• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

çiçek64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
807
4
118
42
Diğer
ben 1,5 yıllık evliyim ondan öncede 1 yıl nişanlı kaldık ve asla kayınvalidemle aynı dili konuşamadık ve en son 2 gün önce tartıştık ondan sonrada görüşmedik ve o tartışmadan sonrada eşimlede aynı evde mecbur kalmadıkça konuşmadık bilmiyorum ne yaparız bundan sonra ama kayınvalidemle artık görüşmek istemiyorum. kayınvalidesiyle görüşmeyen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz mecbur kalmıyormusunuz bazı ortamlarda görüşmeye yada eşleriniz yalnızmı gidiyor annesini görmeye yardım edin bana ?

ben artık sanırım hiç görüşmeyeceğim bundan sonra :delphin:

Eşinizin annesiyle hiç görüşmemeyi başarabilecekmisiniz bilemem ama bence aradaki küslüğü kesin. Tamam samimi olmayın ama sonuçta o eşinizin annesi, Allah kısmet ederse çocuklarınızın babaannesi olacak. Akraba bağlarının kopmaya başladığı bir toplumdayız, lütfen akrabalarımıza sahip çıkalım. Samimi olmak zorunda değiliz ama bağlarıda kopartmayalım.

evet ben yıllardır görüşmüyorum diyen çıkar mı bende merak ettim.

siz eşinizin yerinize kendinizi koyun. anneniz ne kadar hatalı olursa olsun, eşinize yanlış yapmış olursa olsun; eşiniz görüşmese ve siz sürekli tek başınıza gitseniz annenize evliliğinizde huzur olur mu?
evli ama yalnız gitmek annenizin evine ve bu yıllaca sürse sizin içiniz acımaz mı?

bence işte tam da bu sebeplerden bu mümkün değil.
gider merhaba der köşenizde oturursunuz sonra da çeker gidersiniz, ama hiç gitmemek bana göre doğru değil.

ne olursa olsun küs kalmayınız.iletişimide koparmayın.
sonuçta eşinin annesi.ne kadar uzak kalsanızda eşin bir noktadan sonra patlayacağını düşünüyorum.
buda size yansır.
bu hayatın düğünü var ölümü var hastanesi var... karşı karşıya gelme ihtimaliniz çok fazla.
herkesin arasında tartışmalar olabılır ama küs kalmayınız.baglarınızı koparmayınız.

evet ben yıllardır görüşmüyorum diyen çıkar mı bende merak ettim.

siz eşinizin yerinize kendinizi koyun. anneniz ne kadar hatalı olursa olsun, eşinize yanlış yapmış olursa olsun; eşiniz görüşmese ve siz sürekli tek başınıza gitseniz annenize evliliğinizde huzur olur mu?
evli ama yalnız gitmek annenizin evine ve bu yıllaca sürse sizin içiniz acımaz mı?

bence işte tam da bu sebeplerden bu mümkün değil.
gider merhaba der köşenizde oturursunuz sonra da çeker gidersiniz, ama hiç gitmemek bana göre doğru değil.

evet canım haklısın ama şuanda hiç içim almıyor onun yüzünü görmeyi ne yapacağım bilmiyorum :delphin:

Eşinizin annesiyle hiç görüşmemeyi başarabilecekmisiniz bilemem ama bence aradaki küslüğü kesin. Tamam samimi olmayın ama sonuçta o eşinizin annesi, Allah kısmet ederse çocuklarınızın babaannesi olacak. Akraba bağlarının kopmaya başladığı bir toplumdayız, lütfen akrabalarımıza sahip çıkalım. Samimi olmak zorunda değiliz ama bağlarıda kopartmayalım.

normalde hafta da en az bir kez giderdik onda bile ayaklarım geri geri giderdi şimdi nasıl giderim bilmiyorum ama eskisi gibi olsunda istemiyorum açıkçası bilmiyorum ne yapcağımı

görüşmelerinizin sıklıgını azaltın ama hiç görüşmemek olmaz. evde huzursuz olursunuz.
kendinizi eşinizin yerine koyun, ne kadar da kötü olsa annedir sonuçta.
hatalı da olsa annem, eşim görüşmemezlik etse kafaya takarım ben. bunu sürekli dile getirmesem de başka birşeyden huzursuzluk çıkar ama asıl nedeni bu olur.
bilmiyorum anlatabildim mi...
evliliğinizi yıpratacak ve haklıyken haksız konumuna düşecek davranışlardan kaçının.
tamamen taktik :jeyyar:

canım bunu nasıl becerirsin bilemicem .ama gerçekten bahsettiğin insan eşinin annesi.eltin olsa boşver dicem ama anne olucan gerçekten zor kopmak.
bunu yaşamış bir insan olarak söylüyorum.burbuk arkadaşıma katılıyorum.küsme ama uzak kalmaya çalış

