• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesi ile mesafeli ve seviyeli ilişkisi olan hanımlar, vakit ayırırsanız memnun olurum ?

Kayınvaldemle 25 yıldır gayet iyi geçiniyoruz hakkını yemeyeyim kendisinden hiç kötülük görmedim, birbirimizi severiz.
Sizin kayınvaldeniz sağlıklı iletişim kurulabilecek biri gibi görünmüyor.
Mümkün mertebe minimum ilişki kurun, eşinizin çocuklarla onlara yaptığı her ziyarete katılmak zorunda değilsiniz.
Ziyarete gittiğinizde de yalnız kalmayın,özel sohbet etmeyin. Bu tiplerle anlaşmak da başetmek de zordur. Özel sorularına cevap vermeyin gülümseyip geçiştirin.
'Aman ilişkimiz düzelsin' diye düşünüp iyi niyetinizin kurbanı olmayın,sizde o potansiyeli görüyorum çünkü...

Yaşamadan bilinmez tabi ama evlenmiş olan oğlunun yuvasını düşünmeden bir masraf yaptım, bir daha yaparım zihniyetinde olan bir insanın ben benden özür dileyene kadar evine gitmezdim. Eşim gitsin ben gitmezdim. Bende kayınvalidemle iyi anlaşırım. Seni boşar başka gelin alırız demek bu ne saygısızlık ya? Mecburen gidiyorsanız hiç sohbet Muhabbet etmeyin bence. Sorulmadığı zaman konuşmayın cevap vermeyin. Söyledikleri çok saygısızca. Aramayın kesinlikle. Bu söylediklerini de eşiniz üstünüze gelirse hatırlatın. Herşeye tamam kıyaslama yapmasına da Bi şey demiyorum ama bir düğün daha yaparım ne demek? Resmen siz boşanın diye beklemiş.

Eşim bugün ,yarın uğrarım dedi. Bende ne gerek var haftasonu birlikte gideriz dedim hay dilimi eşşek arısı soksaydı.

Bende herkes iyi olsun istiyorum her zaman işte. Yada belki benle uğraşmaktan yorulur birgün diye bir umut var içimde tam olarak bilemiyorum.

Ama kötülükten bi kazancı olamaz ki insanın.

Bacım sende bi dur ya, adam ne güzel seni uzak tutmak istemiş oldu mu bu dediğin

Kayınvaldemle 25 yıldır gayet iyi geçiniyoruz hakkını yemeyeyim kendisinden hiç kötülük görmedim, birbirimizi severiz.
Sizin kayınvaldeniz sağlıklı iletişim kurulabilecek biri gibi görünmüyor.
Mümkün mertebe minimum ilişki kurun, eşinizin çocuklarla onlara yaptığı her ziyarete katılmak zorunda değilsiniz.
Ziyarete gittiğinizde de yalnız kalmayın,özel sohbet etmeyin. Bu tiplerle anlaşmak da başetmek de zordur. Özel sorularına cevap vermeyin gülümseyip geçiştirin.
'Aman ilişkimiz düzelsin' diye düşünüp iyi niyetinizin kurbanı olmayın,sizde o potansiyeli görüyorum çünkü...
Tam anlamıyla anlatmak istediğim buydu. Bu yorumu çok dikkate almanızı öneririm

Bahane bulup, eşim üzerinden çağrıyor. Geçen hafta bebek mevlüdüne gittik, hep birlikte (bide heryere koloni olarak gidiyoruz 3 kadın) neyse dönüşte diyor ki, bi hafta da mantı yapalım okul açılmadan. Okul açılınca çocuk bakmaya başlıyor çünkü, eltim öğretmen (aylık 5000 tl maaşı olduğu için de çok seviyor olabilir kendisini :KK70: )

