Kayınvalidenizle tatile gider misiniz

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
28
-13
1
23
Merhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz

Onlara tatil ısmarlayın siz de ayrı gidin. Bu olamayacak bir şeyse eşiniz onlarla tatil yapsın sonra siz de bas basa gidersiniz. Benim için birlikte tatil bir seçenek değil 😅 ama bir tatil ısmarlarım ya madem hic gitmemisler değişiklik olur.

Merhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz
Kaç yıllık evlisiniz. Daha önce tatil yaptınız mı eşinizle

Kaç yıllık evlisiniz. Daha önce tatil yaptınız mı eşinizle
Bu sorunun cevabı önemli evet.
Zaten eşinizle baş başa çok tatil yapan bir çiftseniz bir defalık olabilir. Ama evlenir evlenmez anam danam demeye başladıysa bi cacık olmaz ondan

Bu sorunun cevabı önemli evet.
Zaten eşinizle baş başa çok tatil yapan bir çiftseniz bir defalık olabilir. Ama evlenir evlenmez anam danam demeye başladıysa bi cacık olmaz ondan

Doğru, ben eşimin fikrini desteklerim eğer karakter olarak annesi düzgünse dedim ama ben 8 yıllık evliyim belli bir sınırım var, ailesiyle belli bir seviyem var, konu sahibini de öyle gibi düşündüm. İletişim oturmamışsa bence de olmaz.

Yapmam diyecektim ama öyle bir anlatmışsınız ki kv kp e üzüldüm fikrim 3 günden bir şey olmaz sıkar dişimi çıkarım tatileye dönüştü

Neden insanlar kendilerini bu kadar kasıyor bu konuda anlamıyorum gidilse noluyor yani. Tatile illa çekirdek aile mi gidiliyor.Lafını sözünü bilen canınızı sıkmayan insanlarsa gidin tabi onlarda dünyaya bir kere gelmiş. Dişini sık 3 gün falan yazmışlar sanki cehennem ateşine gidiyosunuz

Ben gitmem. Ama ben bizim ilişkilerimize göre cevap verdim.
Aile buna değerse, yeni evli değilseniz neden olmasın. 3 günden ne çıkar. Hem onlar da hiç böyle şeyler yaşamadıysa, mutlu etmiş olursunuz.
Sınırını bilen, sevgi dolu insanlarsa, sizi bağrına basan seven insanlarsa gidin👍🏼

Siz olsaydınız ne yapardınız sorunuza cevaben
Ben olsaydım giderdim.

Ay bu teklif benim eşimden gelse kV'nin bavulunu bile ben hazırlarım😂😂kayınvalideye göre değişir.

Ben gitmem. Ama ben bizim ilişkilerimize göre cevap verdim.
Aile buna değerse, yeni evli değilseniz neden olmasın. 3 günden ne çıkar. Hem onlar da hiç böyle şeyler yaşamadıysa, mutlu etmiş olursunuz.
Sınırını bilen, sevgi dolu insanlarsa, sizi bağrına basan seven insanlarsa gidi

Kaynananız eğer buna değecek bir karakterde ise 3 gün çok da uzun değil, ben eşime destek olurdum bu fikrinde. Ama tekrar vurguluyorum buna değecek bir kaynana ise. Sonra her sene istemesin yüz bulup astarını sorgulamasın.
Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladı

Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladı
böyle bir kayınvalide ile tatile gitmeye değer,size o kadar yardımcı olmuş,sizde güzellik yapmış olursunuz..kötü niyetli olanlar gelinlerine bir çöp kaldırmıyor emin olun..

Yani bu sizin tek tatil fırsatınız değilse gidilir. 3gün kısa bir süre. 3 gün onlara tatil yaptırır, sonra siz eşinizle başbaşa başka tatil yaparsınız. Böyle bir imkan yoksa yani bu 3 gün dışında eşinizle başbaşa başka tatil yapma imkanınız yoksa o zaman düşünmekte haklısınız, çünkü bu bir kere ile sınırlı kalmaz gibime geliyor, her sene isterler. Ama giderseniz KV ve KP ile eşinizle de bir başbaşa tatil imkanı yaratın bence öyle konuşun eşinizle.

Back
X