Kayinvalidenizle araniz nasil

Ben anlamıyorum zaten ana oğul küsüyor olan bize oluyor sende öylemi bilmiyorum ama bizde öyle kavga ediyolar aradan biraz zaman geçiyor ki ben yapmışım herşeyi.. o zaman sen o anı 4 gözle bekliyosun çok özledin heralde kayınvalideciğini 🤣🤣
sorma, hasretinden yanıyorum :KK53:

Ee degıl mı. Ya ben de calısıyorum. Her hafta onun aılesine gıt olmuyor. Eşimde yoruluyor.
Değil bence.. mesafe sadece fiziken orada olmamak değildir. Haftada iki aramak da çok fazla.. ne konusuyorsunuz ki. yüz göz olmazsınız inşallah daha çok acemisin evlilikte. Her şeyini anlatma sırrını verme. Yarın bir gün yüzüne vurur. Tabi bilemiyorum kv nin karakterini. Tedbirli olmak en iyisi.

Ilk evlendigim zamanlar bana cok cektirdi agzi bozuk ve bi filtresi yok kesinlikle her seyi soylerdi kufur etmisligi bile var, 5 yil ne lafi bitti ne sozu, altli ustlu oturdugumuz icin her gun evime geliyodu laflari sokup sokup gidiyodu nefret ediyodum 🤬 sonra bi aksam soyledigi laflar artik canima tak etti icimde ne var ne yoksa soyledim kavga ettik, ciktim annemlere gittim.. Sonrasinda kafasina dank etti, artik laflari soylerken bi filtreden geciriyo en azindan, ayrica o evden de tasindim simdi 1 yildir mesafeli ve iyiyiz 🤣 sunu anladim ki kaynanasiyla uzakta oturanlar iyi, yakin olanlarin arasinda sikinti var 🙈
Ben uzak oturuyorum ama kendisi koyde yasiyo kislari geliyo butun cocuklari ile ayni sehirdeyiz ama geldiginde hangi evdeyse o evi ayrilma noktasina getiriyo dahasida uyuduguna aldigina disari ciktigina her seye laf soyluyo ve kifurde cabasi artik biktim ve nefret ediyorum kislardan gelecek diye

Değil bence.. mesafe sadece fiziken orada olmamak değildir. Haftada iki aramak da çok fazla.. ne konusuyorsunuz ki. yüz göz olmazsınız inşallah daha çok acemisin evlilikte. Her şeyini anlatma sırrını verme. Yarın bir gün yüzüne vurur. Tabi bilemiyorum kv nin karakterini. Tedbirli olmak en iyisi.
Haklısınız. Vala aynı sehırdeyız. Eşim özluyo aılesıni. Bazen tek gönderıyorum. Daha 1 ay oldu. Herseyı tabıkı anlatmıyorum. Zaten havadan sudan kısacık konusuyoruz. Kv bıze aynı sehırden olmamıza ragmen kavanozda domates, kendı yaptigi recel falan hep gönderiyor. Eşimi daha cok arıyor.Dün mesela deprem oldu dırek eşimi aramıs. Cok duskun eşime

Haklısınız. Vala aynı sehırdeyız. Eşim özluyo aılesıni. Bazen tek gönderıyorum. Daha 1 ay oldu. Herseyı tabıkı anlatmıyorum. Zaten havadan sudan kısacık konusuyoruz. Kv bıze aynı sehırden olmamıza ragmen kavanozda domates, kendı yaptigi recel falan hep gönderiyor. Eşimi daha cok arıyor.Dün mesela deprem oldu dırek eşimi aramıs. Cok duskun eşime
sirazesi kayarsa mugahele edin.. suan zararsiz gibi ama.. en ufak meselede birbirlerini tutacaklari cok belli..

sirazesi kayarsa mugahele edin.. suan zararsiz gibi ama.. en ufak meselede birbirlerini tutacaklari cok belli..
Orası tabıkı kesin. Ama ben şahsen çok samımı degılım. Eşim istedigi kadar gıtsın. Mesela acemiyim cıdden. Eşimin izin gunlerınde de giderdik. Sımdı kesınlıkle izin gunu 1gun zaten orda gecırmek ıstemıyorum ben

