Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

sürekli kendi çocuklarını ve sülalesini övmesine. komplekslerine. oğlumu şu istedi bu istedi diyip sürekli konuyu oralara getirmesine. çok zengin bir kız istedi ama biz istemedik diyip yere göğe sığdıramamasına :) bende verseydin oğlunu dedim :) ayy yok kız bize uygun değildi demesine. sürekli para yüzünden ağlamasına. kaynanında kayınpederinde paradan başka birşey konuşmamalarına. acayippp sinir oluyorum.

sürekli kendi çocuklarını ve sülalesini övmesine. komplekslerine. oğlumu şu istedi bu istedi diyip sürekli konuyu oralara getirmesine. çok zengin bir kız istedi ama biz istemedik diyip yere göğe sığdıramamasına :) bende verseydin oğlunu dedim :) ayy yok kız bize uygun değildi demesine. sürekli para yüzünden ağlamasına. kaynanında kayınpederinde paradan başka birşey konuşmamalarına. acayippp sinir oluyorum.

eltim hiç birşey yapmazken onun karşısında süklüm büklüm olması bana gelince aslan kesilmesi eltimin camlarını dahi silerken ben onun işlerine yardım etmedim diye beni mahalledeki en dedikoducu kadınlara ve hiç sevmediğim beni her gördüğünde laf sokan kendi eltisine anlatması onun gelinide geliyo bir bir her konuştuklarını bana anlatıyor. kızı gambazlalamak için yüzüne bişi diyemiyorum ama içim içimi yiyor....

aşırı alıngan olması sürekli ağlayarak duygu sömürüsü yapması,bebeğimi elimden almaya çalışması,sanki tek anne o dünyadaki..herşeyi anneliği ben bilirim havaları,beni haksız yere suçlayıp,bana sinir krizleri geçirtmesi...bunalımdayım resmen arkadaşlar,,ayrı şehirlerde olmamıza rağmen böyleydi,yakında aynı şehirde aynı mahalleye(belkide sokağa)taşıncaz uykularım kaçıyor,çok üzülüyorum..eşim beni anlıyor fakat buda kötü benim için çünkü bu seferde karısının sözüne bakıyor,oğlumu elimden aldı dicekler.ki ben eşime hiçbizaman kötülemedim hep iyi şeyler söyledim ama eşim kendisi anlıyor annesinin huyunu,üzüldüğümü yıprandığımı..evliliğimden bile soğudum bazen kendi bebeğimden bile soğuyorum,sürekli şapurşupur öpmesi,benden uzaklaştırıp kendisine ısındırmaya çalışması sinir ediyor beni,keşke uzak kalsaydık ama dipdibe yaşamak zorundayız malesef,psikologa bile gitmeyi düşünüyorum artık,ben çok hassas bi insanım ailemin tek kızıyım,laf söz kaldıramıyorum,en ufak lafında,yüz ifadesinde kalbim çarpmaya ellerim titremeye başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık,bu yaşta sinir ilaçları kullanmaya başlıcam kesin((

daha iki ay öncesine kadar karşılıklı apartmanlarda oturuyorduk.3,5 yıllık evliyim çok şükür karşılıklı hiçbir problemimiz olmadı çok iyi bir insan.
tek problemimiz oğlumu çok şımartıyor olması ama oda her babaannenin yaptığı şey olduğunu düşünüyorum belki yaşlanınca bende yaparım
zaten hemen söylerim birşeyi onu kırmamaya çalışarak içimde tutmam
diğer yönden çok şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda kayınpederimde çok mülayim uyumlu biridir.
hayatımıza karışmaz fikrini söyler ama eşimde karıştırmaz zaten
bence bu konularda eşlere çok iş düşüyor eşiniz iyiyse ve kendi kararlarını veriyor ailesini herkonuya karıştırmıyorsa iş tamamdır.
tüm gelinlere benimki gibi kayınvalide düşer inşallah

mutfaga girip ben bilirim havasinda bes dakkalik seyi saatlerce durup yapmasina.kendi sülalesini övmesine.enler hep onda olsun.disari karsi hanim .evde farkli kisilik olmasi.insanin yüzüne cok iyi konusup arkasindan sövüp saymasikaydirigubbakcemile.

:roflol::roflol::roflol:iyiymiş.pekiştiriyo kadıncaz daha ne istiyosun muhahaha

mesela antalyaya gideceğiz dönüşte kaınvaldem kendi akrabalarına uğramamızı kalmamızı söylemiş,ben gitmek istemiyorum ama bana sorulmuyor,ben kendi babanemin,ananemin yanına gidelim diyorum yok beyfendi kendi akrabalarının elini yalatacak illaki....bizimkilere gelince yok....akşam eve gidince bu konuyu bi açayım bakalım.....biraz başının etini yiyeyim düşününce yine sinir oldum...akşama ben bunun hesabını sormaz mıyım?

