• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

Valla ogluna deger veren seven sayan her anne gelınını kızı gıbı gorur.O anneler(kayınvalıdelıgı) hakedıyo.Dıgerlerı ıcın hıc bı sey soyleyemıyorum sonucda yasları buyuk.Ben 9 yıl gorusdum omrum 18 yıl eskıdı 2 yıldır gorusmuyorum Allah onun yolunu acık etsın ama bana muhtac etmesın.Allahım ınsanlardan vısdanı eksık etmesın...

Kaynanalar anne olsalar bizde onlara güler yüzümüzü eksik etmeyiz. ama nafile ne yaparsak yapalım olmuyor işte evlendiğimiz ilk kandilde bizi evinden kovan kadın kandil akşamı telefon edince tavır yapıyor. neden gitmemişiz ya zorundamıyız anlamadım ben bu işi eşimi bir kere zorla götürdüm annesine ondada eşimi ağlattı ve evinden kovdu ben nasıl gidelim derim. tabi sonuçta gelin suçlu olur. kendi evladına sevgisi olmayan bizi severmi allah aşkına.

ben hiç görüşmedim daha..16 ay oldu evleneli.6 aylık bebeişim var ama birkere bile yüzlerini görmedim..bitek görümcemin birisiyle 15 dk konuştum yüzyüze..torunlarını ble merak etmiyolar..2 ay önce eşimin annesi aradı beni telden,(varmış onlarda numaram) hakaret etmek içinmiş meğerse:oklava:tabi aradığına arıycağna bin pişman oldu:delphin: benim adımdan başka hiçbişeyimi bilmeyen birisi,kim olursa olsun,yaşı ne olursa olsun bana hakaret edemez..aldı cevabını güzelce..o günden beride tık yok..olamazda zaten..benden uzak olsun başka bişey istemem..

ben 4 aydır görüşmüyorum kaynanamla ha bi kere eşimin zorlamasıyla gittim hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım çünkü artık içim almıyor sırf eşimin annesi eşimin üzülür diyede işi gücü benim huzurumu kaçırmak olan bana bugüne kadar bir kere bile annelik yapmamış üzerimde hiç emeği olmayan bütün bunlara rağmen haddini bilmeyip beni yuvamdan eden bizi huzursuz etmek için oğlunu durmadan dolduran ve benim dünyalar tatlısı (onlara göre cadı) diline dolayıp durmadan onunla uğraşan bir kadına hele son yaptıklarından sonra ne anne derim ne de bir daha yanına giderim
unutmadan KAYNNNNNAANNNAAAAAA
ANNEM KADAR BAŞINA TAŞ DÜŞSÜN İNŞALLAH!!!!!!!!kaydirigubbakcemile:oklava:

en iysini etmisin bence
bunu yasmayan bilemez senin ne sorunlar vardi bilmiyorum amam
hasta ruhlu bir kayin validem var 2 yil ben neler cektim esimle hep onun yuzunden tarstitik
evimiz ayri olsun ama her gittigimde kadin beni psikolojik bunalima sokuyordu artik onun yuzunden sinir krizi bile geciriyordum
15 gun once bitirdim buyuk konusmayim barismayada niyetim yok
esim ailesini gormeye gidiyor bana dokunma beni istiyorsan dedim hak verdi ve sustu
allah yardim etsin
allahtan korkan kuldan utananlarla karsilastirsin allahim
ha bu arada eltimde 4 yildir konusmuyor sen anla artik

ben hiç görüşmüyorum canım gerekirse eşim gidip geliyor yaptıklarını bildiğinden bişeyde diyemiyor eşimin tepkisini biliyor çünkü..........bir sorunda yok oğlunu görür eder ona bişey diyemem sonuçta annesi bu gerçeği değiştiremem eşime görüşme diyemem buna hakkım yok ama kendim görüşmüyorum zaten görüşsem evde huzur kalmaz en iyisi uzak kalmak.......hoş eşiminde görüşmeye pek gönlü yok ama napsın oda yılda 1-2 defa gidebiliyo zaten uzağız şükür :)

hiç görüşmemek olmaz bence
bizim gibi düşünmesede bizi üzsede eşimin annesi
görüşürüm.
araya mesafe koydunmu yeter.

esinle evli oldugun muddetce gorusmek zorundasin
sayet ben o kadini bi daha gormem ama bunun yuzunden esimle asla aramda problem olmaz o istedigi kadar gitsin gelsin, arada tasinan laflarada asla kafayi takmam ben esimle mutluluguma bakarim dersen bu yuku kaldirabilirsen asla gorusme derim .. yoksa mecbursun gorusmeye ..

gorusmemek mi o benim annem gibidir cok severim onun icin cok degerliyimdir heran hissettirir bende ona sevgimi gosteririm telepatik anlastigimi dusunuyorum canim sutlac cekmistir onu ararim ruyamda benden sutlac istedin sabah karanliginda kalkip yaptim aksama gel gelemezsen ben getiririm der konusmasakta anlasiriz iyiki var iyiki annem olmus bu iliskimize oz annem bile imrenir ama boyle kayinvalide sorunlarini okuyunca gercekten uzuluyorum Allah kolaylik versin biz istisnayiz

kaynananı ödünç verebilir misin benim şeytan kaynanayı çözer belki...........

