Kayınvalideye bakmak

Kıyameti koparırdım, aileniz keşke aynı şehirde olsaydı, iyileşene kadar onlara gitseydiniz. Ayy sinir oldum kv nize. Allah yardımcın olsun, ben olsam bakmam, hastaneye bile uğramam.
Hastaneye uğrar çiçeğimi alırım. Ama evime gelmesin. Ben bakamam. Kocam bakacaksa da gitsin annesinin evinde baksın. Çünkü bizim eve gelince kesin alttan alttan bir sürü problem çıkarır.

Şu durumda sizin gibi kin güdemiyor olmayı tercih ederdim
O zaman bunlar olmamış gibi davranıp bir yandan da yapılanlardan ders çıkararak ilerlemeniz lazım, iyi davranın ama bir yandan da bilsin oğlu için ona katlandığınızı, bizde bir laf var sahibin de mi hatrı yok diye, sahibinin hatrına kin güdmeyin ama karşıdaki hissetsin hatır için olduğunu bütün bunların:KK66:

Kızı varsa kizi bakacak
Ev hanimi gelini varsa ve ayni apartmandaysa o baksin
Calisan kadindan ne isterler anlamıyorum bakmayin o size acimamis gelmemis bakmamis asla bakmayin.Hele 2 cocuklu ev asla..
İşte bunu düşünemiyor. Eşimle aramı açıyor. Sürekli Naz sürekli Naz. Öbür tarafa da gidemiyom diye bi de bana sızlanıyor

O zaman bunlar olmamış gibi davranıp bir yandan da yapılanlardan ders çıkararak ilerlemeniz lazım, iyi davranın ama bir yandan da bilsin oğlu için ona katlandığınızı, bizde bir laf var sahibin de mi hatrı yok diye, sahibinin hatrına kin güdmeyin ama karşıdaki hissetsin hatır için olduğunu bütün bunların:KK66:
Kv ye de söyledim. Bana mecbur bakacaksınla falan gelmesin dedim. Ben onlardan anlamam dedim. İyilikle gelsin dedim. Eşime de söyledim. Bana iyi davran senin hatrın için bakarım dedim. Kv için bakmam dedim. Ama bu tavırla olmaz. Sahibi o hatrı kazanmalı önce. Bir de kv bel kayması var belimde dr ameliyat dedi dedi bize. Biz gösterdik dr ye burada kayma falan yok dedi. Ama kv tutturdu bacağım uyuşuyor diye. Amaç ilgi çekmek. Hepsi huyunu bildiği için kimsenin umrunda değil eşimden başka.

Kv ye de söyledim. Bana mecbur bakacaksınla falan gelmesin dedim. Ben onlardan anlamam dedim. İyilikle gelsin dedim. Eşime de söyledim. Bana iyi davran senin hatrın için bakarım dedim. Kv için bakmam dedim. Ama bu tavırla olmaz. Sahibi o hatrı kazanmalı önce. Bir de kv bel kayması var belimde dr ameliyat dedi dedi bize. Biz gösterdik dr ye burada kayma falan yok dedi. Ama kv tutturdu bacağım uyuşuyor diye. Amaç ilgi çekmek. Hepsi huyunu bildiği için kimsenin umrunda değil eşimden başka.
Kim boşu boşuna ameliyat olmak ister? Kayınvalideniz enteresan ☺️

sen bence kayinpederi ara söyle.annesine baksin ama gelip orda baksin. sirf bu yüzden günlerdir konusmuyoruz. ben istesemde bakamam ne kv ne esim anlamiyor ben calisiyorum iki de cocugum var evde bekar isi olmayan kizi dururken calisan iki cocuklu bana mi gelecek diye söyle.

Kv LP geldiğinde ben sürekli koşturuyorum iş yapıyorum. Eşim de mutfağı süpürmeye başladı. Kp gelip demesin mi sen kendine temizlikçi bulmuşsun diye. Eşim de siz varken yapıyorum başka zaman yapmıyorum diye içlerini rahatlatıyor

Pes. Asıl onlar hizmetçi bulmuşlar. Yerinizde olsam başta eşim olmak üzere hepsinin haddini bildirirdim

Pes. Asıl onlar hizmetçi bulmuşlar. Yerinizde olsam başta eşim olmak üzere hepsinin haddini bildirirdim
Merak etmeyin hiç altta kalmıyorum. Ama çok stres yükleniyorum. Kendim karşılık versem de hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Rahatsız oluyorum
sen bence kayinpederi ara söyle.annesine baksin ama gelip orda baksin. sirf bu yüzden günlerdir konusmuyoruz. ben istesemde bakamam ne kv ne esim anlamiyor ben calisiyorum iki de cocugum var evde bekar isi olmayan kizi dururken calisan iki cocuklu bana mi gelecek diye söyle.
kv ye söyledim gelmicem dedi ama bakalım. eşim de gelmezse benim yüzümden gelmeyecek diye bana kızgın. Ben de ona kızgınım. Konuşmuyoruz.

Ya boyle durumlarda hic esinizi mesinizi karistirmayacaksiniz olaylara.. sonra is daha fazla buyuyor ..

O anneniz kizim sana emanet dediginde nasil catir catir cevap verdiyse..
Sizde ayni sekilde catir catir ben bu durumda bu haldeyken bana bakmak istemedin , bende bakmak istemiyorum diyin.

SOguk tavra karsi soguk tavir sergileyin.
Uzulcek kirilcak yok laf etcek falan diye hic korkmayin.
Sizi dusunmeyeni siz hic dusunmeyin bu saatten sonra. Uyuz oluyorum bu tipteki insanlara ya.. herkesin cani kendine kiymetlidir. Caninizi sıkıyorsa uzak tutun .
Etme bulma dunyasi dedikleri bu olsa gerek..

Back
X