eşimi az sevmeleri,evlat ve torun ayırmaları.görgüsüz olması,bir şeye zamanında çözüm bulmak yerine sürekli olur gider demesi gayet rahat beni delirtiyor.bir de karşısındakini dinlemeden sürekli konuşması.fırsat ver be kadın hem sen de azıcık soluklanmış olursun.
gerçi ben 1 yıldır mesafemi koydum hak etmişlerdi.

herseyde cok ısrarcı olmasına cok kızıyorum.. lmaz: kabul edılecek seyler oluyor edılmeyecek seyler oluyor.. sureklı herseye ısrar edıp kabul ettırmeye calısmasına dayanamıyorum.. :umursamaz:

Benimki başlı başına bir tez konusu..
Gezmeye aşırı,aşırı,aşırı düşkün olması..Gezmeye ve para harcamaya..
Ben hayatımda gezmeye bu kadar canını verecek bir insan görmedim.
Bu normal bir hal değil,kesinlikle bir hastalık.
Nişanımda bizim memleketi doya doya gezemedi,nişan salonunda durdu diye olay çıkardı nişandan sonra,eşimle ayrılma noktasına getirdi bizi..
Gezemediği için sürekli sitemli mesajlar attı.'Ben gezemedim,siz gezin şimdi.'yazmış mesajda..
Düğün günü ben kuafördeyim,annem evde misafir ağırlıyor,kayınvalidemle görümcem düğüne 2-3 saat kala çarşılarda,bir milyoncularda geziyordu.Hem de gayet telaşsız ve gamsız bir şekilde..Misafirler geldi,herkes nasıl ayıpladı anlatamam..Bu derece bir hastalık yani..
Mesela yurtdışında yaşıyorlar her hafta sonu Türkiye'ye gelir alışverişe inanabiliyor musunuz?gelir ve 15 gün de bizim evde kalır ne eşime ne bana rahat vermez..Bu olay her 15 günde bir tekrarlanır-dı..Artık düğünde ve nişanda yaptıklarından sonra yüz vermiyorum da gelmiyorlar..
Msela aşırı gamsız olması...Görümcem çok ciddi bir ameliyat geçirdi,ameliyat sırasında 6 ünite kan vermişler o kadar yani,gidip 1 gece başında durmadı,doğum yaptı,aynı sokakta oturmalarına rağmen gidip 1 gece kalmamış kızının yanında..
Ayrıca çok ama çok para harcıyor,savuruyor resmen..Öyle aşırıya gidiyor ki Allah razı gelmeyecek diye korkuyorum..Gelip Türkiye'de kaldığı 5 gün zarfında 5.000(evet beş bin yani eski parayla 5 milyar)harcadığını bilirim..Hem de aldığı kayda değer birşey yok..Gider nerde dandik,adi,uyduruk şeyler varsa onları alır..Kayınpederime boxer,fanila,25-30 tane tesbih,50-60 tane tülbent,saçmasapan havlu gibi toz bezi gibi birşeyler,kendine kalitesiz hırkalar belki 14-15 tane aynı modelin her renginden,makara,iğne seti,bardak takımı,çerçeve...Yani nerde o kadar ıvır zıvır onlara para harcar..Vallahi bu kadın eşimin ailesinin ocağına incir ağacı dikmemiş ya,kimse dikemez artık..Gelip giderken verdiği yol paralarını saymıyorum bile..Yaa işte böyle arkadaşlar,içimi döktüm rahatladım biraz..

benım kayınvalıdemde kızının kolesı olmus bıgun bana mısafırlerın ıcınde demesnmı bnım kızım cumburbaskanı kımseye laf soyletmem aklı sıra bana duyuruyor alsın kızınıda basına calsın bnden uzak olsunda

aslında aramız çok iyi beni çok sever, bende severim ama bazen bazı huyları tahammül edilemez oluyor.

en başta çok rahat....
göğsü alerji olmuş bana gösteriyor bak göğsüm alerji oldu diye ama odada kocamda vaaar :bbo:
yaz sıcağında hep beraber gezmişiz eve gelmişiz kocam kayınvalidem ve ben aaaa birde bakıyorum kayınvalidem bizim yanımızda soyunmuş bi don bi sütyen kalmış bide öylece oturuyor yaaa işte orda küplere biniyorum.

ben eşimle aramızda olacak sessiz bi konuşma yapıyorum, kayınvalidem hıh noldu nedediniz ne konuştunuz anlamadım falan sinir ediyor işteeeeee.

ama bana iyi davranıyor o ayrı.

bende genel olarak sevrim iyi insanlarr hahahaaaaa amma velakin tatlı tatlı duygusal baskılarrr ooof anaaam ooof vedee çenesi o kadar düşükki onlara gittiğimizde ağrı kesici alıyorummmmmmmmm beynim abondene olmuş vaziyete geliyorr allah sabır versin herbirimizee acep bizlerde böylemi olcaz yaaa

yaa aslında çok kötü..böyle dedikodu ama..
insan rahatlıyor sanırım...
samsun marka sigara içmesi
dolayısıyla ağzının çok kötü kokması :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…