kayınvalideye gitme sıklığı

Ben de çok yakın oturuyorum kayınvalideme, cok sık degil duruma göre değişiyor. sizin nasıl ki bu kadar dertlisin?

arkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?

canım evli değilim ama abim evli yengem haftada 1 kez muhakkak geliyolar çalıştıkkları için bu pazar günü olur genlde cok nadir bişi olursada haftaiçide belki gelirler

bizim okadar dengesizki.ben çocuktan dolayı çok evden çıkamıyorum.ama eşim özllikle hafta sonu mutlaka birkaçkere gide.zaten kayınvalidem çocuğa bakmak için bize geliyor.hafta içi hep görüyorum.ama eşim her fırsatta kısa sürelide olsa gidiyor ailesine.yok şu iş var yok bu iş var.yok şuna gidilcek eşim arabayla annesi gili bırakmaya gide.en son geçen zıvanadan çıktım.bizmkiler şehir dışından zıyarete geldiler.eşim herzamankı gbi anasını aradı akşam.sankı çok uzağız.onlarda mahrumiyet bölgesinde muhtaçlar.neyse eşimin kv dem kendi evinden 2 sokak ötede bir akrabasının evinde.saat akşam 9 falan.yani annesinin yüriyerek evine varması 5 dk.gittiği yerde akrabası yanı evde onu evine bırakbilecek çok insan var.annesine diyorki anne ben gelip seni evine bırakıyım.yuh artık dedim.evde benım annem babam var zıyaretimze gelmiş.sen nereye gidiyorsun.hemde çok saçma bi sebep için.bazem kendimi enayı gibi hissediyorum.onun ailesi tatlıda benımkı acımı.napcam bilmiyorum artık.pisikolojim iyice bozuldu.

canım evli değilim ama abim evli yengem haftada 1 kez muhakkak geliyolar çalıştıkkları için bu pazar günü olur genlde cok nadir bişi olursada haftaiçide belki gelirler
Çalışıyorlarmış haftada birgün gelmeleri normal ara sıra hafta içide geliyor diyorsun ediyor haftada 2 gün peki siz kaç günde bir gelmesini bekliyorsunuz.

bizim okadar dengesizki.ben çocuktan dolayı çok evden çıkamıyorum.ama eşim özllikle hafta sonu mutlaka birkaçkere gide.zaten kayınvalidem çocuğa bakmak için bize geliyor.hafta içi hep görüyorum.ama eşim her fırsatta kısa sürelide olsa gidiyor ailesine.yok şu iş var yok bu iş var.yok şuna gidilcek eşim arabayla annesi gili bırakmaya gide.en son geçen zıvanadan çıktım.bizmkiler şehir dışından zıyarete geldiler.eşim herzamankı gbi anasını aradı akşam.sankı çok uzağız.onlarda mahrumiyet bölgesinde muhtaçlar.neyse eşimin kv dem kendi evinden 2 sokak ötede bir akrabasının evinde.saat akşam 9 falan.yani annesinin yüriyerek evine varması 5 dk.gittiği yerde akrabası yanı evde onu evine bırakbilecek çok insan var.annesine diyorki anne ben gelip seni evine bırakıyım.yuh artık dedim.evde benım annem babam var zıyaretimze gelmiş.sen nereye gidiyorsun.hemde çok saçma bi sebep için.bazem kendimi enayı gibi hissediyorum.onun ailesi tatlıda benımkı acımı.napcam bilmiyorum artık.pisikolojim iyice bozuldu.

maalesef böyle...erkekler bekarken ailelerini bu kadar düşünmüyo ama evlendikten sonra çok kıymetli oluyorlar nedense..bizdede öyle,
k.valide bir yere gezmeye gider eşim kardeşini arar naptın annemi aldınmı getirdinmi götürdünmü geldilermi...vs halen o evde yaşıyormuş gibi aklı onlarda olur bana gerçekten anlamsız geliyor çünkü k.pederim var bir tane daha bekar oğlu var onlar düşünsün öyle değilmi?
ayrıca bizde çok yakınız iki sokaklık mesafe var ve sürekli görüşüyoruz haftada 3-4 kere diyebilirim ama mecburum çünkü gitmesem ya eşim tavır yapar yada k.validem..yakın olmak çok kötü..

