Benimki başlı başına bir tez konusu..
Gezmeye aşırı,aşırı,aşırı düşkün olması..Gezmeye ve para harcamaya..
Ben hayatımda gezmeye bu kadar canını verecek bir insan görmedim.
Bu normal bir hal değil,kesinlikle bir hastalık.
Nişanımda bizim memleketi doya doya gezemedi,nişan salonunda durdu diye olay çıkardı nişandan sonra,eşimle ayrılma noktasına getirdi bizi..
Gezemediği için sürekli sitemli mesajlar attı.'Ben gezemedim,siz gezin şimdi.'yazmış mesajda..
Düğün günü ben kuafördeyim,annem evde misafir ağırlıyor,kayınvalidemle görümcem düğüne 2-3 saat kala çarşılarda,bir milyoncularda geziyordu.Hem de gayet telaşsız ve gamsız bir şekilde..Misafirler geldi,herkes nasıl ayıpladı anlatamam..Bu derece bir hastalık yani..
Mesela yurtdışında yaşıyorlar her hafta sonu Türkiye'ye gelir alışverişe inanabiliyor musunuz?gelir ve 15 gün de bizim evde kalır ne eşime ne bana rahat vermez..Bu olay her 15 günde bir tekrarlanır-dı..Artık düğünde ve nişanda yaptıklarından sonra yüz vermiyorum da gelmiyorlar..
Msela aşırı gamsız olması...Görümcem çok ciddi bir ameliyat geçirdi,ameliyat sırasında 6 ünite kan vermişler o kadar yani,gidip 1 gece başında durmadı,doğum yaptı,aynı sokakta oturmalarına rağmen gidip 1 gece kalmamış kızının yanında..
Ayrıca çok ama çok para harcıyor,savuruyor resmen..Öyle aşırıya gidiyor ki Allah razı gelmeyecek diye korkuyorum..Gelip Türkiye'de kaldığı 5 gün zarfında 5.000(evet beş bin yani eski parayla 5 milyar)harcadığını bilirim..Hem de aldığı kayda değer birşey yok..Gider nerde dandik,adi,uyduruk şeyler varsa onları alır..Kayınpederime boxer,fanila,25-30 tane tesbih,50-60 tane tülbent,saçmasapan havlu gibi toz bezi gibi birşeyler,kendine kalitesiz hırkalar belki 14-15 tane aynı modelin her renginden,makara,iğne seti,bardak takımı,çerçeve...Yani nerde o kadar ıvır zıvır onlara para harcar..Vallahi bu kadın eşimin ailesinin ocağına incir ağacı dikmemiş ya,kimse dikemez artık..Gelip giderken verdiği yol paralarını saymıyorum bile..Yaa işte böyle arkadaşlar,içimi döktüm rahatladım biraz..