- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
insanların akıllanması için ille başlarına kötü bir şeylerin gelmesi gerekiyor maalesef...
neyse kötü günler geride kalmış...
bundan sonra her şey yolunda gider inşallah...
çok güzel bir davranışta bulunmuşsunuz...
mutluluğunuz daim olsun...
bayramda en yakısanıda bu zaten canım yerimsenien
insallah hep böyle gider :Saruboceq: tüm küsler barısır :Saruboceq:
karlarperisi ee ne güzel adam para verecekmiş neden istemedin ki sonucta almamazlık yapmamış :uhm:
ben almayı düşünmüyorum.onlar bana birşey bile almadılar.dün nişanlım bayramlık bişeyler alalım dedi.bende hayır istemiyorum dedim.bana para babamdan çıktı dedi.yani babası alacakmış.sizce kabul edeyim?ben hiç kabul etmek istemiyorumda.
Canım istemiyorum yerine,
sen bilirsin gibi birşeyler söyle ve alsın o da mutlu olur:1hug:
birde nişanlın kendi çalışmıyormu? neden babasından para almış?
bayram hediyesi bir kıyafet ise bir kıyafet parası yokmu acaba?
veya şey diye düşünüyorum ben kayınpedere takmış durumdayım ya niişanlım babasını benim gözümde yükseltmeye çalışıyor olabilirmi?adamın bana kıyafet alma gibi lüksü olacagını zannetmiyorum.bende çok özenmiştim hep derdim bayramlarda kayınvalideme bişeyler alıcam onunla otırmalara gidicem çok iyi geçinicem.nişanlandım ama nasıl kayınpederimin bende bir iğnesi bile yok.amine su abla dememde bir mahsur varmı veya yaş olarak büyükmüsünüz onuda bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım.bunuda sorayım size
nişanlım çalışıyor maaşını olduğu gibi kayınpedere veriyor.kayınpederde ona tekrar geri para veriyor.yarın burnuma süreceklerse almasınlar.bende almayacagım çünkü onlara hediye falan gözümde gram değerleri yok.değerlerini 3 ayda yitirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?