Kayınvalidesi ile tatile giden var mı?

Once sorması gerekiyordu size. O konuda ayıp etmis.
Cocugunuz var mi bu arada?
Kendi açımdan düşündum de,ben olsaydim tadini cikarmaya calisirdim. Cunku aklim çocukta kalmazdı. Kayinvalidem ugrasmayi cok sever cocukla. "Siz keyfinize bakin gezin ben cocukla ilgilenirim" der buna eminim. Yani tatil yapayimdan cok yardimci olmak için gelirdi.
Sizin iliskiniz nasil bilemiyorum.
 
Bence de çok gereksiz olmuş :işsiz: ben bu konularda eş aileleriyle biraz mesafeden yanayım, böyle bir durumda bir bahane çıkarıp ikisini bile yalnız gönderebilirim, madem annesinin de tatilden eksik kalmasını istememiş baş başa gitsinler derdim. Altı üstü iki günlük romantik bir kaçamağa da kv girecekse, ben tatili paylaşmaz evde kalırdım sanırım. Ha tabi benim bu tutumumun sonucu huzursuzluk demektir, onun da farkındayım, ama en azından sonrasında bu davetlerin tekrarı olmaz diye tahmin ediyorum :KK51:

Aynı fikirdeyim ve aynısını yapardım,gitsinler ana oğul başbaşa:anne:
 
Size sormaması ayıp olmuş biraz.
Normalde tercih etmem ama kv yalnız yaşıyor yıllardır tatile gitmiyor gibi durumlar varsa uzun tatildense iki günlük gelsin gönlü olmuş olur. İnşallah kıymet bilen biridir.
Eğer annenizle arası iyise onu da çağırın, anneler guni hediyemiz ikinize falan dersiniz, birlikte vakit geçirsinler, sizinde başbaşa kalma süreniz artar.
 
Sana sormadan davet etmesi hiç hoş olmamış.. Çok önceden planlanmış, kaçamakvari karı kocaya özel bi tatil değilse ben sadece sorulmaması kısmına sinir olurdum. Ama özelse gerçekten kızabilirdim. Genel bişeyse çok takılmayın tadını çıkarın ne olacak 2 gün sadece huzur bozmaya değmez..
 
Sen eşine sormadan babanı çağırsan tepkisi ne olurdu eşinin. Kp ile tatil fikri onu sormalısın eşine. Ya da gitme ana oğul çıksınlar. Bence çok rahatsız edici bir tatil 3lüsü.
 
Çok saçma..
Üç kişi o tatilin tadı mı çıkar. Hem de kayınvalide...
Yani ben gitmem, gitmek zorunda kalsam da elimde olmadan suratım düşer ikisine de dar ederim o tatili. Haliyle benim suratımı bileceğinden o şeyi hiiç teklif edemez. Olacak şey değil yani.
Bilmiyorum ya ben pek anlayışlı bir insan değilim, huzursuzluk da çıkarırım, sinirlenince de gözüm döner.
İyi bir huy değil ama yaşlı başlı insanla tatile gitmektense kavga etmeyi tercih ederim ben.
 
Gittim, ama biz ayrı takılmıştık. O kayınpederimle gezmişti.
Ama her şey sorun olmuştu, bi daha gider misin desen gitmem. Ders oldu bana. En ufak şeyi geldi burda konuştu tatilden gelince ona buna.
Eşin keşke bi önce sana sorsaydı böyle bişey yapsak nasıl olur diye.
 
Back
X