Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yeni nesil ne iğrençsiniz yaaa.ben 12 senelik evliyim.senini kayınvalden en azından dürüstmüş.ne mal olduğunu baştan göstermiş.benimki 10 sene sonra gösterdi.adı da meliha.oğlunun adı da ozan. Ama ben meluş diyoorum meliyo.kayınvaldeyi sittir et.ben görüşmüyorum kafam çok rahat.kocam bile görüşmüyo.öylesi daha süper oluyo.kocanı doldur kız.ben öle yaptım .ve artık hayatımızda meluş yok.ben şimdi başkasının derdine çare olmaya gidiyom.kaynanana sokıımm.
bende 3 yıllık evliyim. başından beri küsüz zaten son dönem bi araya gelelim dedik beceremedik hamileyim diye eşim arayı düzeltelim dedi daha bok oldu. şimdi ne kaynana ne babası ne bilmem nesi evimede almam gitmem dedim eşime ama şimdi eşimlede aramız bozuluo ister istemez onu görüştürmemeye çalışıorum henüz başaramadım ama başarcam bütün kozları kullanıyorum sizin önerilerinizede açığım arkadaşlar eşimi tahrik için ailesine karşı neler yapabilirim :)) ?
aynen canım bende bayrandan bayrfama giderim ondada 10dk fazla değil ayrıca eşimde gitmez her seferinde ben söylüyorum git annenelere bir uğra bak diye anlayın artık kendi oğulları bile gitmiyorsa hatanın kimde olduğunu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniBen bayramdan bayrama gidenlerdenim,sonucta esimin annesi cokta fazla birsey demek istemiyorum.
Ama benim gitmeme sebebim cok,herdefasinda esimin annesidir dedim gittim ama, bazilarina yaramiyomus su anda ne ben ona ne de o bana karisiyo sohbette etmeyiz.boylesi daha iyi oldu benim icin.
Boşver canım bence,sana görüşmen için ısrar etmiyosa kendi görüşsün,zaten neyaparsan yap engel olamazsın buna. :umursamaz:
Aksine yoktan yere huzurun bozulur,sen eşinle bu konuları gündeme getiripte hiç huzurunu bozma bence. buyrunnnnnnnnn
Çünkü iyisiyle kötüsüyle o onun ailesi
bende bu pazar gunu gorusmeme kararı aldım zaten zar zor barısmıstık
benım cabalarımla
konustum kaynanamla derdımı anlattım anladı bu sefer hersey ıyı olucak derken
pazar gunu gorumcemın iş yerıne gıttık
yenı iş yeri bize yakın
eve davet etmemısım
daha ıse baslayalı 1 gun olmus cagıracaktım ama ordan baska bı ayere gıtcez dıye bısey soylemedım
gece 12 de kaynanam tel actı once eşime beddualar sonra ben aldım telefonu
ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN ALLAH GUN YUZU EVLAT NASIP ETMESIN BU EVLAT MESELESI BEBEK ICIN TEDAVI GORUYORUZ DIYE dusununkı boyle beddua dahı edebılıyor
neymıs kızını eve davet etmemımıs
bende bundan sonra ne olune ne dırıne
sen ANNE DEGILSIN OLAMAZSIN BUNDAN SONRA BIZI RAHAT BIRAKIN DEDIM
kapadım telefonu eşim herseyı gordu kendısıne de soyledı zaten BEN SILDIM ONLARI ASLA NE OLUSUNE NE DIRISINE GITMEM BITMISTIR
eşime de soyledım haklsın bişey dıyemıyorum artık dedı [/QUO
AYNEN KATILIYORUM SÖYLEDİKLERİNE.senin lafına kadar aynı..analık böylemi olur sanki kumamsın dedim bende..ama sonuna kadar haketti.1.5 yıllık evliyim yeni küstük daha,sabrediyordum hep.bundan sonra nasıl olcak diye merak ediyorum bende..eşim görüşmeme karışamazsın ben görüşürüm diyodu ama o günden beri hiç aramamış..ben bilmiyodum..görüşüyolar sanıyodum..geçen annemi aramışlar oğlumuza ulaşamıyoz diye,annemde yüz vermemiş kestirip atmış..işin tuhafı kaynanam 1.5 yıldır hiç annemgili aramamaıştı 1 kere bile,tutuşmuş belli..hatasını anlamışmıdır acaba..eşim iyi ders vermiş..
bende 3 yıllık evliyim. başından beri küsüz zaten son dönem bi araya gelelim dedik beceremedik hamileyim diye eşim arayı düzeltelim dedi daha bok oldu. şimdi ne kaynana ne babası ne bilmem nesi evimede almam gitmem dedim eşime ama şimdi eşimlede aramız bozuluo ister istemez onu görüştürmemeye çalışıorum henüz başaramadım ama başarcam bütün kozları kullanıyorum sizin önerilerinizede açığım arkadaşlar eşimi tahrik için ailesine karşı neler yapabilirim :)) ?