Kayınvalidesi ile tatile giden var mı?

Yeni evliyken gitmiştik üçümüz. Ama gittiğimiz yer eşimin teyzesinin eviydi ve tek gitmemek işime gelmişti açıkcası. Yani 1 haftalık gezilecek tatil olsa istemem çünkü bizi çok yavaşlatır hemen hasta olur.
Bence eşin ayıp etmiş senin fikrini alması gerekir önce. 2 gün olsa bile istemeyebilirdin.
Bir tatil fırsatı daha olunca sen de bir anda kendi aileni katmak iste bakalım ne tepki verecek?

Ne olcak ki dedi en fazla ek masraf dedim ayrı oda filan. İstersen aynı oda ek yatak diye dalga geçtm

Kurban bayramında Urfa'ya gitmiştik.
Aynı odada kalmıştık, ben, eşim, 2 kızımız ve kayınvalidem.

Dalga geçtiğin şey gerçek olabilir :KK70:

Size sormaması ayıp olmuş biraz.
Normalde tercih etmem ama kv yalnız yaşıyor yıllardır tatile gitmiyor gibi durumlar varsa uzun tatildense iki günlük gelsin gönlü olmuş olur. İnşallah kıymet bilen biridir.
Eğer annenizle arası iyise onu da çağırın, anneler guni hediyemiz ikinize falan dersiniz, birlikte vakit geçirsinler, sizinde başbaşa kalma süreniz artar.

bence bu yöntemi yapın
hem gitmeyerek dışarıda bırakmayın kendinizi
hemde eşinizin sizin fikrinizi alm ayınca sizinde fikriniz olduğunu görmesini sağlayın
bir daha da kolay klay gel anne diyemez

gitmedim ama sizinki tam tatil değil gibi,
2 günlük dediğiniz için daha çok öylesine şuraya gidelim modunda mı gidilecek, annesi de görsün istemiş olabilir veya gittiğiniz yerde akraba vs ziyareti yapılacaksa zaten kv hiç de fazlalık olmaz.

ama 2 günlük romantik tatil planına dahil olmasını zaten eşiniz de istemezdi değil mi.

Ben gittim görümcemde vardı eşimin yengeside vardı rezil ettiler beni 1 haftada hepsi birlik olup benimle konuşmadılar dönüş yolundada ben pek bi laf etmeme rağmen benle kavga ederek geldiler çok ilginç ve iğrençti o günden beri hepsinden nefret ediyorum :D

En son tatile gideceğim insandır kendisi...!

Hic anlam veremediğim bir şeydir ailelerle tatil.
Senede on kez tatile gidiliyorsa o baska ama butun yil bekleyip o kisitli sureyi kaynana kayinbabayla gecirmek cok enteresan.o_O
Bir de ailelerin hayat tarzi da onemli.
Sahsen kendimi kayinpederimin yaninda mayoyla falan dusunemiyorum, carsafla gezmeyi tercih ederim:KK70:
Ya da kayinvalidemin yaninda bikinili olsam eminim kendini guzellik yarismasi jurisi gibi gorup her kivrimimi ayri incelerdi:cool:
Ufff tatilden sogudum su an:confused:

Size sormadan davet etmesi yanlış olmuş. Ama madem ki olan olmuş sadece 2 gün için sabredin derim.tabi aranızda bir problem yoksa..

gitmedim ama sizinki tam tatil değil gibi,
2 günlük dediğiniz için daha çok öylesine şuraya gidelim modunda mı gidilecek, annesi de görsün istemiş olabilir veya gittiğiniz yerde akraba vs ziyareti yapılacaksa zaten kv hiç de fazlalık olmaz.

ama 2 günlük romantik tatil planına dahil olmasını zaten eşiniz de istemezdi değil mi.

Aslında ikinci dediğinizdi akraba ziyareti filan değildi. İlk kez hafta sonu tatile gtcktik. Sadece ir kez gidiyoruz yazın on gün filan arada günü birlik gdrz denize. O zmn gel dese neyse. İki günlük şehir dışı planı yapmıştık ilk kez ona çağırdı sinir oldm

Once sorması gerekiyordu size. O konuda ayıp etmis.
Cocugunuz var mi bu arada?
Kendi açımdan düşündum de,ben olsaydim tadini cikarmaya calisirdim. Cunku aklim çocukta kalmazdı. Kayinvalidem ugrasmayi cok sever cocukla. "Siz keyfinize bakin gezin ben cocukla ilgilenirim" der buna eminim. Yani tatil yapayimdan cok yardimci olmak için gelirdi.
Sizin iliskiniz nasil bilemiyorum.
Çocuk yok daha 1.5 yıllık evliyiz

ben gittim kaynimda vardi hatta hic gitmemis denize abi bizde sizle gelelimmi dedi iyi dedik bizde gayet iyiydi yani o yazki ikinci tatildi bide basbasa gitmistik simdi cocuk var iyi olur gelse oglen uykusunda falan cocugun yaninda durur bizde rahat takiliriz

Yazligi olan insanlar genelde ailece giderler tatile. Çok garip bir durum değil bence, biz de yapıyoruz. Herkes niye bu kadar tiksinmis ki? :KK53:
Kaçamak olarak planlanmışsa hoş değil tabi çağırmasi. Sen de anneni çağır.

Back
X