Son düzenleme:
canım bunu nasıl becerirsin bilemicem .ama gerçekten bahsettiğin insan eşinin annesi.eltin olsa boşver dicem ama anne olucan gerçekten zor kopmak.
bunu yaşamış bir insan olarak söylüyorum.burbuk arkadaşıma katılıyorum.küsme ama uzak kalmaya çalış

teşekkür ederim canım evet maalesef ne kadar görüşmeyelim desemde mutlaka bir araya gelmek zorunda kalacağımız zamanlar olacak en azından bir müddet görüşmeyelim sonrası allah kerim artık

bence hiç görüşmemek olmaz
multaka görüşülür bi şekilde
bayramda seyrandada olsa görüşülür
diğer türlüsü bir evlilik için çok yıpratıcı olur
benim eşim benim annemlen tartışıp birdaha onunla görüşmek istemese diye düşünüyorumda
çok kırılır çok üzülürüm evliliğimede yansır ister istemez
o yüzden aradakı mesafeyi artırırdım haftada bir değil ayda bir giderdim mesela olur biterdi

bence hiç görüşmemek olmaz
multaka görüşülür bi şekilde
bayramda seyrandada olsa görüşülür
diğer türlüsü bir evlilik için çok yıpratıcı olur
benim eşim benim annemlen tartışıp birdaha onunla görüşmek istemese diye düşünüyorumda
çok kırılır çok üzülürüm evliliğimede yansır ister istemez
o yüzden aradakı mesafeyi artırırdım haftada bir değil ayda bir giderdim mesela olur biterdi

evet canım hiç görüşmemek dediğimde aslında eskisi kadar sık görüşmemek ve çokda birşeyler paylaşmamak

evet canım hiç görüşmemek dediğimde aslında eskisi kadar sık görüşmemek ve çokda birşeyler paylaşmamak

canım eğer eşin sorun çıkarmıcaksa sen fazla sık gidip gelme
ama eşinede engel olma herzaman gitsin annesine
sen ise işte arada bir git biraz otur çokda fazla samimi olma
beliki çok kırılmıssın, zorlan zaten güzellik olmaz insan içinden gelmese yakın davranamaz ama işte eşinin hatırı ve evliliğinin huzuru için biraz sabret derim

ben görüşmüyorum ama oğlu her daim gider gelir
ben görüşmem çünkü bana ağza alınmıyacak sözler söyledi ve ben onu sildim

canım eğer eşin sorun çıkarmıcaksa sen fazla sık gidip gelme
ama eşinede engel olma herzaman gitsin annesine
sen ise işte arada bir git biraz otur çokda fazla samimi olma
beliki çok kırılmıssın, zorlan zaten güzellik olmaz insan içinden gelmese yakın davranamaz ama işte eşinin hatırı ve evliliğinin huzuru için biraz sabret derim

evet çok kırıldım çünkü kayınvalidem gerçekten çok garip bir insan ki oğluda bunun farkında o tartışmadan sonra bana ağzını açıp ne iyi ne kötü bir laf etmedi işte artık öyle eskisi gibi haftada bir yemeğe filan gitmeyeceğim artık yeter gerçekten sıkıldım.

ben görüşmüyorum ama oğlu her daim gider gelir
ben görüşmem çünkü bana ağza alınmıyacak sözler söyledi ve ben onu sildim

vallahi ben de artık eşime ben gelip gitmek istemiyorum bunu bil yok ben öyle istemem mecbursun gitmeye gibi laflar ederse allah biliyor eşimi çokı sevmeme ve kayınvalidem dışında bir sorunumuz olmamasına rağmen sen yoluna ben yoluma diyeceğim eşime zaten çocuğumda yok henüz ama yok tamam çok sık gidip gelme ben arada giderim filan derse tamam bilmiyorum artık ne olur.
sen nasıl yapıyorsun canım çocukların filan nasıl görüşüyor bayramlarda düğünlerde nasıl yapıyorsunuz?

valla bizimde öle şeyler olduki artık ben son bir senedir hiç yüzlerini görmüyorum eşim yalnız görüyor,,benide hiç zorlamaz gel diye çünkü annesinin huyunu biliyo,,bu saatten sonra kimsede görüştüremez zaten o kadar çektirdilerki

valla bizimde öle şeyler olduki artık ben son bir senedir hiç yüzlerini görmüyorum eşim yalnız görüyor,,benide hiç zorlamaz gel diye çünkü annesinin huyunu biliyo,,bu saatten sonra kimsede görüştüremez zaten o kadar çektirdilerki

vallahi benimkinde de varsa yoksa kızı bizi insan yerine koyduğu yok ve ne lafını biliyor ne tavrını olur olmaz söyleniyor ve herşeyi en iyi bilen en güzelini bilen o dur en marifetli o dur en temiz o dur ve sürekli kendini över ve karşısındakinin yaptığını da hayatta beğenmez mutlaka bir kulp bulur geçinilecek gibi değil yani görüşmek ve geçinmek çok bir insan allahım yardımcım olsun bilmem ne yapacağım.

Bazi kayinvalideler kendini saydirmak yerine, kendinden nefret ettiriyolar!:kahve:

Bazi kayinvalideler kendini saydirmak yerine, kendinden nefret ettiriyolar!:kahve:

aynen kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ben şahsen görüşmek zorunda olduğumu düşünmüyorum gamyoncuiremsu
oğlu gider gelir gitmese bile ben derim git görüş diye mirmirmirmir
ama bu kadar saygısızlıktan sonra yüzünü görmeye bile gerek yok
belki bayramda kandilde ararım o da belki :1closedeyes:

Son düzenleme:
Back
X