Bence iyi yapmışsın, herkes kendi değerini kendisi belirler kesinlikle çok doğru.
Çalışıyormussun birde mantı yapmaya çağırdığında “arkadasın kızının doğumgününe gidicem tüh yaa görüyomusun anne keşke gelebilseydim” veya buna benzer seyler türetin çıkın birde her hafta sonu eşinizle plan, misafir çağırın hatta yakın arkadaşlarına kendinizi davet ettirebilrsin. Kadının çirkefliğini tahmin ettiğim için dıyorum bunu aa anne bende isterdim gelmek ama falancaya söz verdim tarzında konuşun ki ortalığı karıstıramasın. Ayda 4 gitmeyi ilk 3 sonra 2 ye düşürebilrsin böyle böyle. İnsan herseye alışıyor oda alışır

Ay hiç takılmayın yoksa sinir hastası olursunuz.
Benim KV eşimle on bir yıllık evliyken ve hatta hamileydim bana eşimin eski eşinin aradığını ve barışmak istediğini söyledi. O gece onda kalıyorduk ve yattığım yatak bana taş oldu. Bir iki gün sonraki kontrolümde bebeğimin kalbi durmuştu, kaybettim.
İki üç ay önce eşim de yanımızdayken neden bana eski eş meselesini hamileliğimde söylediniz dedim. Bu arada şu an yirmi yıllık evliyiz. Meğerse eşim eski eşiyle boşanma aşamasındayken aramış kadın, eşim söyledi. KV bana öyle anlattı ki sanki iki üç gün önce aramış.
Benim için artık dış kapının mandalı ki biz bir de birlikte oturuyoruz. Yeni yılda kendi evine taşınacak. Kılımı kıpırdatmam. Tutsun bir kadın, parası bol. Söyledikleri de bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor.
Kusura bakmayın, derdinize çözüm yerine kendi derdimi döktüm :KK48:

O zamanda eş dost var diyip kapımıza kendileri geliyor. 2 yıl sonra olduğu gibi.

Yoksa size sonuna kadar katılıyorum, bende annemin biricik kızıyım, benim ailem eşime o şekilde muamelede bulunsa kesinlikle tavrımı koyarım ama erkekler bizim kadar cesur değil sanırım.

Annem de olsa, haksızsa haksız diyebilirim. Genel olarak eşim görüşüyor zaten, onlar da sürekli eşimle muhatap olurlar, eltim olsun, kayınvalidem olsun, kimse beni aramaz veya bana söylemez bişey olduğunda.

Yaş büyüklüğü, akrabalık bağına inanmıyorum.
Sadece kayınvalide için değil herkes için böyle düşünüyorum.
Kişi önce insan olacak. Olmuyorsa o insandan çok bir şey beklemeyin arkanıza dönün ve umursamayın.
Minimum bayramdan bayrama düğüne cenazeye görüşün.

Her haftasonu gitmeyeceksiniz
Bosver sen amca yegen bilmem ne hatrini!!

Bu kadar net...
Gitmeyeceksiniz herhafta

Yoksa eakiye donersiniz anlamazsin bile

Kaynana ın kişilik problemi var despot ve geleneksel bir kadın bence en iyi denge eşinin seni anlaması
Her hafta sonu gitmeyin bence

Icin şişti okurken.
Her hafta sonu orada ne işiniz var ayda bir iki ayda bir ideal.
Laf sokma onunla basbasa da oturma. O yokmuş gibi davran.

İşte onların böyle bir aile yapısı var, diğer gelini ve torunları yanlarında bizim yokluğumuz direkt dikkat çekiyor.

Sadece kendileri değil, dayıları ve teyzeleri de kayınvalideme yakın oturuyor (aynı mahallede) Onlar da kendimizi unutturmayacak şekilde görüşmemizi bekliyorlar.

