• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

Eşinizin annesiyle hiç görüşmemeyi başarabilecekmisiniz bilemem ama bence aradaki küslüğü kesin. Tamam samimi olmayın ama sonuçta o eşinizin annesi, Allah kısmet ederse çocuklarınızın babaannesi olacak. Akraba bağlarının kopmaya başladığı bir toplumdayız, lütfen akrabalarımıza sahip çıkalım. Samimi olmak zorunda değiliz ama bağlarıda kopartmayalım.

Akaraba inatla akrepse ne yapalım?

gorusmemek mi o benim annem gibidir cok severim onun icin cok degerliyimdir heran hissettirir bende ona sevgimi gosteririm telepatik anlastigimi dusunuyorum canim sutlac cekmistir onu ararim ruyamda benden sutlac istedin sabah karanliginda kalkip yaptim aksama gel gelemezsen ben getiririm der konusmasakta anlasiriz iyiki var iyiki annem olmus bu iliskimize oz annem bile imrenir ama boyle kayinvalide sorunlarini okuyunca gercekten uzuluyorum Allah kolaylik versin biz istisnayiz

Başın göğe erdi mi arkadaşım?
Seçilmiş kişi, Neo. Ne kadar özel bir çiftsiniz kaynananızla.
Kadın görüşemeyeceğim, dayanamıyorum diye konu açıyor, öneri, destek istiyor.
Sen nispet yapıyorsun.

Merhaba arkadaslar kayinvaldemle 3 gündür görüşmüyorum ben oğlunu elinden almaya calisiyomusum çok çekmiş benden bunları anneme anlatmış esimde böyle sürmesin ara annemi gelsin cocuğu görmeye diyor. Esim benim tarafımı tutmuyor kavga ettik 2 aylık cocuğum var ne yapıyim bilemedim nolur akıl verin bana. 2 yıldır bıktım bu kadindan

kızlar bende kaynanamın tüm konuşmlarına,konuşurkende bana hep ima laf carpma bozup atma gibi davranışlarına sessiz kaldım...keşke kalmasaydım...
ve en son bana geldığınde ona cevap verdim sadece..hemen kalktı gitti..akşam eve geldi eşimin yanında benım yüzüme baka baka iftira attı öyle kötüyüm ki...asla onun yüzünü görmek istemıyorum...
eşim hiç sesini çıkarmadı ben kendımı savundum sürekli bana sen sus ,sussana konuşma ben konuşuyorum demeye başladı neden susayım yalan söyluyorsun dedim...midem kalktı bu kadından
bu site tam benlikmiş

canım benim mesafe her zman iyidir aynı şehirde olsak bile ben haftada bir yemeğe gitmezdim ayda bir yeterde artar bileeeeee....
ayda bir git her haftada tel le ara tamam oldu bitti gitti işte:) bide sizli bizli ol o mesafeyi sınırı aşamasın zaten bi insana siz biz dedinde araya duvar örmüş oluosun bi kaç ay sonra alışır oda bu duruma bişe paylaşmak istemiosan paylaşma mecbur diilsin zaten ayda bide sen çağırırsın istiosan yada birbuçuk ayda bi çeğırırsın tamam
ben kaynanamı 15 günde bi telle arıorum o kadar zaten uzaktayız gitti geldide yapamıoruz aradımdada nasılsın iyimisin o kadar başka bişe konuşmamam ne gerek var özelimi bilcek?onu hakedio çok değerli insanlar olurları farklı olurdu hiç gerek yok benim ailemle aynı şehirde oturuolar onlara gitmemek için memelekete gştmedim bile.... hakedene hakettiği gibi davrancaksın güzelim

sadece sorun yaşayanlar mı bu konuya yazıyor yoksa herkes mi kötü anlamadım , iyi kayınvalide gelin ilişkisi olamaz mı ya:26: illa aramızın iyi olması için arada mesafe mi olması lazım ki ben mesafeli olamıcam yani lokasyon olarak çok yakın olcam aramızın da iyi olmasını istiyorum birbirimizi sevelim yani:49:

ben kayınvalideme 12 yıl saygısızlık hürmette kusur yapmadım ama geçen hafta eltim küstü gitti kaynımda 3 çocuğunu üstümke attı benimde üçtane oldu 6 tane bende bakmam alın götürün dedim diye kaynanam bana terbiyesiz utanmaz edepsiz dedi şimdi ben nasıl konuşayım bu kadınla .

