Kayınvalideye Hediye

kv seni şımartmaktan korkmadan her türlü hizmetini yapıyormuş.
ne güzel.
senin bir küçük çikolata ile gönül almayı bu kadar irdelemeni garipsedim.
maddi durumları nasıldır?
eğer ihtiyacı var ise üstüne başına birşeyler alsan daha makbule geçer.
ama ihtiyacı yok ise böyle küçük hoşuna gidebilecek jest yapılabilir.
illa çok süslü bir çikolata demeti de şart değil bana göre.

bazi insanlar iyilikten anlamaz, yakin oldukca sorun cikar mesafe koyunca hersey yolundadir; kimisi hatasini anlar pisman olur... umarim senin kaynanan ikincisidir.

Buda olabilir başı kaplıysa hoş bir eşarp olabilir yada bir fular olabilir. Bence hediye çok iy olur. Mutlaka hediyeye not da ekle. Bu vesileyle belki herşey çok daha güzel olur

Evet hediyesine not iliştiriyorum kartına.
"Bu dönemde bize göstermiş olduğunuz destek ve yardımlarınız için sonsuz teşekkür ederim. Bizim için çok değerlisiniz. Her zaman birlikte olmak dileğiyle... Sevgilerimle" diye not düştüm.
Çok abartmak istemedim açıkçası

En doğrusunu yapıyorsunuz zira sürekli hatırlamak,dile getirmek,mevzuları uzatmak herşeyden önce kişinin kendine verebileceği en büyük zarar ve sırtında ağır bir yük kesinlikle.
Bazen geride bırakmak,boşvermek,hatta affetmek insanı inanılmaz hafifletiyor.
Bende sizin gibiyim,bir kez konuşur,içimdekini döker ,sonra boşveririm illaki yüzyüze bakacağım biriyse.Neden kendime yük yapayım ki kini,nefreti?
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz,sizde inşallah kısa zamanda toparlanırsınız.

Hediyeniz de notunuz da çok güzel:)
Çok yerinde bir hareket bence, hiç tereddüt etmeyin
Sağlıkla doğurun inşallah:)

Güzel güzel gayet yeterli ve güzel bi not. Allah gönlünüze göre versin :)

Ben de aynısı yazacaktım :) görüntüde ki güzel ama kullanacağı birşey olsa daha güzel olur.Atkı-bere-eldiven takımı-bluz-esarp vs.

Chess farklı bir düşünce, bu durum aklıma gelmemişti doğrusu.
Fakat siparişi verdim artık, o zaman yaşayıp göreceğiz diyelim...

Kendisine o tarz bir hediye alamam, atkı - eşarp - ayakkabı- kazak vs. gibi.
Çünkü hiç birşeyi beğenmeyen bir yapısı var.
Zamanında ihtiyacı var diye elektrik süpürgesi aldım (400 TL idi o zaman) beğenmedi.
Ütü aldım, beğenmedi.
Blender aldım, beğenmedi.
Ama kullanıyor o ayrı mevzu, istersen değiştirebilirsin dedik değişim kartları vardı.
Değiştirmedi.

O gün bugündür kendisine o tarz hediyeler almıyorum.
O yüzden böyle birşey göndermek istedim zaten, görsel olarak gönlünü hoş etsin.
Ağzını da tatlandırsın... Ağzımızın tadı kaçmasın inşallah.

yapılan iyiliğe karşı hediye, ödül vermek hem çocuklarda hem yetişkinlerde, iyiliğin kesilmesine, iyi insan olma değerinin bozulmasına, çıkar için iyilik yapmaya başlanmasına yol açıyormuş:) madem iki yavrun var bu kitabı mutlaka okumanı tavsiye ederim, adı: beni ödülle cezalandırma

bazi insanlar iyilikten anlamaz, yakin oldukca sorun cikar mesafe koyunca hersey yolundadir; kimisi hatasini anlar pisman olur... umarim senin kaynanan ikincisidir.

Ben de bunu umut ediyorum.
Eski konularımı bilenler bilir, evlilik arifesinden bu güne neler yaşadığımı da Allah bilir.
Fakat ben hep şu kanaatte oldum, benim anam - babam bana nasıl değerli ise, eşime de öyle değerli.
Ben nasıl ailemin zor durumda, üzüntü yaşamasını veya herhangi bir nedenden kötü olmasını istemezsem, eşim de aynı şekilde kendi ailesi için istemez.
Ayrıca zaman ile anladım ki inatlaşmak, tersleşmek, birşeylere sinir ile yaklaşmak kesinlikle çözüm değil.
İnsan sadece kendi huzurunu kaçırıyıor gerçekten.

