Kayınvalidesini seven var mı? Nedir bu gelin-kaynana önyargısı?

Ayni ev konusuna gelnce esimle sakalasamayz filme gulunce esim bagrr sussana annem duycak dye bu ev benm mezarim disari cikinca anneme flan gdnce icimdrki kahkahalari patlatyrn ve buna ragmen insanlar evlilik seni mahvetmis naptunnkendine byle dyr cunku gulemiyrm gulunce kaynanam gorecek esim beni opmez sarilmaz annesi gorecek dye ust katta yasiyrz ustekik cok severek evlendim ama keske evlenmeseydim o kadar cok pismanim ki kizim bana nese oluyor ama mutsiz bir insan kizina nr kadar mutluuk verebilir bazen sinirimi kizimdan cikariyrm omsnra sarilio agliyrm oyle yani ayni ev olmuyr ben kocamla gecirecegm ilk sabahimda 8 kisilik sofraya otrdum ne hayallerim vardi balayina godemedm kynpedrim 70 binime el koydugu gbi balayi parama da el koymustukapali bir bayanm ama evde cok suslenrdim artik yaomiyrm pijamayla dolasiyrm yapacak adam yok cunku kocami makyajli mini etekli elbiseli karsilardim kisin bile guzel olmal icinngyerdim sarilirdim esim yuzume bakmazdi iteklerdi beni hadi anamain yanina gidecem ben ustune dogru duzgun bsey goyde gel derdi aglaya aglaya silerdim giyerdim gece 12 ye kadar oturrduk guya evmz ayri ama degldiniste bu anlattiklarim 1gunluk evliyken oldu daha Allah onlara verebilecegi en buyuk karsiligi versin insRabbim gozyaslarimin kirilan kalbimin hesabini sorsun ben Rabbime siginiykrum cocugumu doldurdular bana karsi neler neler daha bunlar neki ben ikinci bebegmi dusurdum hastabede kaldm 1 gece geldigimde kizima sarilio teselli bulmaknistedm seninistemiyrm seni sevmiyrm benm annem babaannem dedi baja daha o kadar cok sey var ki bunlar ne ki

Çok uzuldum .seni çok anliyorum çunku bende ayna derteyim.evliyim ama sanki evli değilim kocam le ayra bile yatiyorum......

Çok uzuldum .seni çok anliyorum çunku bende ayna derteyim.evliyim ama sanki evli değilim kocam le ayra bile yatiyorum......
Sabret canim Allah sabredeninnyanindadir ben sabrettim agzimi acip tek kelime sykemedim hep havale ettim karsiligini da 1 yildir aliyrm inan ki gecyr sabret bu bir sinav br sekilde verecez ama kalacaz ama gececez sen sus sabret tevekkuk et her sey cok guzel oluyor hala zarar vermeye caksiyrlar tabiki ama artik farkli. Kaynanamin pismanligi gozlerinden okunuyir cok pisman olur daha ben ona geln degil evlat olmaya geldim hastaliginda gorumcem yattk uyudu ben basinda bekledim ama o kiymetimi bilemedi smdide cok pisman biliyrm davrabslarndan belli cunku onkar bana kotuluknyaptilar beb ayrilip gri geldikren snra kaynanamn dizi tutuldu yrrnden kalkamadi o cok sevgili kizi geliotr 1 kase corba vermedi ben baktim yne olsun ne yaparm ama sadece Allah icin

Allah hepimize yardimci olsun.başka biri yle yaşamak çok zor hele ki bu biri senin hatalarin peşindeyse..... Altı seneden beri boyle hala devam.ne yalan söyleyim kavga oldu tartişma oldu hala devam .bu durum le yaşiyorum belli ki da yaşiceğim..artik gucum kalmadi emelim kalmadi ....kavga ederken çok gunah aliyorum biliyorum bu beni maafediyor kendi kendime .....allatan bi yardim bekliyorum eminim bi gun olur.....

Kavga etme hic cnm dayan sabrrt sus senn cevabi Allah versin biz onun yapabileceklerinin yaninda hicbirsey yapamayiz kava edersen Allah katinda alacagin hakkin kalmaz susarsan sabredersen Rabbim senn hakkini odetir onlara Rabbim mazlumun yanindadir sus ve Allaha havale et cok zor biliyrm ama inan snradan olanlar buna degecek ben hic kavga etmedim hep sustum onlar ezdi ben bseybolmamis konustum yardm edikecekse yaptim yaparkende Rabbim sadece seninnicin yapiyrm bana yapilanida sana havale edyrn dedim sende oyle yap

Ben seviyorum kayınvalidemi sohpet ederim konuşurum annemden farkı yok eşimi doğurmuş iyi ki doğurmuş ne güzel yetiştirmiş Allah Razı olsun kayınbabam yine öyle uzağız ve çok özlüyoruz onlarıı..

bende nişanlıyım 7 aydır, 4 ay sonrada evlenicem kayınvalidem olsun kayınpederim olsun severim 2 sinide çok iyi insanlar nişanlımda öyle iyi yetişmiş. kaynanam hep der kızım eksiğin olmasın sen bana söyle alalım edelim sarılır öper kuzum die sever valla sağolsun. 4 ay sonra evlencez ev alıcaz evlendikten 1 ay sonra falan ondan dolayı beraber oturcaz 1 ay kadar onuda nişanlımla biz söyledik kayınvalidemde ayrı eviniz olsun falan dedi idareten kabul edildi yani. öyle iyi olmasalar kalmayıda kabul etmezdim. ama ayrı evler daha mantıklı en azından kötü bi durum oluşmaz eşinle özel anların vs olur mantıklı olan ayrı ev ama seviyrm :)

Kayinvalidemi de payinpederimi de çok severim
Üstelik birlikte oturuyoruz çok şükür bi sorunumuz yok. Ha annem babam ha eşimin ailesi. Rabbim herkese hayırlı gecimler versin inşallah!

Kv dem var ama hiç sevmiyorum. Sebepleri yazsam 7 ciltlik ansiklopedi çıkar. Mümkünse uzakta dursun.

Aynı evde yaşamak mı? Öldürsünler beni daha iyi.

Kayınvalidemi severim. Ama aynı evde oturmam. Bu bir ön yargı değildir. Ben kendi annemle canım benim o hem annem hem arkadaşım ama 2 gün aynı yerde olduk mu tartışmaya başlıyoruz. Yani kendi ailenle olamıyorken ki hiç bir problem yokken eşimin annesiylede ters düşeriz. Ne gerek var böyle şeylere. Ağız tadıyla gelir ağız tadıyla gider. Herkesin özeli herkesin kendi evi olmalı.

kaynanam harika biridir hiçbirşeyimize karışmaz biz işteyken eve gelip yemek yapar bazen, okdr saygılı ki yatak odamıza bile girmez ancak aynı evde oturamazdım. insanlar çeşit çeşit.

Bende kayinvalidemi cok severim cokanlayisli saygili biridir ama bende oturmak istemezdim kendi duzenim olsun isterim her zmn herkes kendi kasigini tabagni bilsin

Annem kv
Kv'm anne ...bu kadar net ...ustelik artik hukuki bir bağim olmamasına rağmen

ev ev üstüne olmaz o yüzden istemem aynı evde olmayı... ama seviyorum bu sevmeme engel değil :) sağ olsun annemden bile daha fazla düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…