Kayinvalidesini sevmeyenler dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim birak solesin simdi cocugu oldugunda kimseyi gozu gormez emin ol cocugunla ayni kefeye bile koyamaz erkekler cocuklari olup baba diyene kadar babalik ne anlayamazlar bizim gibi degiller
Çok korkuyorum ya cidden dediği gibi olursa.. çocuğum olunca amcasıyla çok bir yaş farkı olmayacak 4-5 yaş.
Gerçekten korkuyorum. Çocuk büyüyünce nolacak. ben buna nasıl dayanicam

Çok korkuyorum ya cidden dediği gibi olursa.. çocuğum olunca amcasıyla çok bir yaş farkı olmayacak 4-5 yaş.
Olmaz canim emin ol olmaz evet o kardesi ama cocugu kendi cani kani suan cocugu olmadigi icin belki kardesini cocugu yerine koyuyodur babalik duygulari kabariyodur istemsiz bi olsun cocugu kiz erkek farketmez kardesini kardesi gibi sever cocugu gibi olmaz

İnşallah öyle olur yoksa büyük bir problem olacak

Benimki belkide en yapilmayacak .en son soylenecek seyleri yapmistir.son da soyliceni en basta soyler bitirir.yaptida.beni kirdi icim almiyor.yok sayiyorum olmuyor.sabir...

Benimki belkide en yapilmayacak .en son soylenecek seyleri yapmistir.son da soyliceni en basta soyler bitirir.yaptida.beni kirdi icim almiyor.yok sayiyorum olmuyor.sabir...
Eşinizin tutumu nasıl? Tüm bu söylediklerinizin farkında mı?

Esim de farkinda.ama bise diyemiyorki duygu somurusu yapiyor onada.nasil yetistirdiyse aklini beynini yikamis.bi gider gelir degisir bana karsi.

inan ne dediklerini, ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlar.

Bana da tutmuş geçen gelirken başörtü,uzun etek getirmiş anne bunlar ne dedim namaz flan kılan olur,bende kılıyorum dursun sende diyo. Sanki benim yok başörtüm seccadem tövbe yarabbim ya.

hadsiz miiii terbiyesiz miii sinsi miii art niyetli miii dengesiz miiii kendini bilmez miiii
bunlara ne desem bilemiyorum, turkcemizde hatta dunyadaki hicbir ulkede bizim kaynanalari anlatan bir kelime yokkk

Esim de farkinda.ama bise diyemiyorki duygu somurusu yapiyor onada.nasil yetistirdiyse aklini beynini yikamis.bi gider gelir degisir bana karsi.

erkeklerin %90ni boyle zaten ben bunu gozlemledim canim, sende icine atacagina kaynana cevabini ver bence

Oyle dusunme canim....herseyin bi zamani vardir...kac yillik evliniz ki siz

Offfff....nasil yapabiliyor bukadarini ya...asli nda varya...toplayacaksin pilini pirtini.carpip kapiyi gideceksin.onlar gelsin arkandan...yani ben oyle yapiyorum.odleri kopuyor

Canim sikma canini....bi arkadasin dedigi gibi onun simdi cocugu yokya...o oyle zannediyor.olunca birak kardesini seni bile gozleri gormuyor

Offfff....nasil yapabiliyor bukadarini ya...asli nda varya...toplayacaksin pilini pirtini.carpip kapiyi gideceksin.onlar gelsin arkandan...yani ben oyle yapiyorum.odleri kopuyor
Ah canim onuda yaptim hemde kac kere karinin bi gobek atmadigi kaldi karsimda dusuk yaparken esimi yanima yollamadi bende hastayim die eve 4 kez ambulans cagirtmis bi boku yokmus hastaneye bile goturme geregi duymamis ambulans dr.u sonra oglunu alip mangala gitti ben acilar icinde kivranirken daha neler neler anlatsam roman olurda Allah buyuk

Ah kuzum ya kiyamam...Allaha havale et canim...baska ne gelir elden

canim beni tanisan inan bukadar dogru yorum yapabilirdin .. simdiden bazen mesela annesinin dedikleri falan aklima geldigimde nisanlima soguk konusuyorum, konusmak istemiyorum, annesinin yaptiginin cezasini ona kesiyorum, soguyorum

