Kayınvalideye bakmak

hic size aman bisey olmaz bakin insanlik sizde kalsin demiycem.bakmayin kesinlikle siz baksaniz da aa ben bakmamistim ama o bana bakti demiycek.ustune bide bakmak zorundaydi der valla kimseye iyilik yapmayin .
Aynen bunu diyebilecek nezakette olsa kadin zaten torununun hatrina 3 gun bakip iki kap yemek verirdi konu sahibine.

Konu sahibi maksat seni gaza getrmek degilde.. valkahi esinede gicik oldum kv den nefret ettim

Ne bileyim kvnize bakmanız benim bile içimden gelmedi 😕 ama eşiniz sanırım şu ailenin saf, herşeyi ben yaparm diyen atılgan çocuğu, ne meraklılar ameliyat olup kendilerine baktirmaya gerekte yokmuş işte ne diye zorla annesini ameliyat ettiriyor😒 Allah'ım sen akıl fikir ver güya evlatlık ediyor ben olsam bakmazdm bundan sebep huzurumuzu bozacaksaksanda gerek yok izin al işten annene bak derdim kızı değilim oda benim annem değil, senin annen zorunda değilim deyin bazı erkeklerin kafasını taşa sürtüp kendine gel ya demek geliyor içimden bazen. Öyle yapın bide ciddi olduğunuzu belli edin size bakmadı diye trip attığınızi sanmasn.

Yok mu senelik iznin?
Üyeler de yazmış fazlasıyla, bi cırlayacaksın eşine ben onun kızı değilim bakmak zorunda değilmiş ya o da benim annem değil bende bakmak zorunda değilim git kendi şehrinde hastane bul yaptır
Doktorların gerek duymadığı ameliyatı zorla başkasının sırasını yiyerek yaptıracaksınız belki de. Hele bi kafanın dikine git bak izin alıp çocuklarla beraber annen gidene kadar gider annemde kalırım. Ben muhtaç durumdayken annem beni annene emanet etmişken ben bakamam dedi ya bu içimde kaldı beni yaraladı tabi sen anlayamazsın o acıları ağrıları ben yaşadım sen değil! Eğer bu konuda benimle inatlaşırsan bu evliliği bile gözüm görmez! De. Aşırı sinir oldum eşine. Ben izin alıp anama bakarım da demiyor sen bakacaksın diyor ikisinin kafasını alıp birbirine vuracaksın anasına bak oğlunu al. Ne biçim insanlar yahu

hic size aman bisey olmaz bakin insanlik sizde kalsin demiycem.bakmayin kesinlikle siz baksaniz da aa ben bakmamistim ama o bana bakti demiycek.ustune bide bakmak zorundaydi der valla kimseye iyilik yapmayin .
Aynen öyle. Bir seferlik hata yaptı. Ama ben iyi davranayım da anlasın hatasını diye beklersem çok beklerim. Bu tip insanlar hep almayı sever. Bununla övünür. Kendi yaptıklarından hep şikayet ederler. Kadir kıymet bilecek olsa amenna. Ama kişiliğini biliyorum. Başkalarından alıp kendileri oturmayı yatmayı marifet sanıyorlar

Istemezdim boyle bi kadini evimde..terbiyesiz yuzsuz be suratka gelecek acaba?
Onlara göre kendileri haklı canım hep. Gelin izin vermedi olur bak şimdi. Zaten azıcık yerini haddini bilse sayılı gün zaten geçer diyecem. Problem benim içimden gelmemesi. Normalde çok merhametliyim ve kin gütmem ama kv kullanmayı kişilik haline getirip eşinin de işine geliyorsa biz de salak değiliz anlıyoruz bir şeyleri

Onlara göre kendileri haklı canım hep. Gelin izin vermedi olur bak şimdi. Zaten azıcık yerini haddini bilse sayılı gün zaten geçer diyecem. Problem benim içimden gelmemesi. Normalde çok merhametliyim ve kin gütmem ama kv kullanmayı kişilik haline getirip eşinin de işine geliyorsa biz de salak değiliz anlıyoruz bir şeyleri
Bos ver zaten kiymet bildikleri yok, gelin istemedi olsun

