evet ben yıllardır görüşmüyorum diyen çıkar mı bende merak ettim.
siz eşinizin yerinize kendinizi koyun. anneniz ne kadar hatalı olursa olsun, eşinize yanlış yapmış olursa olsun; eşiniz görüşmese ve siz sürekli tek başınıza gitseniz annenize evliliğinizde huzur olur mu?
evli ama yalnız gitmek annenizin evine ve bu yıllaca sürse sizin içiniz acımaz mı?
bence işte tam da bu sebeplerden bu mümkün değil.
gider merhaba der köşenizde oturursunuz sonra da çeker gidersiniz, ama hiç gitmemek bana göre doğru değil.
benim 2 ci evliliğim ve kayınvalidem ilk andan buyana boşanmamızı istiyor ve benim yanımda eşimin eski eşi ile inanılmaz tatlı sohbet edip canım kızım vs gibi sözler sarfediyorki o kızım dediği eşimi başkasıyla aldatıp ve eşimi ve tüm ailesini herkese rezil eden bir bayan ve buna rağmen bana asabiyet olsun diye yanımda tatlı dialoglar kuruyor ve hamileyken devamlı bana sen yaşlısın doğuramazsın diyordu alsanaalsanasmile çok güzel bir bebeğim var 18 aylık oldu allah herkese nasip etsin eşimin eski eşi devamlı beni taciz edip senle arkadaş olalım sohbet edelim diyordu 3 hat 2 email adresi değiştim gece yarısı tlf açıp şaka yaptım süpriz vs diyen bir bayan ve kayınvalidem onu tüm bunları yapması için yüreklendiren bayanın ta kendisi eşimde bunu biliyor ama annesinin hersözünüde emir sayıyor ve gün geldi kayınvalidemin yeni bir gelini daha oldu bayan eltim eyvahedigeldismile tam şeytan üçgeninin ortasında kaldım yeni eltim eşimle arabada giderken eşimin arabayı kullandığını görememiş ben zannetmiş zaten kayınvalidemle durumumu bildiğinden fırsat sayıp benim kendisini arabayla ezmeye çalıştığımı eşine ve herkese söylemiş eşim ve ben şok ama ben eşime onu gördüğümüzde bu kız arabanın önünden geçmeye kalkarsa sonundada beni ezmeye kalktılar dermi der demiştim hakikaten gerçek oldu :1shok: eşim o arabayı ben kullanıyordum diye tepki verdi neyse uzun zamandır kayınlavideyle görüşmüyorum bebeğim doğduğunda bebeğimi istemediğini red ettiğini çığlık çığlığa haykırıyordu ve beni defalarca evinden kovdu eşim annesinin sözüne bakıp defalarca annem seni istemezse bende istemem boşarım ilk fırsatta diyor bende bakalım o gün gelsin ama annen yaptıklarını çekiyor bak aileleri karşılaştır ve beni ve şimdiki önceki gelinini karşılaştırsın annen sanırım beni hazmedecek mideye sahip değil alışkanlık yapmış kötü huylular ben fazla geldim ahlakımla dedim bunu aslında söylememem gerekiyordu ama artık çok fazla rencide ediyor devamlı oğluna açıp yanımda beni istemediğini söylüyor ve ne acıdırki bunun tek sebebi var ırkçılık gibi bir durum bu sadece doğulu olmam onu rahatsız ediyor defalarca eşimle belki düzelir diye evine gittim ama kovulmaktan beter edildim ben bu kadına nasıl yaklaşmalıyım nasıl davranmalıyım çünkü hakikaten nede olsa eşimin annesi ve kabul etmeselerde bebeğimin babaannesi ayrıca kayınpederimde korkuyor kayınvalidemden kayınpederim kızdıkça sempatiksalakcinni pomak yaktı bizi diyor pomak neymiş bilmezdim şimdi biliyorum inatt ve kabusummuş yuvamı dağıtmasını istemiyorum eşimi seviyorum ve eşim aslında çok iyi bir insan annesinden etkilenmesi ve korkması dışında:çok üzgünüm: