- 30 Haziran 2015
- 501
- 416
- 23
- 45
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Sende anneni dahil et ben olsam yapardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de çok gereksiz olmuşben bu konularda eş aileleriyle biraz mesafeden yanayım, böyle bir durumda bir bahane çıkarıp ikisini bile yalnız gönderebilirim, madem annesinin de tatilden eksik kalmasını istememiş baş başa gitsinler derdim. Altı üstü iki günlük romantik bir kaçamağa da kv girecekse, ben tatili paylaşmaz evde kalırdım sanırım. Ha tabi benim bu tutumumun sonucu huzursuzluk demektir, onun da farkındayım, ama en azından sonrasında bu davetlerin tekrarı olmaz diye tahmin ediyorum
![]()
Yani yuh diyesim geldi...aranızda yatsın bariEşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Bencede iyi fikir hatta anneni düşündüm kadın biz gezerken yalnız kalmasın beraber takılsınlar ne olcakki bir kişilik masraftan deyip kapak yapmak lazımSende anneni cagır![]()