İyi yönü : beeni cok sevdiğini iddia etmek
Kötü yönleri : :) 3 aylıkevliyim trabzonlu olmasına ragmen onların orda düğünde ste vs takmak adet değilmiş gibi bir iddia ortaya attı benim zorumla takı takıldı aileme rezil olmustum .
Sürekli emir komuta sistemi kurmak istemesi
haftada 4 kez aramama ragmen aramıyorsun die laf sokması
ben bir sey bilmiormusum gibi evime geldiğinde sürekli temilzlik yapması ve begenmemesi etrafa örtü sarması
Ayrımcılık yapması hamile oldugumu öğrendiimde( 3 haftalık ) annenlere nasıl gidiceksiniz dinlenmn gerekir düşük olur die beni korkuttuktan sonra trabzona gitmemizi emretmesi
Gerdek gecemizin sabahında bizi uyandırıp eve el öpmeye cagırması ve saat 5 e kadar zorla tutması
DAHA SAYAYIMMI
benim kayınvelidem melek gibidir hep bizi düşünür oğlu üzülmesin biz mutlu olalım ister.evlatlarının içinde eşim bir başkadır.hergün ararlar eşimi onu düşünmeden duramaz.çok üzülür bize bazı konularda destek olmadığına çünkü kendisindede bişey olmadığı için kıyamamgelelim kötü yanlarına bizi çok düşünür ama bizi yemek için elinden geleni yapar eşimi para makinası görür diğer çouklarına yardım eder hergün arar ama telefon faturasını yıllardır eşim ödermiş halada öyle. durumu iyidir ama hayatta bizim için kılını kıpırdatmaz parayı ver aç gözünü doyur ona yeter.her daim işini yap ona yeter onu paraya hediyelere boğ isterde ister.borumuz olsun hayatta faydası olmaz isterde ister biz aımızdan ölelim isterse offffffffffffff offfffffffff ölmeden mezara girmiş gibiyim onun yüzünden offfffffff hayat bunlarıda gösterdi offfffffffffffffffff bunalımlardayım offfffffff
İyi yönlerinden başlayayım;Bize çok fazla karışmaz,bir ay aramasam neden aramadın demez kendisi arar,gittiğimiz zaman çeşit çeşit yemek yapar,tatilde ne yaptığımıza karışmaz.Kötü niyetli değildir.Laf söylemez,Kırıcı değildir.Yaptığım her şeyi beğenir ve över...
Kötü yönleri:kızına çok değer verir,kızının çocuğu onun için çok önemlidir,ben çalışıyorum benim çocuğuma ihtiyacım olduğunda gelip bakmaz (hastayım der),ama görümcemin çocuğu onu özledi diye kalkar gider,bir tane evimde eşyası yoktur.Hatta düğün zamanı kendi paramla aldığım çok basit şeylere bile (kına vs.) ne gerek var dedi.Hiç hediyesini görmedim.
Eşim ailesine düşkündür çok değer verir ama sanırım onun en az kıymet verdiği biziz.
ben artık mesafeli davranıyorum altlı üstlü oturuyoruz,önceden napıyosun diye 5 dakikalığına çıkardım şimdi 15 günde bir,oda gelmiyor kafam çok rahat fırtına öncesi sessizlik hakim...tüm k.valideler aynı bende ilerde öyle olmaktan çok korkuyorum allah şaşırtmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?