benim kızıma kayınvalidem bakıyor ve kızım şuan 3 yaşında ben hiç srun yaşamadım kendiyse
allah binlerce kez razı olsun hep derim çok çok iyi bakıyor diye ateşlenince bile beraber bekliyoruz başını ben yat uyu desem yok sen işe gidiyorsun sen dinlen ateşi çıkarsa uyandırırm hep der.
bizde hiç sen şöyle yap böyle yap ollmadı ben bile bazen soruyorum anne şöyle yapıyımmı diye.
2 çocuk büyütmüş bir yeğeninide büyüten biri hiç ama hiç söyledikleri zoruma gitmedi oda benimle ilgili bir şikayette bulunmadı
bence biraz sabırlı olmamız gerekiyor. :)
uzun zamandır yazmamaıştım size....ama gene sinirlerim tepemde...ve anlatap akıl alacağım tek siz varsınız...çok alıngan mı alıngan kayın validem var.sorsan alıngan değil asla hemde...o mükemmel,çok iyi,saf,iyi kalpli bir insan...etrafındaki insanlar onu kullanıyor,hep hor görüyor..o ise iyi olduğundan kaybediyor,insanlara fazla değer veriyor ondan oluyordiye düşünüyor kendince...ama insan bence yeri gelmeli etrafa kulak vermeli...hep ben olmaz...
kızıma bakıyor bildiğinizüzere...sahipleniyor doğal olarak ama çok fazla....yani hareketlerine yansıcak derecede...kızım 11 aylık oldu...bir çok yaptığı hareket var artık..taklit ed,t/yor bizi vs..anlatıyruz akşam şunu yaptı bize diye...kayınvalidem dün ben söyle yaptım ya bak ondan yapıyor şimdi,gecen ben yaptım ya ondan yapıyor,beni gördü işte taklit ediyor...kızım ne yaparsa hep ondan görmüş oluyor...biz bişey yapmıyoruz..ben her anı ona rapor mu ediyim bende yaptığınıda ispat edeyim...belki 2 gün önce yaptı ne biliyorsun...gecen balık yaptım yedirdim...soruyor salata yaptın mı diiye yooo yapmadım dedim...aaa salatayla yedir bak...sen benim nerden biliyorsun bgne kadar yapıp yapmadığımı...bende sen yaparsın o zaman dedim...alındı hemen yanlış anlıyorsun beni dedi...sen dedim yanlış anlıyorsun dedim...sonra hep sende yapınca oluyor herşey,hep kendine yoruyorsun dedim,,,kayınpederimde orda yani...kayınvalidem o akıl hocalarını dinle sen tarzında laf etti...daha öncedende demişti bana bunu...bende dedim kim ya bu akıl hocalarım diye...isim ver dedim..kim yani...artık kendi ailemdem mi bahsediyor...halbu ki ne kadar yanlış beni hiç tanımmamış demekki...bgne kadar sorun yaşadık mı biz...çocuk oldu sorunlar başladı...demekki senden değişti bişeyler...ben zaten sana tepkili olsam ta başından yaparım diymi ama...hem ben kaç yaşındayım başka insanların lafına inanıp sana mı düşman olucam...benim aklım yok mu... çok cahil çok...yaşla cahilliğin alakası yok..kendini geliştirme ile alakalı...
kayınpederim bunu duyunca bağırdı kayınvalideme...sus artık sende çok konuşuyorsun dedi...kendi kocası ve oğlu bile alıngan olduğünu,takıntılı olduğunu yüzüme söylediler idare et ,he he de,dinleme geç karşıya dediler...dinleme iyide nereye kadar...insan bazen sindiremiyo işte...o dört dörtlük bizler eksik...içinden böyle geçmiyor isede,hareketleri öyle hissettiriyor...aynı konuşar üzerine dönüp dönüp sprun yaşıyprz...bir kerede sen dene bakalım farklı davranmayı...ama olmaz çünkü o haklı ben haksızlık yapıyrum ona...bide bana eksilerin çoğaldı artılar azalıyor diyor o gün...hani laf söyledim ya...bende çok korktum yani...napayım azalıyorsu...onun içinde bende aynısı gecerli o zaman...bu neden oluyor bence...eşidir çocuğudur zamanında bıkmış onun bu davranışalrında herşeyi vermişler bunu eline,,ne yaprsan yap gibisinden...bu salakta sanmış ben herşeyi mükemmel yapıyorum...birde kendi çocuğunu büyütürken kendi kayınvalidesi hep karışmış onu verme,onu giydirme,alma vs diye..şimdi kızımda yapamadıklarını yapmaya çalışıyor...biri müdahale etti mi...alınıyor ve dişlerini çıkartıyor..siz diyiverin bana ne olacak böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?