Kayınvalideye Hediye

Eğer ki kayınvalideniz, şuanda gerçekten size iyi ve samimi davranıyorsa şayet, sizde geçmişi unutmaya çalışsanız.. daha huzurlu olursunuz.

Hediye konusunda şöyle yapsanız, herhangi bi alışveriş sitesinden kendi beğendiği bi hediye alsanız.
Birde dışarıda hoş bi mekâna yemeğe de giderseniz ailece bence hoşuna gidecektir diye düşünüyorum.

bnm kv ye bunu göndersem, içinde birsürü zararlı şey var der çöpe atar. ki almam ona hiç bişi

bence kayinvaliden ne güzel barış çubuğu uzatmış sanki. belki hamile oldugun icin vicdana gelmis. bu halinden cok memnun oldugunu belli et ki devami gelsin. bunun icin hediye almak iyi fikir. hem hediyelesmek dinimizde bile sünnet sevaba da girmiş oluyorsun yani

bunu da alabilirsin gayet güzel ama istersen giyebilecegei bi kıyafet ya da bi saat bileklik canta vs bisey alsan daha hoş olur sanki. kayinvaliden kullandikca seni hatirlar hem millete havasini atar gelinim aldi diye. benim kayinvalideme aldigim bluz, taki gibi hediyeleri hep arkadaslariyla bulusmalarinda kullanir bize resim atar :)

Ama işte benim kayınvalidem kolay beğenebilen bir insan olmadığı için, somut bir hediye almak risk.
Değişim kartı ile birlikte de aldığım oldu yine de çok beğenmiyor.
O yüzden ben de bu şekilde bir çözüm buldum mecburen.

Maksat gönül almak olsun.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, evet bende öyle düşünüyorum.
İnşallah aramızdaki buzlar ilel ebet çözülmüş olur daha anlayışlı bir ilişkimiz olur bundan sonra.
Benim de temennim bu yönde.

Güzel hediye.
Ben en çok hediyeyi alınca, kayınvalidenizin yüzünü merak ediyorum

Güzel hediye.
Ben en çok hediyeyi alınca, kayınvalidenizin yüzünü merak ediyorum

Ya ben de çok merak ediyorum gerçekten.
Eşime yazdım hediye siparişini verdikten sonra, o da şaşırdı.
Çok nazik davranıyorsun, çok teşekkür ederim diye sevindi.

Ya ben de çok merak ediyorum gerçekten.
Eşime yazdım hediye siparişini verdikten sonra, o da şaşırdı.
Çok nazik davranıyorsun, çok teşekkür ederim diye sevindi.

Çok mutlu olacaktır kayınvalideniz bu ince davranışınız karşısında ve daha bir istekle elinden geleni yapacaktır.

kayinvaliden zor begenen bi insansa o zaman sectigin hediye isabet olmus insallah artik hep iyi olursunuz

geçmiş boşver sen şimdiye bak. şu yaptıkları için istediği kadar şımarsın. çalışan bir hanım için bunlar altın değerinde vallahi keşke durumun müsait olsaydıda altın bir takı alsaydın. ben öyle yapardım sanırım. abu hediye seçeneğin daha çok eşe, sevgiliye gibi duruyor .

Çok mutlu olacaktır kayınvalideniz bu ince davranışınız karşısında ve daha bir istekle elinden geleni yapacaktır.

Gerçekten tek derdim huzur.
İş yapması vs. değil.
Güler yüz tatlı dil olsun yine beraber yapılır herşey.
Oğlumu çok seviyor bunun farkındayım, zaten oğlum da bitiyor babaannesi için.
Bir çocuk o ilgiyi almasa bu kadar bağlı olamaz zaten.
Onların arasındaki diyaloğu gördükçe ben seviniyorum.
Çünkü ben kendi babaannem ile aynı şeyleri yaşayamadım güzel anılarım azdır bu anlamda.

Huzurumuz yerinde olsun da, önemli olan bu.

Evet ama işte onu da beğenmezdi.
Aramızda daha önce takı konusunda bir mevzu olmuştu, takı alamazdım.
Manidar bulurdu.
Böyle birşey iyi oldu sanki, hediye konusunda çok seçici olduğu için.
Risksiz bir jest oldu..

Güzel bir jest. Bence elinden gelenin fazlasını yapacaktır artık, gönül almak yani bu :)

Hep huzurlu ve mutlu olursunuz umarım...

Daha önce bu tarz bir hediye almıştım kendisine.
Arada takıyor görüyorum ama sık kullanmıyor.
Sanırım değerli bulduğu için.

Geçtiğimiz anneler gününde de kendisine böyle bir oda takımı aldım.
3 - 4 parçadan oluşuyordu ve gerçekten fiyatı da vardı baya.
Sağolsun seriyor evinde, görüyorum.

hehe afedersin tabiri caizsse herkes malını bilir derler düşünüp almışsın. o da bu kadar iyi düşünürken şu an memnun olmuştur yani

Sanırım ben cvp yazana kadar gönderdiniz, bence güzel bir jest olmuş
Sizde eve giderken ufak tatlılar, ufak hediyeler alabilirsiniz sevdiği bir yiyecek, kışlık ev çorapları, kaliteli bir kutu çikolata gibi.

Sinirinizi üZüntünüzü atamayacak kadar büyük bir sıkıntı yaşamamışsınız anladığım kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…