kayınvalide içten sevmediği zaman,sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.en ufak açığını kollar,ince ince laf sokar,samimi olup bişeyinin anlatsan gün gelir onu kullanır. o yüzden mesafe,mesafe,mesafe.kötü olmayın ama mesafeli olun

sonuna kadar katılıyorum.bizde eşimle anne baba dinlemedik hayatımızda ne kadar kötü insan varsa silip attık.ogünden beride eşimle mutlu ve huzurlu bir hayatımız var.şimdi bizimde bir çocuğumuz olacak ve eğer biz ona bize yapılanları yaparsak o da bizimle görüşmemekle sonuna kadar haklı olur.iki baba ile görüşmüyoruz ve asla torunlarına dedelik yapamazlar

Dünyanın en normal şeyini yapmış gibi anlatmışsınız.

Ana baba demedik sildik attık.Bana çok ters.

Ne eşim için babamı silerim,nede onun benim için babasını silmesini isterim.

Bize zarar veren insanlara uzak durma taraftarıyım evet,ama Ana-Baba silinmez bana göre.

Mesafe koyulur,bayramda gidilir elleri öpülür sadece belki ama silinmez.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar kayinvaldemle 3 gündür görüşmüyorum ben oğlunu elinden almaya calisiyomusum çok çekmiş benden bunları anneme anlatmış esimde böyle sürmesin ara annemi gelsin cocuğu görmeye diyor. Esim benim tarafımı tutmuyor kavga ettik 2 aylık cocuğum var ne yapıyim bilemedim nolur akıl verin bana. 2 yıldır bıktım bu kadindan

taa 2009'da açılmış konunun altına derdinizi yazmışsınız. bu forumda birsürü insan, sayfaları okumadan, sadece konuyu okuyup yorum yazıyor. sizin yorumunuz kaynar gider arada. kendi konunuzu açsanız daha iyi olur.

kayınvalide içten sevmediği zaman,sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.en ufak açığını kollar,ince ince laf sokar,samimi olup bişeyinin anlatsan gün gelir onu kullanır. o yüzden mesafe,mesafe,mesafe.kötü olmayın ama mesafeli olun

o kadar doğru yazmışsın ki...ben hep kaynanama samimi oldum evımın içini anlattım oda arkamdan bana karşı laflarımı değiştirerek kullanmış şimdiye kadar ...eşimde bana pek belli etmemeye calıştı içine atmış ...ama bern bu kadının arkamdan konuşmasına eşime hakkımda yalan söylemesinin yenı anladım..az çok tahmin ediyordum ama bu derece düşünememiştim...

kayınvalidenizle küsmenizden yana değilim, sonuçta anne annedir,sizin eşiniz annenizle küsse ,arada kalsanız hoşunuza gider miydi?, bence bu t,p hareketler evlilik bağını da zedeler, belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır, v şunu hiç unutmayın ki siz küçksünüz, alttan almak zorundasınız

kayınvalidenizle küsmenizden yana değilim, sonuçta anne annedir,sizin eşiniz annenizle küsse ,arada kalsanız hoşunuza gider miydi?, bence bu t,p hareketler evlilik bağını da zedeler, belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır, v şunu hiç unutmayın ki siz küçksünüz, alttan almak zorundasınız

Hani derler Yaaa davulun sesi uzaktan his gémir insane ayni ju durm iste

S'iz kayinvalideyi catmamissiniz bnm esimde annmle konusmuyor konusmak zorunda degil s'en bnm annmle konusmazsan bnde seninkiyle konusmayacm dedi bnde ok dedim bnm anneme babama bnm esim lazim degil
Bn gideyim bnm cocugum gitsin yeter inanki yasayan bilir

Heeee evet evlilikler zedeleniyor hayatimda oldugu zaman ama bak yok cok rahatiz oldugu zaman neler yasandi
Bilemezsin emin ol burdakilerin hepsi sizden bile coookkk altdan almisladirlar sadece bu konuda iyisine vijdanlisina
Merhametlisine dusulmemistir okadar siz agzinizla kus tutsanizda buradaki bir arkadasin yazdigi gibi yaranamazsiniz
Gorumce ad takacak babanizi assaliyacak calistigi is icin kocan susacak kaynanan yapmadigin soylemedigin seyleri soyledin
Diyerek konusacak kayinpeder kizin bnm oglumdan degil diyecek kimden acaba bu soyle diyecek bnde altdan alamadim siz
Alabiliyorsaniz alin:34:

çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım eşinin annesi seninle evlendiği için eşinin adını şerefsiz koysa,sen gelini olduğu için kötü kadınlara hitap edilen cümleyle sana hitap edilse,hamileyken karnındakinin ölüsünü gör dese daha bunun gibi bir sürü şeyler sen hala kalkıpta sonuçta annedir küsmeyelim diyebilirmisin? ayrıca bir kız annesi damadına oğlum diye hitap ettiği için 'sen onun babasıylamı birlikte oldun nerden oğlun oluyo' diyerek hakarete uğruyorsa bana kimse annelikten bahsetmesin benim annem eşime aynı hakaretlerin onda birini yapmış olsa ben görüşme derim zaten. Evliliğimde 3.şahıslar için zedelenecek kadar pamuk ipliğine bağlı değil çok şükür evet küçüğüm ama küçük olduğumuz içinde hakarete uğramaya mecbur değilim en başında bir insanım ve benimde herkes gibi saygıya ihtiyacım var ne demek yani siz küçüksünüz alttan almak zorundasınız çok anlamsız.

çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım eşinin annesi seninle evlendiği için eşinin adını şerefsiz koysa,sen gelini olduğu için kötü kadınlara hitap edilen cümleyle sana hitap edilse,hamileyken karnındakinin ölüsünü gör dese daha bunun gibi bir sürü şeyler sen hala kalkıpta sonuçta annedir küsmeyelim diyebilirmisin? ayrıca bir kız annesi damadına oğlum diye hitap ettiği için 'sen onun babasıylamı birlikte oldun nerden oğlun oluyo' diyerek hakarete uğruyorsa bana kimse annelikten bahsetmesin benim annem eşime aynı hakaretlerin onda birini yapmış olsa ben görüşme derim zaten. Evliliğimde 3.şahıslar için zedelenecek kadar pamuk ipliğine bağlı değil çok şükür evet küçüğüm ama küçük olduğumuz içinde hakarete uğramaya mecbur değilim en başında bir insanım ve benimde herkes gibi saygıya ihtiyacım var ne demek yani siz küçüksünüz alttan almak zorundasınız çok anlamsız.

Size katılıyorum bence de çok anlamsız...zaten nereye kadar küçüğüm alttan alayım diyebilirsiniz ki....? Eni sonu hiç ummadığınız anda patlak verir...Sorun kayınvalide , anne v.s değil...Bu kadar hakarete uğradıktan sonra insanın gözü en sevdiğini bile görmez....

Alttan alıcam derken bu tipler canınızı alacak.
Taviz vermeyin kızlar.
Herkes yaşadığını bilir.
Adam olana adam gibi, anlayana anladığı gibi muamele etmek lazım.

Arkadas sanirim yazdigina pisman oldu cevap yazmadigina Gore

Mervecim sonna kadar destekcinim arkadas Boyle bir seyler hakaretlere maruz
Kaldiginda altdan alsin kucuk diye

hem benim bildiğim büyükler küçükleri idare edip alttan alır yaşımız dolayısıyla cahilliklerimiz olabilir hoşgörü gerek ama sen küçüksün alttan al tepene çıkayım oturayım istediğimi sayıp söveyim böyle bir zihniyet çok saçma al kaynananı oturt tepene bu konunun içeriği zaten belli kaynanasıyla problemi olanlar çoğunlukta ne diye çıkıp kaynana için yok annedir yok büyüktür diye akıl veriyorsunuzki ona bizimde aklımız eriyor bizde zevkten küslük çıkarmıyoruz.

Bnce hersey karsiliklidir bn mesela soyle dusunuyorum kizim haric kimseler
Bnm icin vazgecilmez degildir bes yil boyunca hayatimdalar ondan once hayatimda
Yoktular sukurler olsun ki muhtacda degilim nefesimide kayinvalidesiz alabiliyirum
Bnm kaybedecegim hic bir seyim yok oyuzden sorun degil konusmadigundan beri
Daha huzurlu mutluyuz kizimin ruh sagligi acisundan gondermitorum sevmk istedigi
Anda evime gelip sévèr dedim esime gelmedi démekki sevmk istemedi sorun degil sukurler
Olsunki sevgidinede ihtayaci yok kizimin bnm sevgim yeter

Inaninki yasadiklarimi yazsm roman olur derler Yaaa aynen oyle bes yilimi elli yila sigdurdular
Meger cozumu gorusmemekmis aptalmisim Yaaa kiziyorum kendime

Back
X