hep dert yandık onlardan başlıca sorunumuz oldu ,peki böyle dertleri olmayan gerçekten sevebilenimiz oldu mu?
Benim kayınvalidem melek gibidir vallahi..Çok seviyorum kendisini iyiki oğlunu doğurmuş...İnsanlar karşısındaki insanların kusurlarını aramadıkları müddetçe sevebilirler bence :) Tabi kötü insanlarda var ama benimkisi melek gibi :) Allah razı olsun bir tek kusuru var oda sürekkli bebiş var mı diye sorması :) Bebişin yeleklerini biz evlenmeden hazırlamış :)
Benim kayınvalidem melek gibidir vallahi..Çok seviyorum kendisini iyiki oğlunu doğurmuş...İnsanlar karşısındaki insanların kusurlarını aramadıkları müddetçe sevebilirler bence :) Tabi kötü insanlarda var ama benimkisi melek gibi :) Allah razı olsun bir tek kusuru var oda sürekkli bebiş var mı diye sorması :) Bebişin yeleklerini biz evlenmeden hazırlamış :)
ben varım ,
hatta herkesin korkulu rüyası olan aynı apartmanda yaşıyorum üstelik ...
evlendikten 1.5 sene sonra onun apartmanına taşındım ben bir hafta kapını çalmasam kapımı çalmaz ,
her sabah bana ve oğluna kahvaltı hazırlar , akşam yemeği de aynı sekil de ben çamaşır asarım işe giderim gün içinde o gelir toplar katlar koyar ..
tatile gittim gece döndük evimize kıyamam buzdolabına yemeğimizi bile koymuş aç geliriz diye
ama bende annemde ayırmam onu ,
allah herkese insanlıktan nasip almış eş ve ailesi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?