Son düzenleme:
Ben 1.5 yıl görüşmedim, kapım onlara açıktı ama kendim gitmedim, zor oluyor, bayramlarda seyranlarda özellikle, hele de çocuk varsa, çocuğumu göz önüne alarak görüşüyoruz şimdi, eğer çok kırgınım görüşemem diyorsanız anlayabiliyorum sizi, ama zaman çare oluyor kırgınlığınız ve öfkeniz azalıyor ben en çok çocuğumun anlayacağı yaşa geldiğinde bu durumu sorgulamasını düşündüm ve görüşme kararı aldım, Allah bozmasın şimdilik bir sorun yok

Yalnız görüşmeme kararı alırken bir arkadaşınızla ilişkinizi kesermiş gibi uygulamayın derim, arkadaşınızla ilişkinizi de kesersiniz asla görmezsiniz, ama k.valideniz ile eşiniz ve çocuğunuz dolayısı ile bağınız oluşuyor, bu bağı yok sayamadığınız için ömür boyu görüşmemezlik gibi bir durum olamaz

Son düzenleme:
sonuçta hepimiz kayınvalde olacağız bizim gelinlerimiz bizle hiç konuşmasa hoşunuza gidermiydi bence herkes çok bencil oğlanları alana kadar kayınvaldeler hemen hayatınızdan çıkarılmak isteniyor elinizi vicdanınıza koyun düşünün senin anneni kocan ve sen hayatından çıkarsan huzurlu olabilirmisin bu yüzden kocalarınızı anlayışla karşılamak lazım burdaki çoğu kişide bayanları kışkırtarak aile huzursuzluğuna yol açıyor bence siz kendi vicdanınızı dinleyin bende 13 yılık evliyim kayınvaldemle sorunlarımız oldu bu kadar çok asla büyütmedimopuyorumnanaktan

aileleri silip atmak kolay birşey değil
ben erkeğe üzülürüm bu durumda
yazık eşim ne hale gelir
ben görüşmesem ailesiyle.
onu üzmemek için ipleri tamamen koparmam
ama seyrek görüşürüm

Ben bayramdan bayrama gidenlerdenim,sonucta esimin annesi cokta fazla birsey demek istemiyorum.
Ama benim gitmeme sebebim cok,herdefasinda esimin annesidir dedim gittim ama, bazilarina yaramiyomus su anda ne ben ona ne de o bana karisiyo sohbette etmeyiz.boylesi daha iyi oldu benim icin.

Evet ben bir yıl üç aylık evliyim bir yıl bir aydır hiç biriyle görüşmüyorum. Eşim annesiyle kardeşiyle görüşüyor ama babası ve ablasıyla görüşmüyor. Pis huylu bir babası olduğu için annesi ve kardeşiyle de telefonda görüşebiliyor sadece. Ben hiç biriyle görüşmüyorum ama ALLAH razı olsun ailesinin yaptıklarını ve beni haksız yere itham ettiklerini gördükten sonra eşim hep bana hak veriyor. Ailesi hakkında asla konuşmamayı tercih ediyorum.. Ama bana yaptıkları ettikleri laflar hep bi yerlerden karşılarına dolanıyor ve onları görünce ALLAH büyüktür demekten kendimi alamıyorum. Ya rabbim gücenmesin bu düşüncemden dolayı ama öyle rahatım ki... (Sonsuzkere şükürler olsun)

ben görüşmüyorum görüşmemek de en iyisi daha huzurlu ve dha mutluyuz eşimi de bei de yiyip bitiriyorlar size en yakınınız bile zarar verecekse koyun mesafeyi derim tabi seçim sizin sizin hayatınız

ben görüşmemenin doğru olmadığını düşünüyorum ama kaynanamdan nefret ediyorum mümkün olsa varlığını bile bilmek istemiyorum bırakın görüşmeyi. ama görüşüyoruz hemde her allahın günü. kayınvalidem kendi kayınvalidesiyle ve görümcesiyle görüşmüyor üstelik alt katta oturuyor ve kadın 85 yaşında yıllardır birbirlerini görmüyorlar. görüşüp görüşmemek konusunda verilecek karar bence eşin tutumuyla alakalı. kayınpederimin yerinde ben olsam yıllarca katlanamazdım üstelik bakıma yaşı itibariyle bakıma muhtaç bir kadını hele bu annem ise asla dayamazdım ama kayınpederimin umrunda değil ve kayınvalidem çocuk olmasa benimlede görüşmez dediğim gibi ben ise bırakın görmeyi varlığını bile bilmek istemiyorum

bende artk görüşmüyorum yakın akrabalara araştırma yaptım
kaynanam erkek kardeşlerin eşlerine çok çektirmiş bana neler anlattırlar neler
onlarda inş. gelinlerden çeker ve huzur bulmaz diye ahları varmış
eden çeker kardeşim vicdanım rahatkaydirigubbakcemile2

Back
X