Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

15 günde bir falan konuşuruz. O da aynı sıklıkta arar. Bi sıkıntımız yoktur genel bi konuşma olur o kadar.

Hıc bırsey demiyor
Huzurumu bozan anam babam olsa acımam haklısın dedi

Küs degilim ama hıç aramam oda benı aramaz arayamaz yüzü yok çünkü :)
Huzurumuzu bozsalar da onlar anam babam arayıp sorup görüşeceksin mecbursun dememiş eşin standart kocalar gibi helal olsun doğrusu ....

Eşim hiçç karışmaz, 9 yıldır 1 defa ara veya anneme git demedi. Derse hiç yapmam bilir. severim kendisini haftada 2 - 3 ararım. Ben aramazsam o mutlaka arar.2 güne 1

Haftada 1-2 aramaya calisiyorum o da 1-2 kere arar.Bazen aramayi unuttugum oluyor,annesi ogluna sitem edince esim aninda 'annemi en son ne zaman aradin' diye benimle tartisiyor
Ayni ben. Eskiden boyleydi. Haftada 1 veya 2 arardim. Ki kendi ailemi haftada 1 ararim. Esin de surekli annemi haftada kac kez ariyorsun derdi. Ben de 2 diyince daha sık ara derdi. Ben de komple kestim muhabbeti. Ne esim bisey diyor ne kv :)

Ararsa kv arar beni. Eskiden daha sık arardi sonradan seyreklesti.
Ben aramayi unutuyorum.
Esimle daha sık konuşuyorlar kamerada falan. o sirada bende konusyorum denk gelirse.

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?

eşim aradığında arada alıp selam veriyorum. nasılsınız iyi misiniz şeklinde 2-3 dk lık konuşuyoruz. senede toplam 3-4

Her gun konusuruz bigun o bigun ben ararim.bazen hergun olmasada iki gunde bir konusuyoruz.

10 15 gunde 1 kez konusuyoruz, aslinda aramizda bi sorun yok ama genel bi mesafe oldugundan dolayi az görüşüyoruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…