Cok isterdim böyle iyi anlasa bilecegim bir Kv olsun, cok seyi paylasa bilelim , gezelim dertleselim vs, ama malesef öyle bir kv yok.
Illa kötü biri degil , ama belki birbirimize cok yakin oturmadigimizdandir.
Daha yakin olsak ve bu mesafe olmasa inaniyorum ki herseye burnunu sokacak bir cins, gerci ben buna zaaten izin vermemde, o yapmaya calisir sanirim.
Kendisi cok rahat ve tembel diye bilirim, kizini da öyle yetisdirmis görümcem benden 10 yas kücük, bana gelince bi cay doldurmaya bile kalkmaz birakin gerisini, ama ben oraya gideyim, önüme bir cay veya pasta getirmeye egrinir beni cagirir, yasida 30 yakin yani ufak birsey degil

KV takmis hastayim modunda hic birsey ellemez, ama gezmeye gelince en önde gidenlerden.
Her yaptigima bir fesat bakislarini görüyorum hissediyorum o yüzden isinmak istesemde isinamiyorum.
Kötümü insanmi ? degil , ama hic bir extradan iyiligini veya ignesinide görmedim.
Her gittigimizde dolu gideriz tabii olacak okadar, ne bi tsk cikar agizindan, nede o bi gecmis olsuna hastaneye vs eli bos gönlü hos gelir, bu tabiiki önemli birsey degil ihtiyacim deseniz allaha sükür hic yok, ama o bir incelikdir sevgi saygidir bence, ben öyle gördüm.
Ev aldik ona bile hayirli ugurlu olsun demeyen kaynana ne kadar iyi olur bilemiyorum.....
Bu durumda allahdanki uzakda diye düsünüyorum.
Daha önce büyük ev alalimda gelsin kalsin uzun uzun rahat rahat diye birde odasina banyo falan yaptiralim diye planliyorduk,
fakat su an büyük ev falan almadigimiza dua ediyorum.......
Yapamazmisim, tembel ve rahat yooook anam yoooook.
Kendi annem ondan yasli ve rahatsiz, bana birsey yaptirmamaya calisir.
Gelinin bile dip köse temizligini yapar annem, gelin yokken yaparki, geline gösteris gibi olmasin diye.
Gelin sag olsun cok pis, annem de cok titiz kiyamiyor ogluna torununa, ne yapsin?
O yüzden iyi kv olanlar tadini cikarin, güzel birsey iyi anlasmak ve bunu hissetmek.