Kayınvalideye Hediye

Yok çok ciddi sorunlar yaşadık.
Fakat ben kin güdemiyorum, malesef....

Olsun, inşallah bundan sonrası iyi ve güzel olur.
Huzurumuz olur inşallah.
Hımmm darısı bana , ben aslında asıl eşimin onları tutmadığı hazmedemiyorum , o dönemde eşin nasıl davrandı

Direkt kendi annemi düşünüp olmaz ya dedim ama seveceklermis bir şey demişsiniz, harika olur.

Bu kadar jest karşılıksız kalmamalı.

Sizin davranisiniz yetistirilme tarzinizi yansitir. Eskiyi bosverin madem iyi olmak icin ugrasiyor sizde icinizden geleni yapip yollayin.

Kazanan ne olursa olsun siz olacaksiniz bu davranisinizla

Geline bak sen demek ki hizmetini yapmasak bize çiçek böcek alacağı yok. Sonucta benim oğlumla evli karsiliksiz yapmasi gerekirdi bu jestleri. - Kv sol omzundaki melek-

Şimdiye kadar böyle ufak tefek hediyelesiyorsaniz gayet tatliş bir düşünce. Ama sirf kadin gelip size hizmet etti diye aliyorsaniz bana pek sicak gelmedi. Arti hala kayinvalidenize ilimli yaklasamadiginiz gayet ortada. cicegin '' indirimde" olduguna değinmenizden belli

Arti doğumdan sonraki yeni hayatiniza alışınca kılıçlar yine cekilir gibime geliyor :)

Hımmm darısı bana , ben aslında asıl eşimin onları tutmadığı hazmedemiyorum , o dönemde eşin nasıl davrandı

Eşim tabii ki her erkek gibi, annesini ve babasını haklı gördü her zaman.
Fakat ben yeri geldi sustum, yeri geldi hiddetlendim, yeri geldi de canım sıkıldı.
Boşanma noktalarına kadar geldik, o kadar diyeyim size.
Fakat bir şekilde düze çıktık, karşılıklı birbirimizi daha iyi anlamaya çaba sarf ettik.
Ben eskisi gibi hırçın değilde daha ılımlı davranmaya başladım.

Kayınvalidem anlayışlı ve idare edebilen bir kadın değil.
Ben bunu öncelikle hazmetmeyi öğrendim, kendim idare etmeye çalışıyorum.
Bazen insan sinirlenmiyor değil, büyük olarak bazen onlar idareyi sağlamak zorunda.
Fakat baktım ki olmuyor, ben ılımlı oluyorum.
Huzurum kaçmasın yeterki diyerek davranıyorum.
En doğrusu da sanırım bu şekilde davranmak.
Aksi halde herkes huzursuz ve negatif oluyor.

Sizin davranisiniz yetistirilme tarzinizi yansitir. Eskiyi bosverin madem iyi olmak icin ugrasiyor sizde icinizden geleni yapip yollayin.

Kazanan ne olursa olsun siz olacaksiniz bu davranisinizla

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İnşallah bakalım, hala heyecanla bekliyorum, daha teslim almadı sanırım, bir haber gelmedi henüz

Ben onun yaptıklarının farkında olduğumu ve bu anlamda kendisine de teşekkür etmek istediğimi belirtmek istedim sadece.
Görüşünüze saygım var, fakat tabii ki de iş yaptı diye yapılan birşey değil bu, yapmış olduğu fedakarlığın farkındalığı sadece.
Yoksa o hiç birşey yapmadan da ben kendisine pahada değerli, maneviyatta değerli hediyeler aldım.
İlk kez hediye almıyorum tabii ki de.

Tebrik ederim canım seni , belki bir bebeğim olursa ben de daha pozitif bakabilirim , çünkü ciddi streslerden düştüğünü düşünüyorum bebeğimin ve onlara öfkem her adet oluşumda milyonlara katlanıyor , inş ben de Senin gibi sakinleşirim , kaç yıllık evlisin

canım benım :)
gayet guzel bı hedıye ben sahsen bayılırdım bu hedıyeye
alternatıf olarak
bu da olur guzel şık ıcı kurklu dısı deri ev içi terlıgıde olur
guzel bı hırkada olur
gayet guzel dusunmussun :) yuregıne saglık