Hayretler içerisinde okudum sanki benim kv mi anlatmışsın, benim ki lohusalıgımda gelip toplamda 40 gün kalıp psikolojik şiddet uygulamıştı flash tv sır kapısında ki kötü karakterler gibiydi
Onlarca defa alttan aldığım , duymamazlıktan geldiğim hatta bana acısın da uğraşmasın diye oturup kendimi acındırdığım halde evliliğimizi bozmaya kalkışmıştı
Ve bende senin tek bir kusurum olmadığı halde birdefa özür diledim üstünden geçti 10 ay hala kendimi affedemıyorum
Saf kibirden ibaret benim ki birde beni kibirli olmakla suçluyordu, hayatımın şokuydu kendinde fazlasıyla olan kötü huyları başkasına yükleyerek rahatlayan delilerden kendisi, sizinkinde de var mı bu huydan?

kötü huyları başkasına yükleyerek rahatlayan delilerden kendisi ayyyy bu cümle aynı benim kv. Kendindeki kötü huyları bana atan bir kişilik kendisi.

Ba
Herkese hayırlı günler,

3 senelik evliyim, bunun 7-8 ayı kv ile altlı üstlü görünümlü ama aslında evimi otel olarak kullanarak kısacası birlikte geçti. Bü süreç içerisinde çok fazla problem yaşadık. Hepsi de benim çok fazla susmamdan ve bana yapılan muameleye sessiz kalmam dolayısıyla yaşandı diye düşünüyorum. Detayları bir önceki konumda var.

Ben küçük gelin olduğumdan, kadın benden önceki 10 senelik gelinini de sindirdiği için bişeylere karşı koyma durumum olamadı. Eşim de fazla anneciydi, hiçbir sorunda arkamda durmadı haklı olduğumu bilse bile. Ne eşim, ne kp, ne eltim ne de kaynım; ailede kadına karşı durabilecek tek bir güç olmadığından, sonradan gelenin uyum sağlaması beklendi (uyum sağlamak onlara göre; tüm evrivakilerine karşı çıkmamak, kendi fikirlerine sunmamak(çünkü sorulmuyor belirli bir mertebeye ulaşana dek), tüm aşağılanmalara, laf sokmalara susmak).

Çok sancılı bir ayrılık-boşanma dönemini atlattıktan sonra, eşim evimizi ayırma kararı aldı ve taşındık.
Kv binayı terkettiğimiz ve onu oğlundan kopardığım için bana küsmüş sanırım ve yaklaşık 2 seneye yakın hiç görüşmedim, arada birkaç düğünlerine gittiğimde, masamdan kalktılar gelini ile birlikte. O tavırdan sonra eşim birdaha beni hiçbiyere götürmek istemedi, istemeden de olsa üzüldüm ve zoruma gitti terbiyesizlikleri.

Neyse günlerden bir gün, eşimin annesi ve dedesi artık bu küskünlüğe bir son vermek üzere araya girdiler. "Ben küçük olduğumdan yine bana "özür dilememi dayatıp, elini öp de barışın" denildi.
O an karşımda herkesin içinde kayınvalide, dereden girip tepeden çıkıp, herşeyi yalan yanlış anlatarak, kendini haklı çıkarmaya çalışmasaydı daha öncekiler gibi, "evet pişman olmuş! " der özür dilerdim. Ama gördüm ki; oğluna o kadar düşkün olduğunu söylemesine rağmen bile bu ayrılık ona hiçbişey anlatmamış, ne bir empati yapmış, ne kendisiyle bir iç hesaplaşma, ne de az daha oğlunun yuvasını yıkıyordum; ben artık hiçbişeye karışmayayım kendi kabuğuma çekileyim; onlar mutlu olursa bende mutlu olurum diyip, bir ders almamış !! Özüre değer bişey yaptığımı düşünmüyorum diyip, kimseden özür falan dilemedim. Ben özür diledikçe, kadın kendisini haklı görüyor çünkü ve daha da abartıyor. Bu arada bana, nolucak sanki oğluma kız, sana da koca çok diyen bir kadın bu; o kadar masraf yapmış, sağlık olsun birdaha yaparmış !! (o kadar kötü ve iğrenç şeyler var ki hafızamda onunla ilgili ve bunları ailemin yanında söyledi) Düpedüz terbiyesizlik, çirkeflik başka bişey değil.

Hepsini yutup, evliliğimin selameti ve anane-dedenin hatrı için görüşmeye devam ediyoruz şuan. İçimde kalanları söylemek istiyorum deli gibi. Fakat eşimin dayısı, "söylesen bile ablama anlatamazsın hiçbişey, o hep haklıdır" dedikten sonra, susmamı istediler. Bende anladım dedim, aşırı despot, kibirli ve herşeyin en iyisini kendisi bilen biri. Ve sanırım ailede herkes biliyor ve idare ediyor. Konuşsam da hep kendi haklı çıkacak, car car konuşacak ve boşa gidecek. (eşimde kavga mı edeceksin koskoca kadınla diye susman için uyarıyor, tavrı bu.)

Size danışmak istediğim konu; artık bana eskisi kadar sataşamıyor ama eşimle beraber haftasonları 1 gün gittiğimizde ( çünkü 2 tane amcasına aşırı düşkün yeğen var, onlar için gidiyorum Allah biliyor) , özellikle de kadın kadına kaldığımız zaman elalemin kızını/oğlunu anlatırken üstü kapalı, 2 lafının biri bana laf çarpıtıyor. Ben anlamamazlıktan gelsem de, içten içe sinir oluyorum. Yok falancanın gelini, şöyle idareliymiş, şöyle akıllıymış, birlikten kuvvet doğarmış, bizim çıktığımız yeri kiraya vermiş (aslında biz gidip oturup, kiraya vereceğimiz parayı biriktirmeliymişiz vs vs) Diğer gelini, 2 çocuğuna baktırdığından susmak zorunda ve yan dairesinde oturuyor. Eşinden çok, kayınvalidesi ile yaşayan biri ama mecburiyeti var; içinden geldiği için olduğunu sanmıyorum. Seneye çocukların okulunu bahane edip şimdiden taşınmak istediğini söylüyor mesela.

Lafına cevap versen "saygısızlık", vermesen "sinir hastalığı" nasıl tatlı tatlı laf sokulur veya baş edilir böyle bir kadınla? Daha önce "başbaşa anne-kız olarak yaptığımız dertleşmemizde, arkamdan eşime: "bana saygısızlık yaptı" diye yalan söylemiş, halbuki sesimi bile yükseltmemiştim; yalnızca "neden diğer gelininizle bana adaletsiz davranıyorsunuz, ben size ne yaptım dediğim için" Hesap sorma olarak algıladı sanırım, aslında ben "bana olan tavrının altında yatan şeyi öğrenmek istemiştim fakat o konuşmadan sonra da değişmedi kendisi. Biliyorum 53 yaşından sonra değişmeyecek de. Fakat bu kadın dilini nasıl tutacak veya yaptıklarının farkında mı değil, insan ağzından çıkanın karşı tarafı kıracağını hiç mi düşünmez, dikkat etmez?

Sizden mesafemi nasıl tutmam gerektiği ve bu tarz durumlarda "ona içimde kalmayacak şekilde, nasıl cevap verebilirim" konusunda fikir istiyorum? (Normalde hakkını arayan bir insanımdır ama konu eşimin annesi olunca ve huzurlu olmak istediğimden, bu da senin imtihanın sanırım diyip, tatsızlık çıkmasın diye susuyorum.

Ama büyük kendini bilmeyince, küçük küçüklüğünü yapsa da bir önemi olmuyor.
Yine çok uzun olmuş, hakkınızı helal edin, değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler :KK200:
Başta bu kadr sık gelip gitmeyin o cagirdigi zaman hayır deyin ki anlaşın sizi yonetemeyecegini bir de o nasıl milletin gelinleri üzerinden size laf sokuyorsa siz de milletin kv üzerinden sokun yanında soğuk ve mesafeli olun konuşmayın onun söylediklerine sinir olduğunuzu belli etmeyin tam tersi sallamaz görünün

Kimse yokken ne var ne yok söylerdim başkasının geldiğini duyunca da sesli sesli ağlamaya başlardım ben size ne yaptım o kadar değer veriyorum bu lafları hakettim mi diye :KK70:
Gerçi Allah korkusu var bende hayatta yapamazdım da belki siz yaparsınız :KK70:

