevresinde enazindan bikac dostu olurdu cok komik ama bi arkadasi bile yoklmazlsa sasirirdim zaten
gecen gün kafasında kalan son 2_3 tel saçı boyatmış,bende öylesine güzel olmuş,güle güle kullan dedim,
o da o ağzını büzdüre büzdüre farkettiğin için teşekkürler dedi...
arıza yaaa,farketmeseydim napacaktın ki....
bi de banane senin o tuhaf renkli sacından............
yeni evlendiğimizde de bana beğendiğim bir giysiyi almıştı..ben de yeni gelinim ya pek bir mutlu olmuştu...o sevincimi fırsat bilip vergi iadelerini dolduruveririsin artık demişti... ( emeklilerin 1 senelik olurdu eskiden... ) elime yapışmazdı tabiki ama söyleme tarzı emreder bir seliklde olduğu için kopardı beni kaynana ...yaa senin 2 tane oğlun var onlara noluyor pardon...böyle cıkarcı ,fırstcı olmasından nefret ediyorum....