EVET KARDEIM. INSAN YAŞAMADAN ANLIYAMAZ. KAFAM TAKMIYIM DIYORUM, AMA OLMUYOR , EN SON BEN YOKEN GIDIP KOCAM DER : KARIN BI ŞEY YAPMIYOR EVDE TEMİZLIK YAPMIYOR ŞU BU ......ARAMIZDE BOZUYOR, BEN VARKAN BI ŞEY DEMIYOR. BEN YOKKEN HER ŞEY KOCAMA DÖKUYOR YALANDAN. EV İLE İLGİLİ ÇOCUKLARIM İLE İLGİLİ, BEN BOYLE GÖSTERIYOR KOCAM ONUNDE: BI ŞEY YAPMIYORUM BI ŞEY BILIMIYORUM ..... BERABER BIRAKIYORUM ONLARA, ÇÜNKU BILIYORUM ŞİKAYET EDECEK BENIM HAKKIMDA. ODADAN DUYURUM ONU. UTANMADAN, YALAN SÖYLUYOR.LAF SOKAR LAF ATAR ... YAPMADI BI ŞEY BIRAKMADIbaşına gelmeyen bilmez canım ben nişanlıyken annecim diyordum kendi anneme hayatımda hiç annecim dememişken ,
ama evlendikten sonra herşey değişti ,
eskilerin öcünü benden almaya kalktı çocuguma bakmadı , kıymet değer vermedi , yemeğin etini but unu hep oğlunun önune koyar birde sen el kızısın zıkkımın kökünü ye der gülerek ,
eeee nerde bu işin ön yargısı , senın karşına iyi bir insan çıkarsa öp başına koy , kimseyide kına ma
Canım ben ailemden yana çok şanssızım, birkaç konu da açmıştım öncedenŞANSLISIN KARDEŞ
Canım ben ailemden yana çok şanssızım, birkaç konu da açmıştım önceden
Allaha çok şükür,eşimin ailesinden yana yüzümü güldürdü. Benim annem beni ezmeye , küçük düşürmeye çalışır ; kayınvalidem savunur , laf söyletmez o derece
hayat bu demek. ya anneden gelir sıkıntı ya babadan ya kardeşden ya akrabadan ya kocadan .... allah yardımcı olsun. kaynanana halal olsun.
nasıl düzeltırız kardeş. ya beni de hasta etti psigolğa gitmek ıstıyorum. depresıon unutkanlık oldu her şey. kendım mı duzeltıyım ya da ona mı duzeltıyım.???? onun yanına yaşamaya mecbur değılım ne de duzeltmeye mecbur değılm. eşler sağolsun bu hale geldik. yoksa bana ne ona nePsikopatlık derecesinde sorunlu bir kayınvalidem var(dı)..
Ben zamanla "sevdim" kendisini.. şimdi düzeldi..
İşin garip yani.. bir yerden sonra seviyorsun ya.. seviliyor keratalar...
adım adım büyütüyorsan eğer... seviliyor...
Kayınvalide de olsa.. insandır..
Terketmeyin gençler..
Düzeltin..
amin kardeş. tabii ki çok normal boyle olur , eğer ayna mutfak paylaşmıyorsunuz ayna duş , toilet salon ... bunlar daim paylaşmıyorsanız o zaman hiiiç problm yo. mısafır gebi giderım onlara ya da onlar bana gelsınler gunler yanıma otursunler hiç sakıncam yok ama , eğer kaynvalıdenın evinde turuyorsun daim olarak o zaman oaylar farklı gider, hem de kötüye gider. ev ustu ev olmaaaz . herkes bunu bılıyorValla ben eşimin annesigili severim farklı şehirde oturuyoruz bize geldiler mi uzunca kalırlar ama herkesin bi huyu vr heran ayni fikirde olmamız imkânsız tabiki sonuçta insanız belki onlarda benim hakkımda begenmedikleri şeyler vrdr illaki sorunlar yaşadık alan herkese iyi anlaşabileceği aile nasip etsin
Kayınvalidem anne yarım. :)
Annelerimiz 20 yıllık dostlar.
Eşimle aynı okullarda okuduk, aynı semtte büyüdük ve yazlıklarımız yanyanaydı.
Biz her zaman aile çocukları olarak birbirimize saygılı ve mesafeliydik. Hatta aileler ne kadar yakınsa, biz eşimle o kadar birbirimizi görmezdik. Alakamız yoktu yani. Bi anda herşey değişti.
Eşimin annesi, annemin çok yakın arkadaşı olduğu için, kafa yapımız, ahlaki değer yargılarımız, herşeyimiz hemen hemen aynı. Yani annemle nasılsam onunlada aynıyım. Tabiki çok saygılıyım ama dedim ya, anne yarısı :)
Her gün konuşuruz, hatta aramayınca beni arıyorum, beni bugün aramadın anne diye.
Eşimin ablası var, benden 1 yaş büyük. Kendisiyle beraber büyüdüğümüz için zaten arkadaşımdı daha önceden. :)
Hatta 10 sene önce ablamın düğününde, hafif alkollu olup eşimin babasına sarılıp oooo sıra bana geldi Hasan amca diye sarılmıştım kayınbabama. Böylede bi rezil hikayem var. :)
Şimdi gülüp geçiyoruz.
Tabi şans tamamiyle. Tanıdık aileler olunca bu avantaj ister istemez oluştu.
hiç sorma kardeş doldum doldum dilim de dondu, ne anlatacem bılımıyorum artıkm. nereden başlicm bılımıyorum, her taraftan derd ......Herşey eşlerimizde bitiyor bence.
Annesi ve karısı arasındaki dengeyi sağlamalı, ikisine de adil davranmalı ne karısını ezdirmeli ne de annesine saygıszlık yapmamalı.
Bunları yapamayan erkek, karısı ve annesinin arasını eğer kötüyse daha da bozuyor.Erkeğin tutumu çok önemli aslında.
Karısının ona emanet olduğunun bilincine varamayan erkek karısını el kızı olarak görülmesine zemin hazırlar annesi tarafından.
Ne doluymuşum be..
Cok ilginç ve tuhaf bana geliyor.kaynana anne gebiValla ben kayınvalidemi çok seviyorum. Benim kendi annem yok onunda annesi bebekken ölmüş. Hiç kızıda yok bende ilk gelinim. Kocamdan çok onunla anlaşıyoruz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?