Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o halde bir sıfır öndesin . aynen ona bile kılıf uydururdu yoksa.

Amiiiiin canim
o apayri bir konu, ayri konu acmak lazim
saka gibi ya her konuda nasil bir tutabiliyorlar

her gorusmemizde bana oglum bak ne aldi diye kucuk cocuk gibi bana birseyler gosteriyor
güya kıskandırmaya çalışıyo seni. bak bak oglum bana cok duskun bişeyler alıyo bana hesabı yapıyo. banada yapmıstı zamanında yok anneler gununde bak bu yuzugu aldı yok dogum gunumde bu takıyı aldı. artık alır oğlu oda bulur ahahaha

o halde bir sıfır öndesin . aynen ona bile kılıf uydururdu yoksa.
Aynen valla kuzum.
Yalancı tramisu yapıyorum ben hazır kekten herkez çok sever kendiside onu yapmamı ister hep.
Bir kere bizdeyken yapıyordum . Bana dedi ki sende hazır kekten pasta yapıyorsun , ben yaptım diyorsun dedi.
Bende dedim ki bazı insanlar var hazır kekten bile pasta yapmayı beceremeyip arayıp tarifin istiyorlar dedim.Bunada çok şükür elimin lezzeti var dedim.

Alti yillik evliyim.bi sene nisanli kaldim.taa ozamanlardan baslamisti oglunu doldurmaya...seviyorum dedim.anasindan bana ne dedim.kavga dovus evlendik.alti yildir hala tartisiriz...kac kez annemin evine gittim.iki guzel cocugum var.onlar icin hala bosanmadik...aramiz nasil?ayni kadin.ayni huy...

Ogluna evlendikten sonra gozun beni gormuyor diye sitem ediyor dusunebiliyor musunuz sen onu daha cok seviyorsun diyor benim icin kiskaniyormus oglunu

evet canim, nisanlimin eve giderken aldigi cerezi bile soyluyor bak oglum anacigina cerezde almis diye
isin aslinda ise nisanlimla alisveris yapan hep benim nisanlimin aldi dedigi cerezi askim bu cerez cok guzel bundanda al diyende benim ama anlatamassin gozunun onunde alsan, oglusu aldi ona

canim senin Adina cok uzuldum dediklerini yasamam baya yuksek olasilik evet ama nisanlimi cok seviyorum tek problem annesi.. o cadi yuzunden nisanlimi birakmak vazgecmek istemiyorum
Canim seni cok ii anliyorum o zaman herkesi topla ve bi konusma yap annesinin yuzune konus bana bunlari yapiyosun daha simdiden cok kiriliyorum evlendigimdede bole yaparsan evliligimimi bozabilrsin de hosuma gitmiyor tavirlarim beni uzuyosun sen beni uzersen oglunuda ben uzerim bizim evliligimz biterde ve gercekten biraz sert ve ciddi konus

Ogluna evlendikten sonra gozun beni gormuyor diye sitem ediyor dusunebiliyor musunuz sen onu daha cok seviyorsun diyor benim icin kiskaniyormus oglunu

off Allah islah etsin bunlari
benimkide beni tovbeestagfirullah diyeyim kumasi gibi koruyor resmen canim

Bilmez miyim altinyildir yasadiklarimi duyduklarimi anlatsam.....kendizi birakir halime uzulurdunuz bizimki iyiymis diye alsin oglunu basina calsin

evet canim su an nisanli oldugum icin cekiniyorum ama hep devam ettiginde evlenince once iyi sekilde boyle bir konusma yaparim, eger hala anlamiyorsa dinsizin hakkindan imansiz gelir diyip ortaligi karistiririm cunku herkesin bir siniri var, bir insanin siniri bukadar bozulmaz devamli ayni seyler yapilmaz, bile bile kirmak uzmek istenmez

Canim sana sukadarini soyleyeyim.sustukca tepene cikiyorlar..oyleyken tepen bukadar mi neden daha fazlasinyok diye basliyorlar
Kendini savunmak gerekiyor bence...icinde tutup sen uzulecegine soyle o uzulsun

Canim sana sukadarini soyleyeyim.sustukca tepene cikiyorlar..oyleyken tepen bukadar mi neden daha fazlasinyok diye basliyorlar
Kendini savunmak gerekiyor bence...icinde tutup sen uzulecegine soyle o uzulsun

evet canim bende cok dusundum bu konuda, hep sustum ama artik bundan sonra bana laf sokmasinda bende altta kalmayacagim
misal X kisinin gelini incecik ne guzel sen biraz kilo almissin mi dedi.. simdiye kadar ses etmezdim mesela ama artik bende X kisinin kaynanasida ne iyi bayiliyorum o kadina keske herkesin kaynanasi onun gibi iyi olsa diyecegim misal.. cunku bende insanim

Bende hep sustum canim..hala da susarim..saygisizlik olmasin tartisma buyumesin diye...tepeme cikardim hepsini...eltim her firsatta lafi agzina tikadigi icin ondan korkuyorlar.aman simdi birsey der aman canimizi sikar diye ona karsi sus puslar...ben yapamiyorum iste...istedikleri kavga...ben karsilik vermedikce sinirden kuduruyor

Nişanlıyken azıcık seviyordum şimdi ne sevgi var ne öfke. Sokaktaki herhangi birisi gibi. Saygı duyuyorum sadece. Onun gibi rol yapmayıda öğrendim. Yüzüne gülüyorum saygıda kusur yok ama içimden gelerek değil hiçbiri.

Helal olsun canim daha ne olsun.. senin yaptigini beceremeyen cok insan var ilki ben
boyle umrumda olmasa keske benimde

Ayyyynen canim bende oyle
Yuzune guluyorum anne diye...icim buz gibi...dusse gormezden gelir elinden tutrmam yani

Kayinvalide yi anlıyorum oğluna düşkün. Evlendikten sonra anneci kardeşçi olanları anlamıyorum...

Evet canim bizimki oyle iste anasini bi gun gormese ozledim diye gider evine...burdan fazla ailesinin yaninda vakit gecirir

Emin ol evlendikten sonra bu konusma bi ise yaramiyor esinle daha coksorunlar yasaniyor kendi ailesini hakli gostermek icin senin ailenle ilgili konusuluyor ve yapmadiklari bisey icin ipleri simdiden birakip sonra tutarim diesakin dusunme emin ol tutulmuyor ortaligi karistiririm die dusunme zararli sen cikarsin hakliyken haksiz olursun yuva yikmakta ole kolay olmuyor kadin acisindan

Evet canim katiliyorum sana...evlendikten sonra senin tarafini bombalamaya basliyrlar...keske nisanliyken bitseymis diye cook pisman oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…