Kayinvalidenizin iyi olup olmadigini/ size laf soktugunu,ezdigini nerden anlarsiniz??

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
kizlar basliktata okudugunuz gibi bu sorunun cevabini cok merak ediyorum.. herzaman cevremde ve burda cok okuyorum 'KENDINI SAKIN EZDIRME' 'TAVRINI KOY' diyenler cok..

bende cok merak ediyorum nasil anlasilir ki? yani nasil bir anlasamamazlik oluyorki aradada böyle durumlar ortaya cikiyor?

3 günlük dünyada gecinmek varken:) heleki kayinvalidede annedir sonucta ..

Benim kayinvalidemle aram sükürler olsun cok iyi :nazar: , her hafta telefonlasiriz cana yakin konusuruz gülüsürüz
yüz yüze görüstügümüzdede hep güler yüzlü cana yakindir.. cok iyi anlasiriz sükürler olsun cok severim kendisini oda beni sever :) :nazar: :nazar:

ama bu sorunun cevabini gercekten merak ediyorum yani.. cünkü cok okuyorum burada

Son düzenleme:
bence hıç düşünmeyın şımdıden canınızı sıkmayın boşuna

hem laf sokcak olsa sokardı, sızde mutlaka anlardınız, kım olsa anlar

bunları düşünüp araya soğukluk gırmesıne hıç gerek yok :31:

amannn canımm sendee daha nişanlıymıssın bunları düşünüp nıye kendını hırpalıyorsunn bence kayınvalide ve gelın kavga ve geçimsizlikleri karsılıklı dıye düşünüorumm hiç bir sey tek taraflı değildir bencee sen ne ekersen karsı taraftanda onu biçersenn bu yuzden o kadar aldırmaa bu tarz yazılann konulara tabı arada istisnalar var onlara birsey demıorum ben genelleme yaptım sadece.
:1::1::1:

Sokacak olsa anlarsin, hem böyle seyler düsünmeyin araniz madem iyi.
Öyle ha simdi laf sokacak diye de kadinin agzini gözlemeyin bosuna huzursuzluklar bunlar.
biseyler yasanirsa ona göre alirsiniz tavrinizi, ama olmayan biseyle aranizi sogutmayin derim.

Bence sen kendine dert arıyorsun:50:, valla ben de bazı dönemlerimde "Bunu dedi ama acaba şunu mu demek istedi" diye abuk sabuk düşüncelerle boğuşuyorum, hiç kolay değil insanın beyni yoruluyor. Sen iyi niyetliliğine devam et canım, en iyisi o. Hatta laf soksa bile 3 maymunu oynamanı tavsiye ederim.:49:

Son düzenleme:
Allah bozmasın nadirde olsa insanlıgı kaybetmeyenler var..Yinede el kızı oldugunu unutma canım sevgini göster ama cok candan sevme umarım hic tatsızlık olmaz ama olursa fazla kırılırsın..:22:

konuşmalarından,size karşı tavırlarından belli olur zaten,madem aranız iyi bunları düşünmeyin,inşallah böyle gider,allah bozmasın..

suratını asıyorsa, laf sokuyorsa ve kıskanıyorsa benim gözümde bitmiştir...
seninle iyi geçinmeye çalışıyorsa sende iyi ol, burdaki yazılara takılma, gercekten ezilen kadınlara artık ezme kendini diye söylüyoruz... senin durumun farklı.. iyiyken kötü olma kaynananla... bak ben bile kaynanamın ne kadar adi bir insan oldugunu en baştada biliyordum ama hep politik davrandım hep davranırdım da... fakat bizi eşimle evden kovdular işin rengi değişti o yüzden herkesin kendi yasadıkları farklıdır..siz şuan gayet iyi anlaşıyorsanız kadını bir kötülüğünü görmediyseniz aynen öyle devam edin...
kötü olmayın durup dururken... inanın bir kayınvalide , gelin ne kadra güçlü olursa olsun onun sinirlerini harap edecek bir gücede sahiptir... ben dik dururum her zaman güçlüyümdür ama o kadın beni çok üzdü...onunla kavga edip kendimi bu kadar üzmek istemezdim, ayrıca ona hiç birşey olmadı... keyfi şuan gayet yerinde... zaten oğluda hergün farz telefon aramalarını yapar.gönlünü hoş tutmaya çalışır..onun için , ne şiş yandı ne kebap....
saygıya çok önem veriri, ama kadın, kuyruğuma acayip bastı, haddini aştı.çok terbiyesizleşti.. o yüzden görüşmüyorum artık

Son düzenleme:
İnsanlar eğer açık ararsa bulması çok kolay olur.Madem aranız çok iyi, muhabbetiniz derin bu tür konularla mesgul etmemelisiniz yüreğinizi.

Buradaki konularda o sözleri kullanan bazı arkadaşlar çok büyük sıkıntılar yaşadıkları için söylemişlerdir.
Mesela evden kovulursanız, küfür-şiddet görseniz, evliliğinize onay verilmemesi sonucu bazı durumlar yaşatılıyorsa size v.s eziliyorsunuzdur.

Acaba KK mi yapiyor kadinlara bunu yoksa toplum olarak mi böyle oldu?
Hayatlar normal ama baskalarinin hayatina bakiliyor, ona göre kendi hayatlari yönlendirilmeye calisiliyor.
Madem hicbir sorun yok, baskalarinin hayati ve kayinvalidesi nasilsa nasil, neden " acaba benimkinde de böyle birsey varda anlayamiyormuyum" gibi düsüncelere daliyorsunuz?
Mutluysaniz, iyi geciniyorsaniz, sizi rahatsiz eden söz ve davranislari yoksa neden altinda baska seyler ariyorsunuz.
Böyle düsünceler ancak huzurunuzu kacirir baskada bir ise yaramaz.

Allah başka dert vermesin. Telaşlandığın şeye bak

Kayınvalideniz sizi ezince, laf sokunca öyle bir anlarsınız ki....:47: Şimdi aranız iyiyken böyle şeylerle vesvese yapmayın. Yoksa her dediğinin her yaptığının aştında bir şey ararsınız, aranız bozulur boş yere.

Şimdilik böyle şeylere kafa yormayın.Zaten nişanlıymışsınız,evlendikten sonra ilişkiler oturuyor.Evlendikten sonra laf sokarsa anlarsınız sizde ona göre tavrınızı belirlersiniz.Mutluluklar dilerim.

sen huzuruna bak nişanlısın evlenince herşey farklıda olabilir mesafeli olmanı tavsiye ederim benimki gibi biriyse başlık açarsın eşimi kıskanıyor vs gibi sorunlar olur dozunu ayarlamak lazım mutluluklar diliyorum:7:

En büyük derdiniz bu olsun diyormuşum.. :) Allah muhabbetinizi artırsın arkadaşım :) Gelin-kaynana çatışmasının sürekli yaşandığı dönemlerdeyiz.. Umarım hep güzel örnek teşkil edersiniz.. :)

Back
X