ya ben bunu bir türlü sindiremiyorum.onlara okadar normal geliyorki bu hayat.ama ben bir türlü alışamadım.bir türlü aklını tam olarak bize veremıyor.hep aklı anasında babasında.yanı başımıza buyruk hiç birşey yapamıyoruz.anne babanın istek ve ihtiaçları hep en önde.ya artık geçen gece çıldırdım.nedemek ya.evde misafir varken annemi bırakıp geliyim nedemek.hemde 2 sokak ötededeki bir yere.hemde bırakabilecek bir sürü kişi varken.ya benmi çok abartıyorum.ama sindiremiyorum.madem anası bukadar kıymetli neden evledni.benim gunahım ne.bende anamı babmı özlüyorum.ama asla annem babam için ailemi bırakıp gitmiyorum.ya okadar normalleştiki onun benı bırakıp bırakıp gitmesi.bıktım artık

altlı üstlü oturuyoruz oğlumu bakıyor işten gelince oğlumu alır çıkarım eve misafir geldimide bi hoşgeldin der 5 dk oturur evime çıkarım yaramaz durmayan oğlum sayesinde :52::52: 5 yıl daha uzak oturmuştum onlar hiç gelmezdi nerdeyse bizde ayda 1-2 kere giderdik

ben hafta bir iki kere gitmeyi sorun etmıyorum.en baştayken eşim nerdeyse her gün gitmek istredi.çok kavgalar ettik bu yüzden.şimdi ben hem çalıştığım için hemde çocuk olduğ için çok gidemiyorum.zaten kv dem hep bizde çocukdan dolayıç.ama eşim her fırsatta yarım saatte olsa onlara uğruyor.hiç bir fırsatı kaçırmıyor.hafta sonları onlara göre hep planımız programımımız.hafta içi okadar görüşmesine rağmen napıyo nedıyor yine hafta sonu mutlaka uğruyor. boğuluyorum artık.o anası babası ben ve çocuğundan oluşan bir aile istiyor.ama ben bunu istemiyorum

Eşim bensiz pek gitmez, denk gelir yada bir durum olmuştur ancak o zaman gider bende buna hiç takılmam.
Kızım olmadan önce haftada 1-2 gün mutlaka giderdik ama şimdi çalışıyorum ve kızıma annem bakıyor akşam eve gittikten sonra çocuğu alıp gitmem v.s. zor oluyor.
Bazen 1-2 hafta gitmediğimiz oluyor ama o zaman da hafta içi onlar geliyorlar, torunlarını özlüyorlar.
Annemlere de aynı sıklıkta gidiyorum yan binamızda oturmasına rağmen.
Maalesef çocuk olunca ve çalışınca gidip gelmek pek düzenli olmuyor.

ben hafta bir iki kere gitmeyi sorun etmıyorum.en baştayken eşim nerdeyse her gün gitmek istredi.çok kavgalar ettik bu yüzden.şimdi ben hem çalıştığım için hemde çocuk olduğ için çok gidemiyorum.zaten kv dem hep bizde çocukdan dolayıç.ama eşim her fırsatta yarım saatte olsa onlara uğruyor.hiç bir fırsatı kaçırmıyor.hafta sonları onlara göre hep planımız programımımız.hafta içi okadar görüşmesine rağmen napıyo nedıyor yine hafta sonu mutlaka uğruyor. boğuluyorum artık.o anası babası ben ve çocuğundan oluşan bir aile istiyor.ama ben bunu istemiyorum

ya off bende evlencem bizde altlı üstlü oturcaz herkes hep bu sorunları yasıo bende yasıcam diye korkuormm öyle bi insanlara benzemioolarda ama evlnnce işler değişir dye korkuorm annemde isteme altlı ustu dio hep karısır içli dışlı olursun sürkli dio mecburiyetten:((

Biz haftada bir bazen iki kez gideriz. genelde buda hafta içi olur, ikimizde çalıştığımız için hem yemeğimizi yeriz, hem de genel ziyaretimizi yaparız, hafta sonlarımızda bize kalır.

