Oğullarının evkendiklerini idrak edemiyorlarNedir bu gelinlerin kaynana çilesi
Huzurumuzu bozsalar da onlar anam babam arayıp sorup görüşeceksin mecbursun dememiş eşin standart kocalar gibi helal olsun doğrusu ....Hıc bırsey demiyor
Huzurumu bozan anam babam olsa acımam haklısın dedi
Küs degilim ama hıç aramam oda benı aramaz arayamaz yüzü yok çünkü :)
Bayramda ziyaret e gitmiyor musunuz ?O ararsa konusurum.
Kendim sadece bayrqmlarda ararim.
Bazen bayramda da aramadigim olur.
Ayni ben. Eskiden boyleydi. Haftada 1 veya 2 arardim. Ki kendi ailemi haftada 1 ararim. Esin de surekli annemi haftada kac kez ariyorsun derdi. Ben de 2 diyince daha sık ara derdi. Ben de komple kestim muhabbeti. Ne esim bisey diyor ne kv :)Haftada 1-2 aramaya calisiyorum o da 1-2 kere arar.Bazen aramayi unuttugum oluyor,annesi ogluna sitem edince esim aninda 'annemi en son ne zaman aradin' diye benimle tartisiyor
Bende her gün konuşurum 6 yıllık evliyim.Biz hergün konuşuruz kayinvalidemle. 1 yıldır evliyim
Sık mı gidiyorsunuzEşim hiçç karışmaz, 9 yıldır 1 defa ara veya anneme git demedi. Derse hiç yapmam bilir. severim kendisini haftada 2 - 3 ararım. Ben aramazsam o mutlaka arar.2 güne 1
Her gün ne konuşuyorsunuz ki? Merak ettimBende her gün konuşurum 6 yıllık evliyim.
haftada gitmeye çalışıyoruz ama bi bakarsın 10 gün olmuş , bir bakarsın 4-5 gün olmuş . Eşim gidelim demez ben götürürümSık mı gidiyorsunuz
Bayramda ziyaret e gitmiyor musunuz ?
Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Ne güzel. Allah kimsenin huzurunu bozmasınBende her gün konuşurum 6 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?