- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Çok korkuyorum ya cidden dediği gibi olursa.. çocuğum olunca amcasıyla çok bir yaş farkı olmayacak 4-5 yaş.Canim birak solesin simdi cocugu oldugunda kimseyi gozu gormez emin ol cocugunla ayni kefeye bile koyamaz erkekler cocuklari olup baba diyene kadar babalik ne anlayamazlar bizim gibi degiller
Allah kimseyi cahil insanlarla sinamasin cok zor hakkimi helal etmiyorum o kariya Allah buyukAllah bildigi gibi yapsin, utanmaz arlanmaz Yaziklar olsun ya ben bile su an sinirden kudurdum
Olmaz canim emin ol olmaz evet o kardesi ama cocugu kendi cani kani suan cocugu olmadigi icin belki kardesini cocugu yerine koyuyodur babalik duygulari kabariyodur istemsiz bi olsun cocugu kiz erkek farketmez kardesini kardesi gibi sever cocugu gibi olmazÇok korkuyorum ya cidden dediği gibi olursa.. çocuğum olunca amcasıyla çok bir yaş farkı olmayacak 4-5 yaş.
Gerçekten korkuyorum. Çocuk büyüyünce nolacak. ben buna nasıl dayanicam
İnşallah öyle olur yoksa büyük bir problem olacakOlmaz canim emin ol olmaz evet o kardesi ama cocugu kendi cani kani suan cocugu olmadigi icin belki kardesini cocugu yerine koyuyodur babalik duygulari kabariyodur istemsiz bi olsun cocugu kiz erkek farketmez kardesini kardesi gibi sever cocugu gibi olmaz
Eşinizin tutumu nasıl? Tüm bu söylediklerinizin farkında mı?Benimki belkide en yapilmayacak .en son soylenecek seyleri yapmistir.son da soyliceni en basta soyler bitirir.yaptida.beni kirdi icim almiyor.yok sayiyorum olmuyor.sabir...
inan ne dediklerini, ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlar.Bu denecek laf mı ama..
Kıskanıyor muyum kardeşini acaba bu yüzden mi Allah bana nasip etmiyor çocuk bilmiyorum.
Ama bu kıskançlık değil ya sinir oluyorum insan kardeşi ile çocuğunu nasıl bir tutar. Ya da onun kadar sevebilir miyim der..
inan ne dediklerini, ne yaptıklarını kendileride bilmiyorlar.
Bana da tutmuş geçen gelirken başörtü,uzun etek getirmiş anne bunlar ne dedim namaz flan kılan olur,bende kılıyorum dursun sende diyo. Sanki benim yok başörtüm seccadem tövbe yarabbim ya.
Esim de farkinda.ama bise diyemiyorki duygu somurusu yapiyor onada.nasil yetistirdiyse aklini beynini yikamis.bi gider gelir degisir bana karsi.
Gözümde canlandırdım gülesim geldiyol yakınken kaç :) bak kaç yıl oldu halaaa çekiyorum kemçik suratlıyı.
Oyle dusunme canim....herseyin bi zamani vardir...kac yillik evliniz ki sizYani çocuk olmasa çok dert değil nasılsa kardeşi var çocuğu gibi her türlü masrafını karşılıyor vs.
Tamam bende seviyorum ama insanın çocuğu gibi olur mu.. böyle düşünüyorum kıskanıyor muyum acabao yüzden mi Allah bana nasip etmiyor çocuk. Bilmiyorum
Offfff....nasil yapabiliyor bukadarini ya...asli nda varya...toplayacaksin pilini pirtini.carpip kapiyi gideceksin.onlar gelsin arkandan...yani ben oyle yapiyorum.odleri kopuyorEvet canim Allah korusun gerci benim daha cocugum yok olmuyor Ama asla uvey anneye bende birakam. Oyle cadi kari esim varikoselden ameliyat olmasi gerektiginde oglumu sen hasta ettin diyip gelip vurdu bana esim yanimda olmasaydi Allah yaratti demicektim ama neyseki oglu bi guzel kalayladi ama benim bu ofkem onun sacini basini yolmadan nsl gecer bilmiyorum Allah buyuk elbet elime dusecek o zaman ona insanligimla aglatarak ozur dileticem
Canim sikma canini....bi arkadasin dedigi gibi onun simdi cocugu yokya...o oyle zannediyor.olunca birak kardesini seni bile gozleri gormuyorÇok korkuyorum ya cidden dediği gibi olursa.. çocuğum olunca amcasıyla çok bir yaş farkı olmayacak 4-5 yaş.
