o halde bir sıfır öndesinhahahaa aynen kuzum yaAhhh aahhh Allahtan her konuda ondan üstünüm yemek yapma konusunda flan ondan güzel yemek yapıyorum arar benden tarif ister. Bide yemeğe çok düşkün biri olmasaydım oğlunu aç bırakan gelin olurdum.
Merakından her aradıgında sorar ne yaptın akşma,yada ne yediniz diye
güya kıskandırmaya çalışıyo seni. bak bak oglum bana cok duskun bişeyler alıyo bana hesabı yapıyo. banada yapmıstı zamanında yok anneler gununde bak bu yuzugu aldı yok dogum gunumde bu takıyı aldı. artık alır oğlu oda bulur ahahahaAmiiiiin canim
o apayri bir konu, ayri konu acmak lazim
saka gibi ya her konuda nasil bir tutabiliyorlar
her gorusmemizde bana oglum bak ne aldi diye kucuk cocuk gibi bana birseyler gosteriyor
Aynen valla kuzum.o halde bir sıfır öndesin. aynen ona bile kılıf uydururdu yoksa.
güya kıskandırmaya çalışıyo seni. bak bak oglum bana cok duskun bişeyler alıyo bana hesabı yapıyo. banada yapmıstı zamanında yok anneler gununde bak bu yuzugu aldı yok dogum gunumde bu takıyı aldı. artık alır oğlu oda bulur ahahaha
Canim seni cok ii anliyorum o zaman herkesi topla ve bi konusma yap annesinin yuzune konus bana bunlari yapiyosun daha simdiden cok kiriliyorum evlendigimdede bole yaparsan evliligimimi bozabilrsin de hosuma gitmiyor tavirlarim beni uzuyosun sen beni uzersen oglunuda ben uzerim bizim evliligimz biterde ve gercekten biraz sert ve ciddi konuscanim senin Adina cok uzuldum dediklerini yasamam baya yuksek olasilik evet ama nisanlimi cok seviyorum tek problem annesi.. o cadi yuzunden nisanlimi birakmak vazgecmek istemiyorum
Ogluna evlendikten sonra gozun beni gormuyor diye sitem ediyor dusunebiliyor musunuzsen onu daha cok seviyorsun diyor benim icin kiskaniyormus oglunu
Canim seni cok ii anliyorum o zaman herkesi topla ve bi konusma yap annesinin yuzune konus bana bunlari yapiyosun daha simdiden cok kiriliyorum evlendigimdede bole yaparsan evliligimimi bozabilrsin de hosuma gitmiyor tavirlarim beni uzuyosun sen beni uzersen oglunuda ben uzerim bizim evliligimz biterde ve gercekten biraz sert ve ciddi konus
Canim sana sukadarini soyleyeyim.sustukca tepene cikiyorlar..oyleyken tepen bukadar mi neden daha fazlasinyok diye basliyorlarevet canim su an nisanli oldugum icin cekiniyp devam ettiginde evlenince once iyi sekilde boyle bir konusma yaparim, eger hala anlamiyorsa dinsizin hakkindan imansiz gelir diyip ortaligi karistiririm cunku herkesin bir siniri var, bir insanin siniri bukadar bozulmaz devamli ayni seyler yapilmaz, bile bile kirmak uzmek istenmez
Canim sana sukadarini soyleyeyim.sustukca tepene cikiyorlar..oyleyken tepen bukadar mi neden daha fazlasinyok diye basliyorlar
Kendini savunmak gerekiyor bence...icinde tutup sen uzulecegine soyle o uzulsun
Helal olsun canim daha ne olsun.. senin yaptigini beceremeyen cok insan var ilki benNişanlıyken azıcık seviyordum şimdi ne sevgi var ne öfke. Sokaktaki herhangi birisi gibi. Saygı duyuyorum sadece. Onun gibi rol yapmayıda öğrendim. Yüzüne gülüyorum saygıda kusur yok ama içimden gelerek değil hiçbiri.
Ayyyynen canim bende oyleNişanlıyken azıcık seviyordum şimdi ne sevgi var ne öfke. Sokaktaki herhangi birisi gibi. Saygı duyuyorum sadece. Onun gibi rol yapmayıda öğrendim. Yüzüne gülüyorum saygıda kusur yok ama içimden gelerek değil hiçbiri.
Emin ol evlendikten sonra bu konusma bi ise yaramiyor esinle daha coksorunlar yasaniyor kendi ailesini hakli gostermek icin senin ailenle ilgili konusuluyor ve yapmadiklari bisey icin ipleri simdiden birakip sonra tutarim diesakin dusunme emin ol tutulmuyor ortaligi karistiririm die dusunme zararli sen cikarsin hakliyken haksiz olursun yuva yikmakta ole kolay olmuyor kadin acisindanevet canim su an nisanli oldugum icin cekiniyorum ama hep devam ettiginde evlenince once iyi sekilde boyle bir konusma yaparim, eger hala anlamiyorsa dinsizin hakkindan imansiz gelir diyip ortaligi karistiririm cunku herkesin bir siniri var, bir insanin siniri bukadar bozulmaz devamli ayni seyler yapilmaz, bile bile kirmak uzmek istenmez
Emin ol evlendikten sonra bu konusma bi ise yaramiyor esinle daha coksorunlar yasaniyor kendi ailesini hakli gostermek icin senin ailenle ilgili konusuluyor ve yapmadiklari bisey icin ipleri simdiden birakip sonra tutarim diesakin dusunme emin ol tutulmuyor ortaligi karistiririm die dusunme zararli sen cikarsin hakliyken haksiz olursun yuva yikmakta ole kolay olmuyor kadin acisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?