Eşin de kurnaz.Yeğenlerim ayağına seni oraya götürüyor.Seni savunmuyor ve yalnız bırakıyor.Seni o aileye bağlayan eşin ve o aileden kaynaklı sorunları çözerken sana yardımcı olmak zorunda."Ben karışmam n'aparsanız yapın." diyemez.Sizin suistimale uğradığınızı görüp sesini çıkarmıyor eşiniz de.Ben olsam kayınvalideden önce eşimi bi' silkelerdim.

Herkese hayırlı günler,

3 senelik evliyim, bunun 7-8 ayı kv ile altlı üstlü görünümlü ama aslında evimi otel olarak kullanarak kısacası birlikte geçti. Bü süreç içerisinde çok fazla problem yaşadık. Hepsi de benim çok fazla susmamdan ve bana yapılan muameleye sessiz kalmam dolayısıyla yaşandı diye düşünüyorum. Detayları bir önceki konumda var.

Ben küçük gelin olduğumdan, kadın benden önceki 10 senelik gelinini de sindirdiği için bişeylere karşı koyma durumum olamadı. Eşim de fazla anneciydi, hiçbir sorunda arkamda durmadı haklı olduğumu bilse bile. Ne eşim, ne kp, ne eltim ne de kaynım; ailede kadına karşı durabilecek tek bir güç olmadığından, sonradan gelenin uyum sağlaması beklendi (uyum sağlamak onlara göre; tüm evrivakilerine karşı çıkmamak, kendi fikirlerine sunmamak(çünkü sorulmuyor belirli bir mertebeye ulaşana dek), tüm aşağılanmalara, laf sokmalara susmak).

Çok sancılı bir ayrılık-boşanma dönemini atlattıktan sonra, eşim evimizi ayırma kararı aldı ve taşındık.
Kv binayı terkettiğimiz ve onu oğlundan kopardığım için bana küsmüş sanırım ve yaklaşık 2 seneye yakın hiç görüşmedim, arada birkaç düğünlerine gittiğimde, masamdan kalktılar gelini ile birlikte. O tavırdan sonra eşim birdaha beni hiçbiyere götürmek istemedi, istemeden de olsa üzüldüm ve zoruma gitti terbiyesizlikleri.

Neyse günlerden bir gün, eşimin annesi ve dedesi artık bu küskünlüğe bir son vermek üzere araya girdiler. "Ben küçük olduğumdan yine bana "özür dilememi dayatıp, elini öp de barışın" denildi.
O an karşımda herkesin içinde kayınvalide, dereden girip tepeden çıkıp, herşeyi yalan yanlış anlatarak, kendini haklı çıkarmaya çalışmasaydı daha öncekiler gibi, "evet pişman olmuş! " der özür dilerdim. Ama gördüm ki; oğluna o kadar düşkün olduğunu söylemesine rağmen bile bu ayrılık ona hiçbişey anlatmamış, ne bir empati yapmış, ne kendisiyle bir iç hesaplaşma, ne de az daha oğlunun yuvasını yıkıyordum; ben artık hiçbişeye karışmayayım kendi kabuğuma çekileyim; onlar mutlu olursa bende mutlu olurum diyip, bir ders almamış !! Özüre değer bişey yaptığımı düşünmüyorum diyip, kimseden özür falan dilemedim. Ben özür diledikçe, kadın kendisini haklı görüyor çünkü ve daha da abartıyor. Bu arada bana, nolucak sanki oğluma kız, sana da koca çok diyen bir kadın bu; o kadar masraf yapmış, sağlık olsun birdaha yaparmış !! (o kadar kötü ve iğrenç şeyler var ki hafızamda onunla ilgili ve bunları ailemin yanında söyledi) Düpedüz terbiyesizlik, çirkeflik başka bişey değil.

