- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
esnle guzel guzel konus canim annesini kötüleme böyle olmuyo sikiliyorum özelimiz yok de ne kadar bi arada kalirsak o kadar problem dogma ihtimali artiyo ne ben uzuleyim ne annen kirilsin nede sen arada kal de annenin her zaman basimin ustünde yeri var ama bende kendi evmde kendi koltugumda oturmak kendi mutfagimda sana yemek pisirmek istiyorum de yakinlarda bi yere tasinalim ama kapimiz ayri olsun de.Kabul ederse ne ala baktin gördün hik mik yapiyo ne kadar sevsende azcik gözünü korkut ya guzellikle ayri eve cikariz kimse kirilmadan yada ben tek basima cikarim ama daha olayli olur de![]()
şu anki kararımı açıklıyorum....9 ay sonra taksidimiz bitiyor.yakında toki evleri 450 liraya kiraya çıkarım.arabamız var çok şükür gider geliriz...rahatça evime arkadaşlarımı çağırım herkes misafir gibi gelir gider.....bu arada çocuğumu aynı evde olursa ayrılması zor olur.çocuk olmadan çıkmak daha iyi.....nasıl fikir....şimdi bile takside 500 lira veriyoruz.
kiramı veremicez....babam bize destek olur zaten maddi acıdan zorluk çekmemde..........
de işte........aslında korkum maddi değil yaaa....şimdi biz kadını yalnız bırakıcaz....ya ilerde kendi çocuğum bana bakmazsa....kötülük yaparsa....bu işin birde öbür dünyası var....................