Arkadaşlar bakın, ben buraya azarlanmak için yazmadım. Bir arkadaş durumunuzu bilemeyiz yazmış e bilemezsiniz ben de size anlayabildiğimiz kadarını anlattım bilmediğiniz şeylerin de olduğunu var sayarak daha ılımlı olursanız güzel olur. Bugüne kadar kimseye ters yorum yazmadım, gördüğüm muameleye bak. Biri demiş ben çalışıyordum tüp bebekti, ben çalışamıyorum işte herkes sağlıklı olmuyor net mi arkadaşlar...
o biri benim
ve o yorum ben çalışıyordum sen neden çalışmıyorsun şeklinde mi acaba
ben çalıştım eşim de her şeyi yaptı şeklinde mi
yani sağlığım iyi iken bile eşim yaptı senin durumun özel ilgi gerektiriyorsa da eşin yapsın manasında
sen üzülüyorsun kv gelmiyor diye
eltimin çarşafını ütülüyor annem oğlunun gömleğini ütülüyor diye
eee ütülemesin diyoruz
seni ne üzüyorsa onu yapmasın işte
eşine bunları söylemişsin ki o da annen temizlik yapmasın demiş diye yorum yapıyoruz
bakın size kalk ev işini yap, nazlanma vs demedik ki
kv uzak duruyor boşuna beklentiye girip üzülme
evin işini de annen değil eşine yaptır, nasıl yaparsa yapsın dedik
eşim anlamaz yapamaz vs dersin diye de uzun uzun yorum yaptık bak böyle oluyor yapabiliyorlar diye
benim tüp bebeğim var diye de şunun için yazdım işte hassas vs durumu algılayamazsınız denir diye
bunu yaşayan tek siz değilsiniz, bakın bizimkiler kocaman oldu moral bulun diye yazdım
sıkmayın canınızı, kv de den beklentiye girmeyin, annenize değil eşinize iş yaptırın size baksın o da bu hamilelik sürecine dahil olsun
mesela akşam duşunuzu eşinizle alın, anneniz değil eşiniz yardım etsin
bu zorluğu o da görsün
anneniz her şeye koşturduğunda eşiniz aman ne yaptı ki demesin her şeyin nasıl yapıldığını deneyerek görsün
yani beklentinizi eşinize yöneltin kv ye de değil
sağlıklı huzurlu hamilelik ve doğum dilerim