Mesela haftada 3 4 kez cagırır dı. Sürekli sizi bekledim falan derdı. Gecen dedım kaynanaya hem corona var hem eşim cok yoruluyor eve gelıyor gözlerı kapanıyor dedım. Hanı cok cagırmasın dıye

Mesela haftada 3 4 kez cagırır dı. Sürekli sizi bekledim falan derdı. Gecen dedım kaynanaya hem corona var hem eşim cok yoruluyor eve gelıyor gözlerı kapanıyor dedım. Hanı cok cagırmasın dıye
en makulu haftada 1. ana ogul cok ozleseceklerse evlendirmeseymis oglunu. gelin olan o mu siz misiniz.. bence biraz da yalandan siz mizmizlanin annemi ozledim de gidemiyorum diye. bir de direkt bizim yapmak istedigimiz seyler oluyor disarida, kendimize ozel deyin.. ev isim bitmiyor temizlik yemek ancak yapabiliyorum deyin. korona kalksa veya oglu yorgun da olsa gelebilirsiniz gibi algilar bunu. o kadar sık gitmeyeceginizi, bunun kendi tercihiniz oldugunu bilmesi lazim. yoksa surekli uretecek bahane arar hale gelirsiniz.

en makulu haftada 1. ana ogul cok ozleseceklerse evlendirmeseymis oglunu. gelin olan o mu siz misiniz.. bence biraz da yalandan siz mizmizlanin annemi ozledim de gidemiyorum diye. bir de direkt bizim yapmak istedigimiz seyler oluyor disarida, kendimize ozel deyin.. ev isim bitmiyor temizlik yemek ancak yapabiliyorum deyin. korona kalksa veya oglu yorgun da olsa gelebilirsiniz gibi algilar bunu. o kadar sık gitmeyeceginizi, bunun kendi tercihiniz oldugunu bilmesi lazim. yoksa surekli uretecek bahane arar hale gelirsiniz.
Birsey dıycem sımdı yenı konu accam okur musun lutfen

Çocuk yok işte onun için çocuk olmadan taşınmak istiyorum. Ama şu an çocuk olsaydı eşimle gönderirdim sevsinler diye torunu sonuçta.
Bencede hemen taşın benim 1 yaşında oğlum var altlı üstlü oturuyoruz olay sevmek değil alıp size düşman yapicam sizi istemicek gibi saçma sapan konuşuyor olduresin geliyi

Bencede hemen taşın benim 1 yaşında oğlum var altlı üstlü oturuyoruz olay sevmek değil alıp size düşman yapicam sizi istemicek gibi saçma sapan konuşuyor olduresin geliyi
O kadarını da yapamaz valla ağzını yırtarım. Ama taşıncam yaza inşallah bu yaz olmadı maalesef çoktan gitmiştim de

Allah herkesin yüreğine merhamet versin iki günlük dünya da olması gereken bu aslında ama bize anormal bir durum gibi geliyor.Kötülük yapanlar Neye güveniyor acaba yaşlılakta bakacak olan bizleriz yine.
Ağzına sağlık bende bunu anlamiyorum kv gelmis 65 yasina benim. Namazda kilar ama iste gel gelelim benimki fesat inatci biri . O kadar kalbimi kirdiki anlatamam ben tam tersi iyi niyetliyimdir ama iste olmayinca olmuyo sogudum zaten cunku asla duzelmez o aslaaa huy cikmaz yani. Sonucta hepimiz öleceğiz evet ama artik belli yaşa gelmissin bi ayagin cukurda sayilir insan biraz dusunur diyorum hep

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Sürekli aynı konu ve farklı hesaplar. Boşu boşuna sayfaya veri kirliliği yaşıyorsun. KPSS ye çalışmaya nasıl vakit buluyorsun buraya defalarca aynı konu açarak ? :KK34:

Back
X