Hepsini yutup, evliliğimin selameti ve anane-dedenin hatrı için görüşmeye devam ediyoruz şuan. İçimde kalanları söylemek istiyorum deli gibi. Fakat eşimin dayısı, "söylesen bile ablama anlatamazsın hiçbişey, o hep haklıdır" dedikten sonra, susmamı istediler. Bende anladım dedim, aşırı despot, kibirli ve herşeyin en iyisini kendisi bilen biri. Ve sanırım ailede herkes biliyor ve idare ediyor. Konuşsam da hep kendi haklı çıkacak, car car konuşacak ve boşa gidecek. (eşimde kavga mı edeceksin koskoca kadınla diye susman için uyarıyor, tavrı bu.)

Size danışmak istediğim konu; artık bana eskisi kadar sataşamıyor ama eşimle beraber haftasonları 1 gün gittiğimizde ( çünkü 2 tane amcasına aşırı düşkün yeğen var, onlar için gidiyorum Allah biliyor) , özellikle de kadın kadına kaldığımız zaman elalemin kızını/oğlunu anlatırken üstü kapalı, 2 lafının biri bana laf çarpıtıyor. Ben anlamamazlıktan gelsem de, içten içe sinir oluyorum. Yok falancanın gelini, şöyle idareliymiş, şöyle akıllıymış, birlikten kuvvet doğarmış, bizim çıktığımız yeri kiraya vermiş (aslında biz gidip oturup, kiraya vereceğimiz parayı biriktirmeliymişiz vs vs) Diğer gelini, 2 çocuğuna baktırdığından susmak zorunda ve yan dairesinde oturuyor. Eşinden çok, kayınvalidesi ile yaşayan biri ama mecburiyeti var; içinden geldiği için olduğunu sanmıyorum. Seneye çocukların okulunu bahane edip şimdiden taşınmak istediğini söylüyor mesela.

Lafına cevap versen "saygısızlık", vermesen "sinir hastalığı" nasıl tatlı tatlı laf sokulur veya baş edilir böyle bir kadınla? Daha önce "başbaşa anne-kız olarak yaptığımız dertleşmemizde, arkamdan eşime: "bana saygısızlık yaptı" diye yalan söylemiş, halbuki sesimi bile yükseltmemiştim; yalnızca "neden diğer gelininizle bana adaletsiz davranıyorsunuz, ben size ne yaptım dediğim için" Hesap sorma olarak algıladı sanırım, aslında ben "bana olan tavrının altında yatan şeyi öğrenmek istemiştim fakat o konuşmadan sonra da değişmedi kendisi. Biliyorum 53 yaşından sonra değişmeyecek de. Fakat bu kadın dilini nasıl tutacak veya yaptıklarının farkında mı değil, insan ağzından çıkanın karşı tarafı kıracağını hiç mi düşünmez, dikkat etmez?

Sizden mesafemi nasıl tutmam gerektiği ve bu tarz durumlarda "ona içimde kalmayacak şekilde, nasıl cevap verebilirim" konusunda fikir istiyorum? (Normalde hakkını arayan bir insanımdır ama konu eşimin annesi olunca ve huzurlu olmak istediğimden, bu da senin imtihanın sanırım diyip, tatsızlık çıkmasın diye susuyorum.

Ama büyük kendini bilmeyince, küçük küçüklüğünü yapsa da bir önemi olmuyor.
Yine çok uzun olmuş, hakkınızı helal edin, değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler :KK200:

bu konuda idolum teyzem, kadina kayınvalidesi, eltisini ya da gorumcesini ornek vererek laf soksa biseyler dese, ayyy ne kadar hamaratlar maşallah, ayy ne gecimliler ne kadar iyi dogru diyosunuz deyip geciyo

sanki ona laf sokulmuyo herhangi birinin yaptigi davranis takdir ediliyo gibi onay veriyo. oyle olunca ne diyecekler anca iste falancanin gelini iyi, bak eltin ne kadar girisken, x her isimize kosar laflarina onay alip susuyo kadin.