Evde durumlar nasıl şu an ? Eşinize anneniz nasıl arayabildi diye sordunuz mu ?
Bir de gerekmeyen bir ameliyat için narkoz yemek hiç de iyi bir şey değil, ameliyattan sonra benim hafızam ancak bir yılda kendini gelmişti.

merhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı
Bi keresinde kayinvalideme kırılmıştım moralim düzelsin diye kendimi oyalıyodum elime bi tane önceden kalan boş işlenmiş oyayı aldım bi tane yazmaya dikiyordum, karşıma oturdu modeli güzelmiş falan birşeyler diyor hiç kafamı kaldırmıyorum sonra dedi ki bende de böyle bi oya var bana da yapar mısın, olur dedim yaparım. Gerçekten yapar mısın dedi evet dedim. Tamam yapmana gerek yok dedi niye dedim, aramızın ne kadar bozuk olup olmadığını ölçtüm dedi. Denemiş beni. Yani bazen böyle yapabiliyorlar, belki de tamam gelsin desen yok diyecek.

Bi keresinde kayinvalideme kırılmıştım moralim düzelsin diye kendimi oyalıyodum elime bi tane önceden kalan boş işlenmiş oyayı aldım bi tane yazmaya dikiyordum, karşıma oturdu modeli güzelmiş falan birşeyler diyor hiç kafamı kaldırmıyorum sonra dedi ki bende de böyle bi oya var bana da yapar mısın, olur dedim yaparım. Gerçekten yapar mısın dedi evet dedim. Tamam yapmana gerek yok dedi niye dedim, aramızın ne kadar bozuk olup olmadığını ölçtüm dedi. Denemiş beni. Yani bazen böyle yapabiliyorlar, belki de tamam gelsin desen yok diyecek.
Ne garip bir kayinvalideymiş bu böyle, bir de denediğini apaçık söylüyor 😮
Bu konuda sizin dediğiniz şekilde olduğunu sanmıyorum, çevresindekileri kullanmayı seven bencil bir kadına benziyor bu kv.

Ne garip bir kayinvalideymiş bu böyle, bir de denediğini apaçık söylüyor 😮
Bu konuda sizin dediğiniz şekilde olduğunu sanmıyorum, çevresindekileri kullanmayı seven bencil bir kadına benziyor bu kv.
Olabilir yani çeşit çeşit kv. var onu demek istedim 😀 peki beni bi düşünsene ya o anın verdiği tuhaflıkla yapamam kendin yap vs birşeyler demiş olsaydım vay hâlime :halay:

Olabilir yani çeşit çeşit kv. var onu demek istedim 😀 peki beni bi düşünsene ya o anın verdiği tuhaflıkla yapamam kendin yap vs birşeyler demiş olsaydım vay hâlime :halay:
Benim kayınvalidem bana seni bize hizmet etmek için aldım dedi, bende ben size hizmet etmek için eşimle evlenmedim bu konuda bana güvenmeyin dedim.
Sanki dünyanın en anormal şeyini söylemişim gibi öyle suratıma bakmıştı 😂

Benim kayınvalidem bana seni bize hizmet etmek için aldım dedi, bende ben size hizmet etmek için eşimle evlenmedim bu konuda bana güvenmeyin dedim.
Sanki dünyanın en anormal şeyini söylemişim gibi öyle suratıma bakmıştı 😂
Bak işte çeşit çeşit kv. var :KK70:

merhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı

Bence bunların hepsini eşinize belirtin ve en azından sizden aşırı bir beklenti içine girmemeseini isteyin. Sonuçta siz ne kadar istemeseniz de eşiniz gelme diyemeyecek...

Ayrıca bu konuda size hak veriyorum..

kv benımde çocuguma bakmadı ,

herkese yardımcı olmuş ama bana olmadı ki aramızda gerçekten hiçbir sorun tartışma huzursuzluk yokkken yaptı

şimdi bende yıllardır kimin çocuguna baktıysa o gitsin baksın beni giççç ilgilendirmez
el kadar çocouguma bakmayana ben hiç bakmam diyorum ,

ama kocama sen bakmak zorundasın gider anana bakarsın bende kendı anama bakarım diyorum ,

ne sıçtın ki elime ne çalayım yüzüne ben değil atalar söylemiş

Back
X