• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesi ile anne kız Görümce ve eltisiyle kız kardeş gibi arkadaş gibi olanlar?

bence gerek yok anne kız ya da kardeş olmaya.
adı üstünde kayınvalide gelin olun siz de.
yüzgöz olmadan, laf söz dedikodu olmadan samimi ama seviyeli bir ilişki kurmaya çalışın derim

Son düzenleme:
bence gerek yok anne kız ya da kardeş olmaya.
adı üstünde kayınvalide gelin olun siz de.
yüzgöz olmadan, laf söz dedikodu olmadan samimi ama seviyeli bir ilişki kurmaya çalışın derim

He ya!
Neden anne-kız,abla-kardeş olma çabası yahu?
İlla yüz göz olmak istemenin sebebi nedir?
Kendi annemle bile anlaşamazken niye kayınvalidemi anne yerine koyayım?
Elime ne geçecek yani?

kayınvalide mi de görümcelerimi de çok severim, onlar tarafından da sevildiğimi biliyorum ama yine de anne-kız, abla-kardeş gibiyiz şeklinde bir iddiam ya da isteğim yok. az çok mesafe olmasını hep tercih ederim. çok yüz göz olmayalım ki çok da problem yaşamayalım.

ben kayınvaledemi annem gibi sevemem çünkü benim sevebilecek zaten bir annem varalkisalkisalkis görümcemide ablam gibi sevemem,
mesafemi 10 yıldır korurum koruduğum halde anlaşmazlıklar çıkıyor.

bende anne kızkardeş olmaya gerek yok diyorum...kavgasız gürültüsüz olsun.. k.valide k.valide olsun.elti-görümce de elti- görümce olsun..herkes sıfatını muhafaza etsin...

evliliğim ilk senesinde
hem kayınvalidem hem de görümcemle çok sorunlar yaşadım
kayınvalidemle aynı binadayız allah var yemek yapmam pek iş yaptığımda söylenmez
kızım oldukdan sonra evimize huzur geldi
kayınvalidemle şuan çok şükür iyiyiz aramızda olanları ne o lafını etti nede ben
ama görümcemle malesef öyle değil
iki arkadaş gibi olanlara maşşallah
malesef biz olamadık bundan sonrada olmayız
hep aramızda bir mesafe ve soğukluk var
eltim yok tek gelinim

bende anne kızkardeş olmaya gerek yok diyorum...kavgasız gürültüsüz olsun.. k.valide k.valide olsun.elti-görümce de elti- görümce olsun..herkes sıfatını muhafaza etsin...

çok güzel söylemişsin
annemi sevdiğim gibi sevemem yakınlıkda gösteremem en basiti annemi düşündüüm gibi onuda düşünemem bu hep böyledir bence

oda beni kızı gibi sevmez
huzur olsunda
kavga olmasın

annem ve kızkardeşim kadar sevemem tabiki ama kaynanm,eltim ve görümcemle aramız çok iyidir hiç birbirimizn fırsatını aradığımız zaman olmadı.herkes birbirini olduğu gibi kabul edip sevdikten sonra sorun yok.hangimizin bir sıkıntısı olsa diğerleri herzaman çözüm yolu aramıştır.

hepiniz gerçekten çok haklısınız arkadaşlar ama kavga gürültü çekememezlik boş şeyler bunlar üç günlük dünyada değmez böyle şeylere şuda var tabiki insanın bazen sabrını zorluyorlar Allah hepimize sabırlar versin benim nişanlımın ailesinde gördüğüm bu aşırı sevgileri güzel bir duygu bende onları seviyorum umarım bu böyle devam eder bazende biraz soğukluk hissetmiyorda değilim ama inşAllah ben yanılıyorumdur onlarda gördüğüm bu güzel ilişki gerçekten gördüğüm gibidir..boshayallersmile

bazı kişiler kayınvalidemi annem kadar çok seviyorum ve onun kadar yakın görüyorum derler asla inanmadım.kimse benim annemin yerini tutamaz.ne kayınvalidemi anne yerine koyma çabası oldu nede görümcelerimi abla yerine koyma.bence herkesin yeri belli zaten fazla abartmayada gerek yok.bugün iyi olursun her derdini anlatırsın yarın kötü olursun anlattıklarınla tehdişt edilirsin.sevginin olması şart değil ama iki taraında saygılı olması şart.bide samimi olunca fazla yüz göz olunuyo

kayınvalidem le de her gün görüşürüm hemen hemen. ama herkes yerini bilmeli bence de. görümcem var.çok üstüme düşer hepsi allah razı olsun. ben de öyle ama her zaman bir sınır vardır. benim kendi annemle de aramda her zaman bir sınır vardır.ben yapı gereği böyleyim belki ama hiç zararını da görmedim.çok samimiyeti pek onaylamıyorum.

