• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

Kayınvalidemi sevemiyorum mealesef:( dualar ediyorum birgün severim inş. Uzaktayken sorun yok sakinim ama yılda bir geldiğinde bile ikinci gün batmaya başlıyor hal hareketleri. Yansıtmamaya çalışsamda kadın anlıyor yinede. Neden böyle diye sorarsanız tam olarak bilmiyorum ama evliliğimin başında beni biraz sık Boğaz etti , ne bileyim para falan istedi, bişeyler bişeyler. Ben de soğudum ve asla ısınamıyorum. Bi gün ben de kayınvalide olurum diye ahını almaktan korkuyorum. Mesele benden telefon bekler ama arasam bile zorla. Biraz yakınlaşsam yani samimi olsam yine beni sinirlendirecek hareketlerde bulunur.
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan Arkadaşlara özeniyorum gerçekten.

Kv nin evine sadece bayramlarda gidiyorum.
Yıl içinde onlar bize gelirse görüşürüz. Kesinlikle aramam.
Bir Araya geldiğimizde ise o sorarsa cevap veririm. Onun dışında konuşmam neden derseniz... Çok uzun hikaye.
Eşim benim haklı olduğumu biliyor o nedenle karışmıyor.
Kv yerinde başka biri bana bunları yapsaydı yüzüne bakmazdım. Eşimin hatrına bayramlarda gidiyorum

ben 1,5 yıllık evliyim ondan öncede 1 yıl nişanlı kaldık ve asla kayınvalidemle aynı dili konuşamadık ve en son 2 gün önce tartıştık ondan sonrada görüşmedik ve o tartışmadan sonrada eşimlede aynı evde mecbur kalmadıkça konuşmadık bilmiyorum ne yaparız bundan sonra ama kayınvalidemle artık görüşmek istemiyorum. kayınvalidesiyle görüşmeyen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz mecbur kalmıyormusunuz bazı ortamlarda görüşmeye yada eşleriniz yalnızmı gidiyor annesini görmeye yardım edin bana ?

Bu konuyu eşinle halledeceksin. Annesine hak veriyorsa işin zor. Ama seni haklı görüyorsa istediğin gibi davranırsın. Ben bi ara kvyle konuşmuyordum. Eşim benim yanımdaydı bana hak veriyordu. Kendi de gitmiyordu ben zorla gönderiyordum. Sonra barıştık artık benim suyuma o gidiyo. Baktı pabuç pahalı.

ben mesela cok resmiyim alti yillik evliyim esimde ailesini pek sevmez yani oyle soguk durur. nisan nikah soz esya ceyiz hepsini ikimiz calisarak yaptik annesi oglunun elindeki uc kurusa goz dikerdi bana hep ilgisiz di sanki oglu evlenmedide komsunun oglu evlendi ailesi de cok ilgisizdi nisani atma asamasina geldik birkere umurunda deyil atarlarsa atsinlar demis ogluna. evliligimzin ilk yillarinda kavga etmistik oda evi terketmisti annesi bitsin oglum demis ya gelde sasma yani ayrilsak zil takip oynayacak.
birde cocuk olayi eklenince tedaviler hastane hastane gezdik kac yil bebegimiz olmadi anasi laf sokmalar milletin icinde abuk subuk konusmalar bigun sormaz halimizi de anca elalemin cocuklarini anlatir dururdu ballandirarak. esimde farkediyordu oda sogudu zamanla. 4 kardesler hepsi erkek ve yakin oturuyorlar ben kendi annemin yakinindayim uc ayda bir giderim bayramdan bayrama birde ramazan iftarlarina kv deyle muhatap olmsm eltilerimle konusurum en son cocuk olayi ile ilgili sinirimi bozdugu icin face book uzerinden saydim biraz ama alti yilin intikamini aldim.hakaret falan yok yalniz ogunden bu yana nisan ayindan beri konusmuyoruz.ben bi dusuk yasadim mayis da bi gecmis olsun bile demedi bende daha sadece elini aliyorum okadar konusmuyoruz keyfi bilir cok da tin sevilecek bir yeri yokki bu kadinin. su an uc aylik hamileyim allaha bin sukur ve esimle bebegimizden baska bisey dusunmuyoruz kv deyi daha yeni arayip soyledi esim nazarindan korkuyoruz. sende konusama ama esinle arasira git mesafeli ol bitti esinle de konus hakli olduginu ispat et. annesi sonucta ama hakettigi neyse oyle muamele et otesi yok. ne ekersrn onu bicersin ...

bence konu başlık itibariyle ilişkiler ya da aile bölümüne taşınabilir, kişisel dertten ziyade genel bi konu

kendi başınıza geldiğini yani eşinizin durumunda olsanız nasıl davranırdınız bunu düşünün ondan sonra kararı siz verin yolunuzu siz belirleyin

Back
X