Evet ben çok seviyorum kayinvalidemi ikinci annem odur.Oda beni kızı gibi seviyor sağolsun.Sevgimizin sirri saygi çünkü benden büyük saygida kusur etmiyorum oda öyle ...Arkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
Nedir bu kaynana-gelin önyargısı? Özellikle sevgili, sözlü ve ya nişanlı olanlara daha çok şaşırıyorum tanımadan etmeden "yok ben ileride evlenince kaynanamla asla oturmam" filan diyorlar.
Sonuçta ister gelin olsun ister kaynana. Herkes insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Kaynananın kötüsü olduğu gibi gelininde kötüsü var, gelinin iyisi olduğu gibi kaynananın da iyisi var. Değil mi?
Merak ediyorum var mı aranızda kaynanasını seven, çoğu insanın aksine "Kaynanam iyi biri, ya kayınpederim iyi biri. Severim kendisini ve ya kendileriniş" diyen biri?
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
çok çok çok doğru. her kadın kendı duzeni ister. kendı karakterı var. kendi düşuncelerı var, onun için bu farklı düşunceler bı arada ayna yerde gelemez, asla uyum sağlamaz ayna evde. mesele ben çok eşyalar sevmiyorum evde, kaynanam tam tersı her yer dolduryor(bi senelik detajan bile var= bi şey diyamıyorum kendı evi kendi duzenı. mısafır gibi her şey kabul edıyorum, zaten soyluyor bu benim evim kimse karışamaz. eee kardeş, bunlar duyduktan sonra hala kaynana ıle yaşamak istermısın??? evlenmeden once senin gebi duşunuyordum. ama farkettim ki: iki kadın bı evde yaşıyamazlar nokta. ıyı köyü ile alakalı bi şey değil. her kadın kendı duzeni ister güzel kardeşim. kaynanam çok iyi amaaaaaaaaaaaa onun yanına yaşanmaaaaaaaaaaaaaaazkayınvalidemi severim ama aynı evde oturmak isteyeceğim anlamına gelmez bu..
herkesin kendi düzeni ..
onunla yaşıyormusun??Ben kaynanamı seviyorum. Hatta örnek alıyorum. Onun gibi olmak istiyorum. Ben mi tuhafım acaba
Ben hayatim boyunca hicbir insanla anlasmazlik yasamadim.. Pek nadir kisiler cileden cikarir beni, onlarlada kirmadan tartismadan arama mesafemi koyarim. Evlenmeden once annemden kuzenlerimden arkadaslarimdan kayinvalide sikayetlerini cok duyardim ve hep dedimki ben kayinvalidemle cok iyi anlasicam. Gelin kaynana onyargisi olanlara gostericem iyi gecinebilindigini seklinde dusuncelerim vardi.. Ne yazikki kayinvalidemle oyle olamadik. Bana karsi olan sahte ilgisini ve guleryuzunu o kadar hissettiriyorki.. Anneler ogullarini paylasmak istemiyor.. Turkiyede bu onyargi asla bitmez..Arkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
Nedir bu kaynana-gelin önyargısı? Özellikle sevgili, sözlü ve ya nişanlı olanlara daha çok şaşırıyorum tanımadan etmeden "yok ben ileride evlenince kaynanamla asla oturmam" filan diyorlar.
Sonuçta ister gelin olsun ister kaynana. Herkes insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Kaynananın kötüsü olduğu gibi gelininde kötüsü var, gelinin iyisi olduğu gibi kaynananın da iyisi var. Değil mi?
Merak ediyorum var mı aranızda kaynanasını seven, çoğu insanın aksine "Kaynanam iyi biri, ya kayınpederim iyi biri. Severim kendisini ve ya kendileriniş" diyen biri?
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
aynen bir durum olduğunda hemen oğlunu savunuyor sanki ben günah keçisiyim haklı haksız anlayıp dinlemeden o erkek diyebiliyor alttan al diyebiliyorseviyorum ama bir kaç gün önce farkettim ki ben iyi olduğum için karşımdaki iyi bu kadar...
Valla nişanşıyken şartlar öyle gerekirse aynı evde otururum diyordum ama düğün arası gördüklerim duyduklarım bebeğimi kaybettiğimde yaşadıklarım öyle soğuttu ki iki gün bile aynı yerde kalmaya dayanamıyorum en iyisi de olsa uzak olsun aman diyim
Arkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
aynan oyle. annemiz yerıne kımse gelemeeeeeeeeeez. hele ki kaynanaaaaaaaaaaaa asla. nıye anne onlara çağarıyoruz????Ben kayinvalidemle ilk baslarda hic sorun yasamadm. Ta ki benim evime gelen misafirlerim olup da onu cagirmadigmda bana sende benim evime gelme diyene kdr.o misafirler sirf baynlar olsaydi ztn gel derdm ama eslerimzle olan oturmaya cagirmadgm icin tavir aldi bana. Daha sonra ben kayinvalidemin evini temzlerken günlüğünü buldm. Beni hic sevmedigini hic istemedigini o zmn anladm.Biz ayni evde degiliz ama evlerimz yan yana. Smdi mecburiyetten anne diorm ama icimde ona karsi ne sevgi ne nefret ne baska bsiy var. O sadece esimin annesi..
Ben seviyorum ikisi de çok iyi insanlar, Allah razı olsun. Ailemden görmediğim sevgiyi ve dürüstlüğü gördüm onlardanArkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
ŞANSLISIN KARDEŞBen seviyorum ikisi de çok iyi insanlar, Allah razı olsun. Ailemden görmediğim sevgiyi ve dürüstlüğü gördüm onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?