aynen beni anlatmışsın canım benide severler bende severim tabiki ama ailem gibi olamaz mesafeyi koruyorum yapım gereği soğuk kanlıyımdır zaten herşeyimi paylaşmam.

bende imreniyorum.böyle olanlara .malesef degiliz. artik bende saldiri moduna geciyorum. iyi olmayi herkes ister .malesef onlar cok cok iyilermis bende cok kötüymüs. bilemedim nasil yapsan nasil davransam da kendimiz sevdirsem. herkesin annesi kardesi var.

bende kayınvalidemle arkadaş gibiyimdir bazı iğneleyici sözleri haricinde tabi ki..yoksa maaşallah gayet iyiyizdir allah bozmasın her zaman lehimize çalışır kendi yemez bize yedirir o derece yani...tabi arada cadılıkları da olmuyo değil...tınlamıyorum öyle durumlarda..allaha şükür istediğim gibi görgülü,modern bi bayandır kendisi..daha 50 yaşında...:))

Açık söylemek gerekirse kimse annem gibi olmaz.iyi olursun saygı duyarsın seversin ama annen gibi olmaz.anne gibi kimse sevemez düşünemez insanı.bende cok iyiyimdir k.validem görümcem ve eltimle.olması gerektiğindende iyiyimdir.ama annem gibi ablam yada kardeşim gibi değil...

bende 2 yıldır eşimin ailesinin içindeyim.kayınvalidemle anne kız gibiyiz.(kendi annemin yeri başka tabiki, onun yerini kimse tutamaz)vallahı benim gözümün içine bakıyorlar...biraz kıymetliyim onlar için ilk gelinleriyim çünkü...görümcemle abla kardeş gibiyiz..biryere gitsem kendime birsey alsam eger onunda zevkine göre birseyse kesinlikle onada bir tane alırım...onlarla vakit geçirmek hoşuma gidiyor.kayınbabam ise ağzı var dili yoktur....arkadaslar kısaca sı ben sakinmi sakin bir aileye gelin geldim:nazar:...vallahi bazen ben bile şaşırıyorum böyle bir aileye gelin geldiğime ve böyle bir aile olduğunada:) ilk zamanlarda bende kaynana kaynanalığını yapar diyordum ama aile içine girince anladımki böyle ailelerde varmış......kayınbabam hep inşallah ikinci gelinimizde aynı hatice gibi olur diyormuş eşime:kedi:
bakalım şimdilik eltim yok ama inş.anlaşabileceğimiz birisi olur...allah hiçkimsenin agız tadını bozmasın:nazar:

Eltim yok. .2 Görümcem var genelde mesafeliyimdir. . . Zaten beni onlara soğuk olmakla suçlarlar
Sanki mecburmuşum gibi canım cicim demeye
Kayınvalidemde annem gibi olamaz kesinlikle. . .

kayınvalidem,görümcem ve eltimle iyi anlaşırız.13 yıldır bir sorun yaşamadık.bundan sonrada yaşamayız inşallah :nazar:

ben kayınvalidemide görümcemide çok severim. görümcemle abla kardeş gibiyiz. herşeyini bana anlatır. benden 6 yaş küçük. onu kız kardeşim gibi severim. kayınvalidemlede öyle haftada 2/3 kere konuşuruz. yarında bize geliyormuş. inanın bayram yapıyorum gelecek diye. onları çok seviyorum. şuana kadar bir sorun olmadı. ne ekersen onu biçersin. ben onlara güler yüzlüyüm sürekli onlarda bana. umarım hiç bozulmaz.

Back
X