Ailemle daha önceden aynı şehir de yaşıyorduk, Annemlere de aynı şekilde hafta da bir gidiyorduk, şimdi eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz bozmadan bu sefer onun ailesine aynen devam ediyoruz.

ya off bende evlencem bizde altlı üstlü oturcaz herkes hep bu sorunları yasıo bende yasıcam diye korkuormm öyle bi insanlara benzemioolarda ama evlnnce işler değişir dye korkuorm annemde isteme altlı ustu dio hep karısır içli dışlı olursun sürkli dio mecburiyetten:((

korkma canım hiç öyle olmuyor öyle insanlara benzemiyorlar diyorsan öyle olsalardı belli ederlerdi zaten bence hatta yardımı bile olur sana

korkma canım hiç öyle olmuyor öyle insanlara benzemiyorlar diyorsan öyle olsalardı belli ederlerdi zaten bence hatta yardımı bile olur sana

ya ilk bastakı tavır önemli erkekte bıraz aradaki mesafeyi korumalı yani sonucta anne babasıda olsa artık o evden cıktı öncelıklı olan esi olmalı bi evi bi ailesii var sonucta artık allah hepimizi kötü insanlardan korusun ne diim

ya ilk bastakı tavır önemli erkekte bıraz aradaki mesafeyi korumalı yani sonucta anne babasıda olsa artık o evden cıktı öncelıklı olan esi olmalı bi evi bi ailesii var sonucta artık allah hepimizi kötü insanlardan korusun ne diim

tabiki burada eşinin tutumu da çok önemli umarım beklediğinin üzerinde güzel bi evlilik geçirirsin

biz haftada bir kere gidiyoruz. hatta günümüz bile belli; cuma kayınvalidemlere, cumartesi annemlere :) çocuk yokken gidiyoruz da çocuk olunca bu kadar sık gidebileceğimizi zannetmiyorum. en azından çocuk biraz büyüyene kadar. ben hiç şikayetçi değilim valla hatta iki gece akşam yemeğimiz önümüze geliyor ohhhh :))))

bizde keyfimize göre ayda 1,2,3 :9::9:
relax ol içinden geldiği gibi davran bence :34::34:

biz araçla 5-10 dk lık mesafedeyiz bazen haftada 1 kere onlar gelirler bazende çok nadir biz gideriz 2 haftadır ilkkez dün akşam benim ailemden gelirken gittik yarım saat oturduk kalktık.
ama benim ailem baya uzakta oturuyor oraya hemen hemen her hafta sonu gideriz neden böyle bende bilmiyorum:12:

yani anladığım kadarıyla eşiniz her fırsatta anamın babamın ihtiyacı var deyip deyip gitmiyor diymi?genelde beraber ziyarette bulunuyorsunuz.

Bizde kv ile ayni binadayiz.

Evlendigim ilk zamanlar esim her gun cikmak ister ,hatta venim sabahtan cikip yatmaya kadar orda olmamizi isterdi. Ben cok direndim. Kv lere cikma yuzunden esimle cok kotu oldum,dayak bile yedim ama asla taviz vermedim kendimden ,dayakta yesem bildigimi okudum.(o zamanlar cok aci veriyordu)

Simdi ise ister cikarim ister cikmam. Esim tek basina cikar(doldururlar esimi de).Yeri gelir 2 hafta yuzlerini gormem ozellikle de kis aylarinda.

Gecenlerde esimle ufak bir atismamiz oldu. O esnada annesinin hala benim hakkimda sikayetleri oldugunu soyluyormus. Esimde sagolsun hasta,cocuk var,sinavlari var gibi gibi bahaneler buluyormus.

Zamaninda cok cektim ama simdi sefa suruyorum. Zorda olsa esime bir aile oldugumuzu benimsettim.

Back
X