Gerçekten korkuyorum. Çocuk büyüyünce nolacak. ben buna nasıl dayanicam
Ah canim onuda yaptim hemde kac kere karinin bi gobek atmadigi kaldi karsimda dusuk yaparken esimi yanima yollamadi bende hastayim die eve 4 kez ambulans cagirtmis bi boku yokmus hastaneye bile goturme geregi duymamis ambulans dr.u sonra oglunu alip mangala gitti ben acilar icinde kivranirken daha neler neler anlatsam roman olurda Allah buyukOfffff....nasil yapabiliyor bukadarini ya...asli nda varya...toplayacaksin pilini pirtini.carpip kapiyi gideceksin.onlar gelsin arkandan...yani ben oyle yapiyorum.odleri kopuyor
Ah kuzum ya kiyamam...Allaha havale et canim...baska ne gelir eldenAh canim onuda yaptim hemde kac kere karinin bi gobek atmadigi kaldi karsimda dusuk yaparken esimi yanima yollamadi bende hastayim die eve 4 kez ambulans cagirtmis bi boku yokmus hastaneye bile goturme geregi duymamis ambulans dr.u sonra oglunu alip mangala gitti ben acilar icinde kivranirken daha neler neler anlatsam roman olurda Allah buyuk
canim beni tanisan inan bukadar dogru yorum yapabilirdin .. simdiden bazen mesela annesinin dedikleri falan aklima geldigimde nisanlima soguk konusuyorum, konusmak istemiyorum, annesinin yaptiginin cezasini ona kesiyorum, soguyorum
allah büyük haklısın. dünyanın en büyük derdinide onlar çekmiştir değil mi ne zorluklarla oğlunu büyütmüştür. biz ağaç kovuğunda kendiliğimizden büyüdük heralde. böyle vicdansızlar yaşamamalı ya gerçekten.Ah canim onuda yaptim hemde kac kere karinin bi gobek atmadigi kaldi karsimda dusuk yaparken esimi yanima yollamadi bende hastayim die eve 4 kez ambulans cagirtmis bi boku yokmus hastaneye bile goturme geregi duymamis ambulans dr.u sonra oglunu alip mangala gitti ben acilar icinde kivranirken daha neler neler anlatsam roman olurda Allah buyuk
aynen bende gitmem telefonda etmem uzak dururum durmama rağmen deli deli düşünceleri saçma sapan takıntıları var. kendiyelde barışık değil ki benimle olsun.bir de şunu diyeyim beni olduğum gibi kabul etmeye başladılar artık... gününe giderim süslenip püslenip salatamı kekimi yaparım örneğin... hizmetimi ederim onu oturturum gerçekten üsütmde hakkı var eşimden dolayı yani iki yüzlülük değil yaptığım Allah rızası için.... otursun konuşsun arkadaşlarıyla, mutfağını temizlerim toparkarım pırıl yaparım işim bitince ben çok gün ortamlarına gelemiyorum sizin için geldim zaten der kocamı falan bahane eder vınnnn.. Normalde çöok kabul edilen bir şey değildir bu yani saat 3:30 da ben baydım deyip vınlamak.. o da senede 2 kere anca olur o bile çok geliyor... onun haricinde gitmem, telefon da etmem çok ihtiyaç halinde yani ... ayarla işte öyle olunca daha da çemkiremiyor kanımca...
bende helal etmiyorum hakkımı. bence cehennemde hep kaynanalar yanacak :)Vallahi ben de sevgiliyken, nişanlıyken önünde bir lokma yemek yemeye utanırdım. Öyle saygı doluydum. Ne zaman ki kadın sapıtmaya başladı, ben de başlarım hakkına da hukukuna da dedim. Allah biliyor hakkım varsa helal değil. Onun hakkını da istemem ama zorla iyilik ediyor ben bir şey istemiyorumDediğim gibi yaranma çabası. Sağa sola anlatmak için yapar bir sürü şeyi de. Yok onun durumu yoktu yardım ettim, bunun çanağı yoktu hediye ettim. Onu da Allaha bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?