- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
aynısını gelinimiz yaptı, bizim oğlana güvenemiyorduk,sevdi, evlendi...çocuk için erken dedik! aha anasının yanında 1 yaşında kız çocuğuyla bazısı gerçekten anlamıyor:!Bunu benim yengem yaptı. Annem abimin henüz toy olduğunu, maddi manevi böyle bir sorumluluğa giremeyeceğini kibar bir şekilde söylemişti. Kız da siz beni istemiyorsunuz triplerine girdi ve yaptı. Sonra çok pişman oldu, boşanmak istedi çocuktan dolayı boşanamadı.
Ve abim hakikaten çok toyluklar yaptı. Kız bize yaslandı biz ona destek olduk. Keşke dinleseydim siz haklıydınız dedi.
Çocuk bir sorumluluktur. Lütfen masum bir bedeni, bir ruhu ve bir psikokojiyi böyle meseleler için gündeme getirmeyin..
Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
iki oğlum var ayar ettiniz beni...gelinfobi oldu bende
Ben aile olmak için daha ne yapayim söyleyin
Ya gidiyorsunuz anasının memeden kesemediği adamlarla evleniyorsunuz, sonra da kaynana anlasın biz bir aileyiz.Yani anlasin bende aile oldum bizde anne babayz artık gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ben çözüm arıyorum daha da batıyorum
Yani anlasin bende aile oldum bizde anne babayz artık gerçekten sağlıklı düşünemiyorum ben çözüm arıyorum daha da batıyorum
"Çoğu kişi" ?? Kim onlar?Saçma gibi geliyor ama illa ki çoğu kişinin aklına geliyodur bu:/
'Esim dolduruşa geliyo' bahanesine tavım ben esas.. Gelmesin arkadasim gelmesin ya.. Kendi akli, kisiligi, fikri olmayan adam suclu degil; kv gorumce suclu hain kotu.. Anaci, aileci, kompleksli, paranoyak adamlar sütten cikmis ak kasik..Ya gidiyorsunuz anasının memeden kesemediği adamlarla evleniyorsunuz, sonra da kaynana anlasın biz bir aileyiz.
Kocanıza bakacaksınız. Anası ondan yüz buluyor ki evinizin içine karışıyor.
Ben bugüne kadar oğlundan yüz bulmayan bir kaynananın, görümcenin geline karışabildiğini görmedim, buna benim ailem de dahil.
Halamın dilinin maşallahı vardır, ağzını tek bir kez açtı anneme, babam "hadi abla evine götüreyim seni geç oldu" dedi cümlesinin ortasında, o günden beri halam anneme ağzını açamaz.
Anneci adamlarla evlenmeyin, kaynananız size karışmasın. Sihirli formül bu.
Böyle sebepten çocuk yapılmaz. Çocuğun hayatını mundar etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?