L

:) o zaman hediyeniz gayet güzel bence alinabilir. Her insanın kisiligi farklidir. Mesela benim kv kasimda yanima geldi nisanda memlekete geri donecek. Temmuz 2016da evlendim. Hani yabancilik cekmemesi icin biraz fazla samimi davrandim sanirim. Ilk geldigi zamanlar ev süpürme yemek fln yapiyordu. Bende karismadim zaten hamileligimin baslariydi. Sonra baktim ev isinden tut evin geliri-gideri eşimin bana karsi samimi davranislari yada hergun bir tanidiga zorla götürme cabalarina girmeye basladi yada saat kacta yatip sabah kacta kalkmam gerektigine kadar ve neden borcumuz varken erkenden cocuk yapmisiz oglunun cocugu olacagina sevinecegi yerde surekli yapmasaydiniz demeye basladi ki oylr ciddi bir borcumuz zaten yok. Kisaca evin karar veren merkezi olma cabasi. Bende bu konuda rahatsizlik duydum. Baktim olacak gibi değil 1 ay sabrin sonunda eşime bu rahatsizliklarimdan bahsettim. Oda sen karsilik verme bir sorun olursa gel bana anlat ben halledirim dedi.Ve bu olaylardan sonra yeri geldi kv laf atmadan sabah uyaninca laf atmadim suratimi astım. Yinr bi gun sofrada yine bi yere oturmaya gitme konusu cikti. Esimde anesine benim karim istemedigi hic bi yere gidemez dedi hem zaten hamile kalabalik ortamlara girmesin fazla dedi.

Uzun oldu bayagi k. Bakma. Bi yasadiklarim yüzünden taviz tavizi doğurur inancindayim. Yani sen yüz verdikçe daha fazla dahil olmak isteyecek herseye. Eger sınırları bilen bir kvden varsa ne ala yok yüz verdin astar isteyen cinstense fazla sıkı fiki olma derim. Sık muhabbet tez ayrilik getirir diye bosuna soylememisler :)

Dediğin gibi 'eskiden' miş. Artık geçmiş bitmiş. Kendince dersini almış bile olabilir kayınvaliden. Almamış bile olsa zor zamanlarda insanlaın birbirine destek çıkması güzel bir davranış. Siz de hamileymişsiniz sizi anlıyorum, yaşadığınız zorlukları. Ben de anne baba kayınvalide pek karşılaşmak istemem ama doğumda gelin de yardımcı olun diye zırlıyorum:) böyle bir jestin hiçbir zararı yok. Neden olsun ki? Ne kadar hoş, ince bir davranış. Ailenizde de her şey yolundaymış. Sadece şu var,eğer yaşları geçkinse, şeker tansiyon problemleri varsa yiyemeyebilirler o şekerlemeleri:)) bana da öyle bir hediye gelmiiti iki tane yedim kenarıda kaldı maalesef

İnşallah, hamile iken insan biraz daha pozitif oluyor sanki.
Veya öyle olmak istiyor bilemiyorum ki.
4 senelik evliyim.

Teşekkür ederim canım.
Karşımdaki insan zor beğenen olduğu için.
Yapacak birşey yok, ama beğenmene sevindim.
Terlik alternatifi de aklımda bulunsun.

Ben 4 senelik evliyim ve neler yaşadım kayınvalidem ile.
O yüzden bu konulara hiç girmeyeceğim.

Tavsiyem dediğiniz gibi taviz ve fazla samimiyet can sıkar. Doğru diyorsunuz.
Mesafe önemli. Zaten başında da dedim, lafımı esirgemem kimseden.
Sınırlar aşıldığında dur demesini bilen bir yapım var.
Aksi halde zaten ilişkiler yürümez, kontrolü ele almaya çalışmak kadınların genlerinde var.
O yüzden bir zamanlar ben de bu gibi durumları tecrübe ettim malesef.

Ama diyorum ya negatiflik ve hep huzursuzlukla bir yere varılmıyor.
Bazen birşeyleri tatlılıkla halletmek gerekiyor.
Ben de artık bu şekilde çözümü buldum, ne eşimin ne de kendimin canını sıkıyorum artık.

İnşallah, hamile iken insan biraz daha pozitif oluyor sanki.
Veya öyle olmak istiyor bilemiyorum ki.
4 senelik evliyim.

Bende oyle dusunuyorum. Daha hassas oluyorsun, daha pozitif bakiyorsun herseye. Bosver iki gunluk dunya. iyilik sende kalsin. sem iyi ol gerisini Allahin takdirine birak.

Bence bir şal, fular daha kalıcı bir hediye olabilir. Gördükçe ve taktikca bu kibarliginizi hatirlatacak :)

Gayet güzel.. sevinir,mutlu olur.. eşinizin annesi nede olsa.. sizin anneniz gibi,sizin gibi..anne sonuçta.. mutlu edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…