Hımmm darısı bana , ben aslında asıl eşimin onları tutmadığı hazmedemiyorum , o dönemde eşin nasıl davrandıYok çok ciddi sorunlar yaşadık.
Fakat ben kin güdemiyorum, malesef....
Olsun, inşallah bundan sonrası iyi ve güzel olur.
Huzurumuz olur inşallah.
Sizin davranisiniz yetistirilme tarzinizi yansitir. Eskiyi bosverin madem iyi olmak icin ugrasiyor sizde icinizden geleni yapip yollayin.Fikir almak istiyorum.
Çok anlaşamadığım halde, büyüktür saygıdır diyerek sustuğum ve yeri geldiğinde samimi davrandığım bir kayınvalidem var.
Çok problem yaşamamıza rağmen, eşimin hatrına ve gerçekten evladımın (evlatlarımın) hatrına susuyorum desem yeridir.
Fakat son günlerde, kayınvalidem bana ve evime karşı inanılmaz fedakar davranıyor.
Hem havaların soğuk olması nedeni ile, hem kendi annemin gribe yakalanması nedeniyle bende kalıyor.
Tabii ben de hastayım bu arada, illet grip bana da bulaştı ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.
Doğumuma bu kadar az zaman kalmışken, kayınvalidemin bu yapmış olduğu jest hoşuma gitti.
Evimi düzenli tutuyor, eve gittiğimde yiyecek şeyler hazırlamış oluyor.
Çamaşırlarımı da yıkamış (eskiden çok sinirlendiğim bir konuydu bu, ama bu halim ile iş yapamayınca şükrediyorum gerçekten).
Kısaca elinden geleni gerçekten yapıyor ben de bunu görüyorum.
Eşim de memnun halinden, çünkü annesi ile sohbet ediyoruz, yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz.
Bu arada kayınpederim de bende.
3 yaşına yaklaşan oğluma bakıyor, aynı zamanda.
Daha ne istiyeyim değil mi? Görüntü o şu an.
Ben de kendisine ufak bir hediye göndermek istiyorum.
Sizce bu tarz birşey göndermek nasıl olur?
Eki Görüntüle 1924687
Sormamın sebebi,
1- bu tarz ürünler yapan bir sitede indirim var, kesemi de düşünüyorum açıkçası.
2- çiçek zamanında çok aldım, solup gidiyor zaten.
3- yiyecek olduğu için sevecekleri birşey, hem de görsel olarak güzel
4- alıp almama konusunda kararsızım, geçmişte yaşadıklarımız aklıma gelince, acaba şımartmış mı olurum diyorum.
Fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Hımmm darısı bana , ben aslında asıl eşimin onları tutmadığı hazmedemiyorum , o dönemde eşin nasıl davrandı
Sizin davranisiniz yetistirilme tarzinizi yansitir. Eskiyi bosverin madem iyi olmak icin ugrasiyor sizde icinizden geleni yapip yollayin.
Kazanan ne olursa olsun siz olacaksiniz bu davranisinizla
Geline bak sen demek ki hizmetini yapmasak bize çiçek böcek alacağı yok. Sonucta benim oğlumla evli karsiliksiz yapmasi gerekirdi bu jestleri. - Kv sol omzundaki melek-
Şimdiye kadar böyle ufak tefek hediyelesiyorsaniz gayet tatliş bir düşünce. Ama sirf kadin gelip size hizmet etti diye aliyorsaniz bana pek sicak gelmedi. Arti hala kayinvalidenize ilimli yaklasamadiginiz gayet ortada. cicegin '' indirimde" olduguna değinmenizden belli
Tebrik ederim canım seni , belki bir bebeğim olursa ben de daha pozitif bakabilirim , çünkü ciddi streslerden düştüğünü düşünüyorum bebeğimin ve onlara öfkem her adet oluşumda milyonlara katlanıyor , inş ben de Senin gibi sakinleşirim , kaç yıllık evlisinEşim tabii ki her erkek gibi, annesini ve babasını haklı gördü her zaman.
Fakat ben yeri geldi sustum, yeri geldi hiddetlendim, yeri geldi de canım sıkıldı.
