Ben 1senelik evliyim ve bu 1 senede eşimin ailesi yüzünden 2ay ayrı yaşadık boşanmadan döndük.sorunu sürekli onlar yaratıp benim ve ailemin üzerine atıyorlardı ve bu da yetmezmiş gibi sen artık anne babanın evine gidemezsin diye şartlar koyuyorlar ve eşim koynuma girerken bile onların söylemesine oluyordu ve biz ayrı evlerde yaşamamıza rahmen. Benim canıma bu duruma tak etti ve araya mesafeler koymaya başladım taki hastalanıncaya kadar gerçi sürekli kandırmak amaçlı hasta annem ben hastalandım diye bana bakmak için gelmişti kadın sinir krizleri geçirdi bundan 1 hafta önce zehirlendim yalanını attı ve sinir krizinden sonrada miyormu var diye hastaneye yattı başında ne kızı var ne kocası ben herşey rahmen insanlık yapıp başında durdum ama durmaz olaydım tekrar 1 hafta sonra sınav nedeniyle eşim kendi annesine bende kendi anneme kalmaya gittim ama bu kadın beni arayıp ne laflar saydı seni ayırırım kocandan diyecek kadar. Şimdi ise insanlara benim yüzümden miyomu olduğunu rahmini aldıracağını söylüyormuş. O gün bende onun yanında doktordaydım 8 sene önceden varmış bu olay ve arada birde oluyormuş doktor zaten Menopoz evresindesin rahimi alırsak problem kalkar dedi ama geldi bunu eşime ve insanlara anlat, kendini o kadar arındırıyor ki hastalığıyla 1 ayı gecik konuşmuyoruz 1 hafta sonra amelliyat olacakmış onca yaptıklarından sonra bakmaya kalmamda geçmiş olsuna gitmelimiyim