ah ah son bir haftamı anlatsam ağlarsın canım. 12 yıldır evliyim kadın bir arpa boyu yol almadı. beni sevmiyor bunuda söylüyor. evlenmeden öncede böyleydi. istemeye geldikleri gün ben evlenmelerini istemiyorum dedi :) yahu madem istemiyorsun 450 km yolu ne diye geldin be densiz :) onca insanı peşine ne diye taktın. neyse evlendik ben mimarım çalışıyorum işim var gücüm var bi yığın para kazanıyorum hanım efendi evde lif örüp satan kadını bana övüyor benimkide işmiymiş :) bense salağım hemde süzme salak hala kadına iyi davranıyorum yazık diyorum neden anlamadım mağdur edebiyatı yaptığını hep mutsuz hep üzgün.. bir insan bir ömür mutsuz olur mu... 7 yıl çocuğumuz olmadı istemedik kadın taktı evde otur çocuk doğur filan bende diyorum daha genciz zaten doğu hizmetimiz olacak oralarda çalışamıcaz orada olur filan ne anlatıyorum cahil kafaya kafası bana takmış oğlu beni seviyor bana aşkım diyor diye ölüyor kıskançlıktan. doğu hizmetindede çocuk olmadı neden çünkü eşimin çocuğu olmuyor doğuştan kısır. hah dedim artık iyi oluruz kafaya kakmaz derken anam onun suçlusuda benim çocuk sevmiyormuşum allahta nasip etmemiş. yani şeytan diyor boğ gitsin ama olmuyor. son bir haftadır bu anlattıklarımı tekrar tekrar yaşadım evimde misafirdi ağzımı açıp laf etmedim kudurdu . oğluna fik fik konuşup durdu en sonunda eşim anne seni eve götüreyim dedi :) dahada gelme dedi. çünkü çocuğumuz olmadığından dünya güzeli bir çocuk evlat edindik henüz bir haftalıktı kucağıma aldığımda onun hakkında konuşmaya başlayınca eşim dayanamadı. bana doğursaydın analığı anlardın dedi düşün ama ben bir çıldırmışım üstüne üstüne gidip senin doğurduğun çocuk yüzünden ben anne olamadım diye bir bağırmışım eşim dahi hareket edemedi yerinden ondan sonra kadın fik fik eşime konuştu bana laf sokmaya kaçarken göçerken etti :) korksun benden yeter 12 yıldır ağzımı açmadım hep hürmet hep saygı eşim bile kızıyorsun arkanı dönüyosun unutuyorsun neden öyle davrandın dedi bende senin annen birde mağdur olduğuna inandım gerçekten ama bundan sonra kapısına gitmem o gelirsede oğlunun evi gelsin bende anne giderim dedim. eşim haklısın dedi. zaten bana hep hak verdi ama işte benim iyi niyetim insan sevgim saygım kadına laf etmedim. kadın hala evden giderken oğlunuzdan bulun sizinde gelininiz olsun sizde çekin diyor. insan torununa oğluna beddua edermi. giderken minicik oğlumu öpmedi bile dönüp başını okşamadı bile böyle vicdansız işte halbuki o bu kötü fesat düşünceleri yüzünden bu halde hep mutsuz hep kötü bakışlı. oğlum 3 yaşında diyorki babaannem gelmesin bana kötü bakıyor. çocuklar anlar ben bile kızgın baktığımda bana neden kızgınık bakıyosun bana neden öyle baktın bana neden gülmüyorsun diyor anlıyor yani. bugünde komşuma gitmiştik komşu neden sık sık gelmiyorsun bak bir adım yol diye gayri ihtiyari sormuş bizimki nedese beğenirsin gelinden menün değiliz. :) komşuda aaa demiş biz çok seviyoruz hanım hamarat bilgili kültürlü biri demiş herkes öyle diyor çeken bilir demiş. bunuda gider ayak bana dedi. iyi demişsin dedim. istediğini söyleyebilirsin istediğin kişilere dedim beni önce allah biliyor sonra ben biliyorum gerisi komşu işte dedim. şaştı :) sende çocuk ruhlusun heralde diyor ne alaka şimdi valla anlamadım. yani sen ebnim umrum değilsin demek istedim o ne anladı :) cahil işte,muhabbet etmeyeceksin aslında. ettim pişmanım :) ya daha anlatamadığım çooook şey var. annem okumuş kadın çalışmış kadın diye demediğini bırakmıyor babam hayatta ölmedi onun kocası ölmüş diye demediğini bırakmıyor. benim suçum mu dul kalman napim diyemedi. bana senden memnun değilim dedi o üstüne üstüne gittiğimde ben senden hiç değilim dedim bir kaynanam var diye göğsümü gerip diyemiyorum dedim yine mırıl mırıl bişey dedi anlamadım. öyle işte canım diyeceğim eğer sana iyi değilse sana kötüyse bu hep böyle gider sevmez yani. en ufak sorunda başına taaa geçmişte dediğin yaptığın birşeyi kakış eder. nişanlın nasıl biri bilmem evlenince anacı olabilir. hele evin bir oğlu veya en büyüğüyse yandın. en küçüksede yandın :) ben eşimle 5 yıl flört ettim eğer annesini tanımış olsaydım arkama bakmadan kaçardım. ben evlendikten sonra annesini tanıdım bir istediler sonrada evlendim. nişan evresi bu sebeple önemli ben 15 günde istendim evlendim. uzak memleketlerde yaşadığımızdan birde eşimin tayini sebebiyle hemen evlendik. 5 yıl flört ettik ama annesini hiç bilmedim. aileyle de evleniliyor onu bilir bunu söylerim. iyi düşün canım. ben çok pişmanım eşime sevgimde eskisi gibi değil annesi yüzünden annesini sevmediğim insanların çocuklarınıda sevemiyorum maalesef. işte böyle epey uzun yazdım ama dertliyim. haa birde bir hafta burada kaldı ya gece 2 de başıma gelip fit fit bişey diyor saat 5 de gelip diyor sabah 7 de diyor bu arada ben uyuyorum :) hasta cidden hasta ben cevap vermeyince çekip gidiyor. eşime söyledim ne diyor dedi anlamıyorum ki ben uyku sersemiyim duamı ediyo bedduamı nebileyim. :) buda son garip olayımız :) biliyorum beni kıskanıyor :) o herkesi kıskanıyor kocası olan herkesi :)

allah büyük haklısın. dünyanın en büyük derdinide onlar çekmiştir değil mi ne zorluklarla oğlunu büyütmüştür. biz ağaç kovuğunda kendiliğimizden büyüdük heralde. böyle vicdansızlar yaşamamalı ya gerçekten.

aynen bende gitmem telefonda etmem uzak dururum durmama rağmen deli deli düşünceleri saçma sapan takıntıları var. kendiyelde barışık değil ki benimle olsun.

bende helal etmiyorum hakkımı. bence cehennemde hep kaynanalar yanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…