konu acamdan burdan gırış yaptım ama kusuruma bakmayın kızlar benımde bır sorunum var aynen kayınvalıdemle esım 2 kardes görumcem yenı evlendı yanı evden kactı gıttı iş bulmuş baska ıle sonrada evlendı 2.evlılıgı neyse kayınvalıdemde tek kalıyor ama haftda bır genlede hafta sonu bıze gelır hıc pazar gunu oğlunun izin gunu demeden normalde bazen ııdır bzen gıcık ta olursa hıc sormayın acayıp gıcık gecn cuma gunu geldı elınde bıssuru sey tavuk buskıvı yanı evde nevarsa toplamış gelmış bende deım bu bayagı kalıcak nese akşam oturuyoruz ben dedımkı annemlerde kardesımın kayınvallıdesı gelcek anneme yardıma gecmem lazım beraber otururuz kı annemede buarada bıraz anormal bısy ama yakın oturuyorum yanı aynı apartmana geldım eskı oturdugumuz kısmet böleymış ama ben napıyım evımız kıraydı satılınca ev sahıbı hemn cık deyınce daha 1 sene olmadan bız de buaray geldık nese ben dedı gelemem ustume guzel seyler alamam dedı bende ıı dedım ama gıtmek lazım ıı sen gıdersın dedı ben de oturuum burda ıı dedım ozmn sacmalama fln dedım ama dınleyn kım nese sonra bu ben ozmn eve gıderım sonra gelırım akşam dedı . be kadın gıtceksen gıt takrar nıe gelıyon cok dsuncesız ya cıldrcm nese zar zor ıkna ettım yarın gıttık beraber annemden bısyler verdık gıydı ...sonra akşam oturuyoz ben dedımkı esımınde ıkametgahını buaray aldrmk lazım.. gecn doktor esınınkı farklı gzukuyo buraya senın ıkametgahının oldugu yere aldır rahatca burdan mauyene olsun ... dedı oda senı oaraya alalım dedı bende dedımkı ben burda oturuyom nıe alalım oraya offf dedı hep sızın ıstedıgız olcak zaten ıste esımın ısmını söledı omu gelın senmı anlamdım dedı ay benı bı sınır aldı anlatmm ben de deımkı ay nelaka ya gelın olunca hep uzaga mı gtmk gerekıyo sacmalama dedım .. oda bzouldu... benım kayınvalıdem esımı buaray yanı benım anneme yakın ev tuttugumzu ıcın cok bozuk ve dengesız sonra agladı oda degıstırdı falan bızde bısy demedık cunku haksız sonra ben balkonda camasır asarken anne huzursuzluk cıkarma felan dedı esım ıı be dedı bıdaha bana bısy sormayın ozmn dedı bıde benıde oaraya aldırckmısız ıkematgahımı sonra buaraya alcakmısız manyakmı ne yaaaaa hasta .. esımde dedıkı anne mantıklı konuş ozmn falan dedı budaha da bozuldumu ... nese o gelcemgelmıcem yukardakı muhabettenden dolayı off anne dedım cok gıcıksın ben gıcık mıcık degılım dedı agzımdan nasıl cıktıysa benım de ama napıyım ... bıde anneme demıskı esım bana söz gecıremıyomuş hep benım dedıgım oluyomuşşş ben daha cok sınırlendım böle olunca sonra benım bı arkadsım geldı dıger arkadsımla otururlerken benı cagrılar bende gelemem dedım esım annesı oturuyoz faln sonra tekrar arayınca esım ben gıtmıycegımı söledıgım halde ıı gıt dedı kaynvalıdem ıı ce bozulmazmı ... geldım suratı 5 karış tvde kuran acıktı ben de degıstıyeımmı dedım sen bılırsın dedı bende degıstırdım ııce sınrı oldu kalktı gıttı sonra ama napıyım cnm gelırsen okadar kalma enazından dusuncesız olma hafta sonu gelme esımın sıklıdıgını anladı uyuyo ufluyo falan demem okı ılerde yaslanınca daha fecı bı hal alckkı gıbı gelıyo be de bukadar merkı hallerıne gıcık oluyorum face de yazsıyom araldsımla kafasını uzatıp bakıyo telde msjlasıyom ne demış dıyo arkadsın manyak yaaaa cıldırcam yanı allhtan esım bana destek verıyo oda cıldıryo ya ya ben nasıl bas edıcem bunlla ya ılerde bızle yasrsa dıye cok korkuyommmmm allh muhtac etmesın tabı ama ay nolur akıl verın cok uzun kusuma bakmayınnn