bana kv birilerini ornek verse gelin iyi kv kotu diye ki; bunun anlami ben iyiyim bak elde neler var demek
cevabim hazirdir, eeee gecim iki bastan hersey karsilikli. sabrediyosa bile bi yere kadar sabreder gelin de. sonra kaynana da kalir bi basina. dert cekmeye mi geldi elin kizi dunyaya diyorum
ya da ugrascak halim yoksa masallah allah dirlik gecim versin iyi yapiyo diyorum.

laf size sokulmuyo oyle dusunun, kendinizden soyutlayin durumu. sonra kendi kendine sindiremeyip kizsa da o hatali olcak. siz sinirlenip karsilik verseniz suclu olcaksiniz

komsu teyzenin dedikodu yapisi gibi dusunup gecistirin kisaca

Annem de sizin gibi düşünüyor, bende merakla bekliyorum biliyormus
Bide bana annemlerin yanında durup dururken, "sen bana bakmazsın, büyük gelinim bana bakar " dedi hasta galiba :KK70:
Çünkü eltimin riskli hamileliğinde 9 ay boyunva bebek gibi bakmış, her fırsatta söyler :)

Zaten çocukları büyüdü sayılır biri 5, biri 2 yaşında.
Okula başlayınca siteye taşınma bahanesi ile kaçmayı düşüyor eltim şimdiden.

bide geline sormak lazim nasil bakmis

sorsan benim kaynanam da bana cok guzel bakmistir. halbuki yedigi yemegi yapti, kendi b
Bacım sende bi dur ya, adam ne güzel seni uzak tutmak istemiş oldu mu bu dediğin

bu tek gitmeler doldurulmus olarak geri donuyo ama bi zaman sonra:KK53:

ben goze alamam, cok cektim o konuda cunku. evime geliyodu, oglum beni birak artik eve diyodu. ben ne biliyim. meger arabada aglar sizlar yalan soyler arkamdan konusup sikayet edermis

adam eve bi geliyodu, sanarsin hirosimaya bombayi ben attim

kocayi tek yollamak uzun vadede cok zararli bence, alismasin tel gitmeye

Ay hiç takılmayın yoksa sinir hastası olursunuz.
Benim KV eşimle on bir yıllık evliyken ve hatta hamileydim bana eşimin eski eşinin aradığını ve barışmak istediğini söyledi. O gece onda kalıyorduk ve yattığım yatak bana taş oldu. Bir iki gün sonraki kontrolümde bebeğimin kalbi durmuştu, kaybettim.
İki üç ay önce eşim de yanımızdayken neden bana eski eş meselesini hamileliğimde söylediniz dedim. Bu arada şu an yirmi yıllık evliyiz. Meğerse eşim eski eşiyle boşanma aşamasındayken aramış kadın, eşim söyledi. KV bana öyle anlattı ki sanki iki üç gün önce aramış.
Benim için artık dış kapının mandalı ki biz bir de birlikte oturuyoruz. Yeni yılda kendi evine taşınacak. Kılımı kıpırdatmam. Tutsun bir kadın, parası bol. Söyledikleri de bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor.
Kusura bakmayın, derdinize çözüm yerine kendi derdimi döktüm :KK48:

çok uzuldum hikayenize, Allah bildigi gibi yapsin onu. ne kadar merhametsiz dusuncesiz bi insanmis.

tabiki kilinizi kipirdatmayin, annem de 25 yil birlikte oturduktan sonra ayirdi evini. o kadar mutlu ki. insallah siz de cok mutlu olursunuz hep

Kayınvalide başlı başına ayrı bir vaka da, ben burda eşinizde de çok hata buldum. Tamam kimse ona annesini silsin atsın demiyor ne olursa olsun annesidir, emeği hakkı vardır. Ama cümle alem kayınvalidenizin huyunu biliyorken eşinizin bilmemesine imkan yok. Sizi niye ezdiriyor? Ayda bir gidin görüşün yeter. Erkek dediğin arayı bulmayı bilecek.

Back
X