Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

ben yalan konusmasina sinir oluyorum asiri derecede abartarak konusuyor ben dinlerken coguna inanmam yairsi abartmstir ne sinir oluyorum bir bilseniz

kızlar neden bu kadar şikayetçisiniz birazcık saygı nedenmi yarın birgün sizlerde kayınvalide olcaksınız nekerseniz onu biçersiniz

benim kayınvalidem iyi bir insan ancak oğlunun üzerine çok düşüyor olması benim hiç hoşuma gitmiyor. Hele ki diğer iki çocuğunun yanında bunu açık açık söylemesi ve öyle davranması hiç ama hiç hoş değil.
Ayrıca bizi nerey gidip ne yapacağımız konusunda yönlendirmesi. yine bu çok sorun değilde.Oğlu kocaman adam 35 yaşına gelmiş evlenmiş ne o çocuk gibi
ooffffff yaaaaaa

tanıdık tanımadık iyi kötü onun samimi olduklarıyla benimde samimi olmamı istiyo. bide tutup beni dıdısının dıdısına götürüyoya onada sinir oluyom. sorsan nerden akrabası olduğunu bilmez ama beni kolumdan tutar götürür el öpmeye.
şuan nişanlı olduğum için bukadarını görebildim evlendikten sonrasına Allah kerim

timi kuşum hele bi evlen o zaman daha ne bilmediğin huylarını göreceksin...zemuszemus

bizimki de sever hastalık bahanesiyle ilgi görmeyi....
bazen hastayım dediğinde kadıncağızın suratına o kadar boş bakıyorum ki....
şimdi artık asla sormazsam hastayım demiyor....( önemli hastalıklar hariç..)

tatilde 15 gun kayınvalidemlerle bırlıkteydık.cayın yanına 2 ceişt buskıvı getirdım eşimde ben kaymaklı isityorum ondna nıye koymadın dedı bnde bunalr varya onuda sonra yıyelım dedim. ben ondna yıycektım dedı eşim bnde kalkkendın al madem dedım.kayınpeder eşime kızdı bunlar varya dedi.
aradan bıraz zamn gectı baktım kayınvalide kalktı eşimin istediğ buskıvıyı getirdi sınıroldum tabı bnde anlasın dıye astım suratımı diğer buskıvılerden de ben yemedım.eşimden bişey yapamsını istiyorum bişey geirmesını istiyorum hemen araya giriyor ben getireyım o ne bilcek diyor siniroluyorum bu huyuna.
yada eşim kendı yapabilecegıbirseyı sadece üşendiği için bana söyluyor getirimiisn diyor mesela bnde hayır dıyorum sen kendınde yaapbilirisn diyorum hemn kayınvalidemkalkıyor getiriyor buna sınır oluyorm tepkimi koydum farkettsin dıye ama şimdiye kadr bişey söylemedım hala bundn sonrada yaparsa aynı seyı sabredebilirmiyim bılmıyorum çunku kayınvalidme karıısnca eşim ondn gaz alıyor be daha bı uyuşuk davranıyor.eşimle konuştum bu duurmu böyle yapma sana sözgeçirebilirmsana nazım gecer ama annene karışma dersem annen kırılır secımı sen yap dedım oda tamam ben dıkkat ederım dedi.gercı şimdi2 3 ay yoklar burda herhalde geldiklerınded e bı sure sınırım gecmiş olur unuturum

herşeyinden adının bile anılmasından şeytan görmüş gibi oluyorum tepe tüylerim kalkıyor.Allah eşimi başımdan eksik etmesin canım kocam:asigim:

benım gıtmedıgım sadece esımın gıttıgı zamanlar karın benı sevmıo dıyıp aglamasına uyus oluyorum :) ama artık karı koca alıstık bız

benim ki de hep ama hep hastadır..hele sabahları bi uyanışı vardır, sanki yoğun bakımda 20 gün yatmış yeni açıyor gözlerini zannedersiniz..
eğer o gün bir yere,gezmeye yada düğüne gidilmeyecekse hasta yatar, ama gezme işi varsa gidilecek ana kadar kadayıf gibi yatarken,gitme anında bir anda çakı gibi olur..
Allah ilerde bir hastalık verirse ne yapar artık bilemiyorum..
Bu huyu dışında başka kötü huyu yoktur..ama en iyi kaynana bile kuştüyü olsa düşerken gelininin kafasını kırar..bu da kıssadan hisse...:lepi:

bişeyi anlatırken veya yapılmasını istediği şeyi
defalarca tekrarlarması, 1er dk araylan tekrar ve tekrar ve tekrar söylemesi
ya normalde iyidir severim kendisini ama bu huyu beni deliye çeviriyor takılmış plak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…