Boşanma noktalarına kadar geldik, o kadar diyeyim size.
Fakat bir şekilde düze çıktık, karşılıklı birbirimizi daha iyi anlamaya çaba sarf ettik.
Ben eskisi gibi hırçın değilde daha ılımlı davranmaya başladım.
Kayınvalidem anlayışlı ve idare edebilen bir kadın değil.
Ben bunu öncelikle hazmetmeyi öğrendim, kendim idare etmeye çalışıyorum.
Bazen insan sinirlenmiyor değil, büyük olarak bazen onlar idareyi sağlamak zorunda.
Fakat baktım ki olmuyor, ben ılımlı oluyorum.
Huzurum kaçmasın yeterki diyerek davranıyorum.
En doğrusu da sanırım bu şekilde davranmak.
Aksi halde herkes huzursuz ve negatif oluyor.
Ben onun yaptıklarının farkında olduğumu ve bu anlamda kendisine de teşekkür etmek istediğimi belirtmek istedim sadece.
Görüşünüze saygım var, fakat tabii ki de iş yaptı diye yapılan birşey değil bu, yapmış olduğu fedakarlığın farkındalığı sadece.
Yoksa o hiç birşey yapmadan da ben kendisine pahada değerli, maneviyatta değerli hediyeler aldım.
İlk kez hediye almıyorum tabii ki de.
Tebrik ederim canım seni , belki bir bebeğim olursa ben de daha pozitif bakabilirim , çünkü ciddi streslerden düştüğünü düşünüyorum bebeğimin ve onlara öfkem her adet oluşumda milyonlara katlanıyor , inş ben de Senin gibi sakinleşirim , kaç yıllık evlisin
canım benım :)
gayet guzel bı hedıye ben sahsen bayılırdım bu hedıyeye
alternatıf olarak
bu da olur guzel şık ıcı kurklu dısı deri ev içi terlıgıde olur
guzel bı hırkada olur
gayet guzel dusunmussun :) yuregıne saglık
L
:) o zaman hediyeniz gayet güzel bence alinabilir. Her insanın kisiligi farklidir. Mesela benim kv kasimda yanima geldi nisanda memlekete geri donecek. Temmuz 2016da evlendim. Hani yabancilik cekmemesi icin biraz fazla samimi davrandim sanirim. Ilk geldigi zamanlar ev süpürme yemek fln yapiyordu. Bende karismadim zaten hamileligimin baslariydi. Sonra baktim ev isinden tut evin geliri-gideri eşimin bana karsi samimi davranislari yada hergun bir tanidiga zorla götürme cabalarina girmeye basladi yada saat kacta yatip sabah kacta kalkmam gerektigine kadar ve neden borcumuz varken erkenden cocuk yapmisiz oglunun cocugu olacagina sevinecegi yerde surekli yapmasaydiniz demeye basladi ki oylr ciddi bir borcumuz zaten yok. Kisaca evin karar veren merkezi olma cabasi. Bende bu konuda rahatsizlik duydum. Baktim olacak gibi değil 1 ay sabrin sonunda eşime bu rahatsizliklarimdan bahsettim. Oda sen karsilik verme bir sorun olursa gel bana anlat ben halledirim dedi.Ve bu olaylardan sonra yeri geldi kv laf atmadan sabah uyaninca laf atmadim suratimi astım. Yinr bi gun sofrada yine bi yere oturmaya gitme konusu cikti. Esimde anesine benim karim istemedigi hic bi yere gidemez dedi hem zaten hamile kalabalik ortamlara girmesin fazla dedi.
Uzun oldu bayagi k. Bakma. Bi yasadiklarim yüzünden taviz tavizi doğurur inancindayim. Yani sen yüz verdikçe daha fazla dahil olmak isteyecek herseye. Eger sınırları bilen bir kvden varsa ne ala yok yüz verdin astar isteyen cinstense fazla sıkı fiki olma derim. Sık muhabbet tez ayrilik getirir diye bosuna soylememisler :)
İnşallah, hamile iken insan biraz daha pozitif oluyor sanki.
Veya öyle olmak istiyor bilemiyorum ki.
4 senelik evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?