iyi niyetlisin canim. insallah hakeder kaynanan ve ders almistir
Fikir almak istiyorum.
Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.
Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.
Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.
Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?
Eki Görüntüle 1924687
Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.
Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
bence kayinvaliden ne güzel barış çubuğu uzatmış sanki. belki hamile oldugun icin vicdana gelmis. bu halinden cok memnun oldugunu belli et ki devami gelsin. bunun icin hediye almak iyi fikir. hem hediyelesmek dinimizde bile sünnetFikir almak istiyorum.
Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.
Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.
Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.
Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?
Eki Görüntüle 1924687
Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.
Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
bence kayinvaliden ne güzel barış çubuğu uzatmış sanki. belki hamile oldugun icin vicdana gelmis. bu halinden cok memnun oldugunu belli et ki devami gelsin. bunun icin hediye almak iyi fikir. hem hediyelesmek dinimizde bile sünnetsevaba da girmiş oluyorsun yani
bunu da alabilirsin gayet güzel ama istersen giyebilecegei bi kıyafet ya da bi saat bileklik canta vs bisey alsan daha hoş olur sanki. kayinvaliden kullandikca seni hatirlar hem millete havasini atar gelinim aldi diye. benim kayinvalideme aldigim bluz, taki gibi hediyeleri hep arkadaslariyla bulusmalarinda kullanir bize resim atar :)
Güzel hediye.
Ben en çok hediyeyi alınca, kayınvalidenizin yüzünü merak ediyorum
Ya ben de çok merak ediyorum gerçekten.
Eşime yazdım hediye siparişini verdikten sonra, o da şaşırdı.
Çok nazik davranıyorsun, çok teşekkür ederim diye sevindi.
kayinvaliden zor begenen bi insansa o zaman sectigin hediye isabet olmusAma işte benim kayınvalidem kolay beğenebilen bir insan olmadığı için, somut bir hediye almak risk.
Değişim kartı ile birlikte de aldığım oldu yine de çok beğenmiyor.
O yüzden ben de bu şekilde bir çözüm buldum mecburen.
Maksat gönül almak olsun.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, evet bende öyle düşünüyorum.
İnşallah aramızdaki buzlar ilel ebet çözülmüş olur daha anlayışlı bir ilişkimiz olur bundan sonra.
Benim de temennim bu yönde.
Çok mutlu olacaktır kayınvalideniz bu ince davranışınız karşısında ve daha bir istekle elinden geleni yapacaktır.
geçmiş boşver sen şimdiye bak. şu yaptıkları için istediği kadar şımarsın. çalışan bir hanım için bunlar altın değerinde vallahikeşke durumun müsait olsaydıda altın bir takı alsaydın. ben öyle yapardım sanırım. abu hediye seçeneğin daha çok eşe, sevgiliye gibi duruyor .
Gerçekten tek derdim huzur.
İş yapması vs. değil.
Güler yüz tatlı dil olsun yine beraber yapılır herşey.
Oğlumu çok seviyor bunun farkındayım, zaten oğlum da bitiyor babaannesi için.
Bir çocuk o ilgiyi almasa bu kadar bağlı olamaz zaten.
Onların arasındaki diyaloğu gördükçe ben seviniyorum.
Çünkü ben kendi babaannem ile aynı şeyleri yaşayamadım güzel anılarım azdır bu anlamda.
Huzurumuz yerinde olsun da, önemli olan bu.
Evet ama işte onu da beğenmezdi.
Aramızda daha önce takı konusunda bir mevzu olmuştu, takı alamazdım.
Manidar bulurdu.
Böyle birşey iyi oldu sanki, hediye konusunda çok seçici olduğu için.
Risksiz bir jest oldu..
Sinirinizi üZüntünüzü atamayacak kadar büyük bir sıkıntı yaşamamışsınız anladığım kadarı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?