Huzur için mesafeli olmak, fakat kimseyi de yargılamamak gerekiyor.
Çoğunlukla da olduğu gibi kabul etmek.

Ama ben fazla yufka yürekliyim.
Yaşadıklarıma rağmen iki tatlı söz, bir kaç hoş davranış beni benden alıyor.
Pervane olasım geliyor etrafında.

Güzel birşey mi? Ben mutlu olduktan sonra tabii ki güzel.
Neden herkes güzellikle geçirmesin ki günlerini? Neden hep bir huzursuzluk olsun.
İnşallah bu dediğiniz gibi hatasını anlamışta bu şekilde davranıyor halidir.

Benim yapmaya çalıştığım "elimden geleni yapmak ".

Ben bu tarz şeyleri sevmiyorum. Ben genelde ayakkabı çanta kıyafet aldım. Zevkime güvenirim. Kayinvalidem le arkadaş gibiyiz .onun zevkini de bildiğim için genelde kaliteli ve kullanabileceği hediye alırım. Çanta ayakkabı almıştım. Her evine gittiğimde mutlaka bir ev eşyası alırım. En son english home dan peceteligi almıştım. :) öyle...Bu tarz hediye bence sana alınması gerekir.seb kullanacağı bir hediye al

Tavsiyen için teşekkür ederim.
Muhakkak okuyacağım.

İşte herkes bir değil.
Benim kayınvalidem cam bardak beğenemediği için, 40 senelik su bardaklarını değiştirmiyor.
Gerisini sen düşün...
Kendisi kolay beğenebilen bir insan değil.
Çok riskli olur ona bu tarz bir hediye almak.
Daha öncesinde tecrübe ettiğim için.
Tavsiyeniz için teşekkürler.

bende nişanliyken ve evlenirken aldim annelerimize..
kaynanamada annemede aldim.
bluz kazak etek al bence hep giyer.:)
annem benim aldıklarimi hep giyiyor kaynanamda öle :)
hemde seve seve.. çocuklar aldi diye..
yine almak istiyorum.
sadece kaynanaya alma annenede al bak kaynanan annene der kızın bunu bana aldi diye.. annende hani bana der.. gücüne gitmez mi:)
iyi olur öle

geçmişi bo

Anneme ben farklı şeyler almayı seviyorum zaten ve hep alırım.
Fakat kayınvalidem farklı bir kulvarda malesef, ona hediye almak çok zor birşey.
Beğenmeyen bir yapısı olduğu için, aldığım şeyi kullanmayacaktır.
Kenarda kalacaktır. O yüzden bu tarz bir hediye seçtim.
Maksat onun jestine karşılık tatlılık olsun.

iyi niyetlisin canim. insallah hakeder kaynanan ve ders almistir

Çok incesiniz, bence hiç aksini düşünmeyin. Hiç bir şey olmasa bile onun sevinmesi teşekkür etmesi bile sizi sevindirecek, onu mutlu etmenin karşılığını gün gelip bir şekilde alacaksınız. Bence böyle bir istekle yaklaşmadınız ama ama yinede eşinizin gözünde de 1 tık daha yüceleceksiniz. Adınıza çok sevindim, sağlıklı doğumlar diliyorum.

Size bir adım atana, siz de bir adım atmış olursunuz. Geçmişi gütmek manasızdır.
Olan olmuş. Sonra yine olumsuz bir davranışı olursa tavrınızı koyarsınız.
Ama ben olsaydım kargo ile böyle bir şey göndereceğime, alır elimle götürürdüm.
Bazen yaşlılar pek anlayamayabiliyor böyle şeyleri, beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir.
Pastaneden bir şey alıp sana aldım diye götürebilirsiniz.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Maksat karşımdaki kişiyi sevindirmek olsun.
Dediğiniz gibi sevinmesi bile beni yeterince tatmin edecek, zaten amaçta bu.
Yaptığı iyiliklere karşılık bir nebze sevindirmek.

Yakınımda güzel bir pastane yok, yürüme mesafesi baya var en yakın pastanenin.
Ben de artık o kadar fazla dolanamıyorum, ağırlaştığım için.
Hele bir de bütün gün çalışıp iş sonrası gerçekten bir an önce kendimi eve atasım oluyor.
O yüzden hem bu şık hem de pratik geldiği için böyle bir seçim yaptım.
İnşallah beğenir.

Kayınvalidem böyle değişik şeyleri seven bir kadın.
Umarım hoşuna gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…